Need For Speed (Хіти PlayStation)

код товару: 1071306
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Need For Speed (Хіти PlayStation):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Racing
Розробник Ghost Games
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10.1 x 130 x 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Need for Speed - це гра, що увібрала в себе всі найкращі якості Need for Speed за більш ніж 20-річну історію серії. Широкі можливості персоналізації, автентична міська автомобільна культура, відкритий нічний світ і захоплююча розповідь, що зв'язує воєдино всі елементи гри.
немає в наявності
Відкрийте нічний світ міської автомобільної культури, де вас чекають п'ять унікальних способів грати і вигравати, в приголомшливому перезапуску серії Need for Speed. Прокладіть власну дорогу у відкритому світі з різнобічним сюжетом, заслужите репутацію і підніміться до вершин справжньої ікони автомобільної культури.

Особливості гри Need for Speed ​​(Хіти PlayStation):

  • Широкі можливості персоналізації - створіть машину, яка відповідає вашому характеру, змінюючи її зовнішній вигляд і характеристики.
  • П'ять способів гри - Need for Speed ​​пропонує 5 унікальних способів гри - Швидкість, Стиль, Тюнінг, Команда і Порушення, які дозволять заробити репутацію і заслужити перемогу
  • Міста Західного узбережжя - відкрийте нічний світ міської автомобільної культури, про який ви навіть не підозрювали. Ваша майданчик - венчура-бей, від центру до гавані і каньйонів. Місто, яке оживає, коли ви лягаєте спати.
Need for Speed

Ці три слова не залишать байдужим нікого, хто хоча б раз у житті спробував гру та намагався вдавлювати педаль у підлогу, аби витиснути максимум з автомобіля.

Need for Speed – це серія ігор у жанрі аркадного автосимулятора, в яких гравці можуть відчути себе професійними гонщиками, стрітрейсерами поза законом або навіть копами на варті правопорядку.

Перша частина побачила світ ще 1994 року. Відтоді гру не припиняють удосконалювати, а нові частини не змушують на себе довго чекати. І цей рік не є винятком — гравці зможуть спробувати Need for Speed Heat, що вийде на PC, PS4 та Xbox One.

Цікаві факти про Need for Speed Heat

120 авто різних марок задіяно в грі. Крім Toyota – японський виробник не бажає, аби його машини брали участь у нелегальних перегонах.

12 героїв-аватарів у грі вперше. Можна обрати одного, а потім додавати йому індивідуальності – змінювати расу, зачіску, штани, взуття тощо.

Більше ризику – більше адреналіну

Події Need for Speed Heat відбуваються в Палм-Сіті — гоночному раю і жвавому мегаполісі з безліччю унікальних районів. Вдень у місті проходять дозволені змагання Speedhunters Showdown, де можна заробити гроші за перегони з високими ставками.

Досліджуйте залиті сонцем міські джунглі, колекціонуйте в гаражі автомобілі мрії, збирайте команду однодумців і перевірте свої сили в дозволених змаганнях із найкращими гонщиками. А коли будете готові, вирушайте у шалену нічну пригоду.

Із заходом сонця Палм-Сіті перетворюється на залитий неоном майданчик для нелегальних, переповнених адреналіном вуличних перегонів. Вночі в місті панують беззаконня та небезпека. Гонщики спокушають долю, беручи участь у заїздах без правил, і ризикують усім заради репутації. Після заходу сонця небезпека підстерігає за кожним кутом, а суперник тільки й чекає на помилку.

Під час гри кожен гравець сам обирає — брати участь у легальних гонках чи підкорювати нічні вулиці у форматі стрітрейсингу.

Нові «фішки» гри

Вдень, беручи участь у легальних заїздах, гравець змагається за призові, а ось нічні заїзди приноситимуть бали репутації. І те й інше — валюта, яку гравці зможуть витрачати на кастомізацію автомобіля чи персонажа. Відмовитися від одного з типів перегонів неможливо, а отже, гравцю треба буде однакову кількість часу присвятити як легальним, так і нелегальним перегонам.

Гарна новина і для любителів тюнінгу. У NFS Heat кожен матиме змогу «розмалювати» автомобіль відповідно до власних уподобань. У грі доступні як візуальні, так і механічні апгрейди. Гараж буде для гравця не тільки місцем ночівлі на час виходу з гри, а і свого роду сховищем, де можна відсвяткувати чергову перемогу або відновитися після поразки, присвячуючи час створенню ідеальної машини.

Ще однією «фішкою» стане доступність модифікацій не лише в грі. Завдяки додатку NFS Heat Studio автомобілісти зможуть модифікувати свої авто за допомогою мобільного телефона будь-коли.

Подейкують, що ця частина візьме найліпше з найкращих частин серії, зокрема: Need for Speed: Underground, Need for Speed: Underground 2 та Need for Speed: Most Wanted.

Залишається дочекатися дати релізу і… На СТАРТ, УВАГА, РУШ!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів