Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (PS4)

код товару: 1074044
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Shooter
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Shooter
Розробник PopCap Games
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10.1 x 130 x 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Битва за присадибні ділянки досягає нових висот в Plants vs. Zombies Garden Warfare 2! У цьому веселому і динамічному шутері глава зомбі доктор Зомбосс зібрав незліченну рать і побудував на присадибній ділянці справжню зомбі-утопію. Але надія вмирає останньою! Вперше в історії франшизи рослини зриваються з насиджених місць і йдуть в атаку. Грайте за рослинну армію в новому режимі «Флора атакує» (Herbal Assault) для 24 гравців або оберіть сторону в одиночній або спільній грі для 4 гравців!
немає в наявності
  • Рослини йдуть на штурм - Вперше в історії франшизи вступайте в бій на стороні зомбі. Грайте за рослинну армію в новому режимі «Флора атакує» (Herbal Assault) для 24 гравців або захищайте Зомбурбію в спільній грі на 4 гравців в режимі «Потойбічний спецназ» (Graveyard Ops).
  • Персонажі всіх часів - Підніміть стратегічне планування на нову висоту, використовуючи 14 класів персонажів і більше 100 рослин і зомбі, доступних для гри, з сьогодення, минулого і майбутнього.
  • Гра на будь-який смак - Більше 7 присадибних ділянок чекають вас в шаленій мережевий битві для 24 гравця в режимах «Флора атакує» (Herbal Assault) або «Повсталі з саду» (Gardens & Graveyards). Обирайте між зомбі і рослинами в спільній грі для 4 гравців або проведіть одиночну гру проти ШІ або одного на розділеному екрані в будь-якому з ігрових режимів (не потрібно Xbox Live Gold або PS Plus).
  • Живий світ PvZ - Боротьба за присадибну ділянку розгорілася з новою силою, бойові дії киплять гумором і веселощами на 12 картах, наповнених військами Зомбосса і повітряними судами. Вам ще належить відкрити всі таємниці цього світу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів