Lenovo H300 Stereo Gaming Headset

SKU: GXD0T69863
Previous
Next
Technical characteristics Lenovo H300 Stereo Gaming Headset:
Main features
Full list of features
Type wired
Application for gamers
Supply cable one-sided
Cable length / distance of use 1.85 m
Headphone Type covering
Headphones Type closed
Wearing style headband 
Colour black
The weight 330 g
Main
Type wired
Application for gamers
Supply cable one-sided
Cable length / distance of use 1.85 m
Headphone Type covering
Headphones Type closed
Wearing style headband 
Specifications
Intentional impedance 32 Om ±15%
Frequency range 20 - 20000 Hz
Sensitivity 96 dB ± 3 дБ
Connection options 2 x mini jack 3.5 mm
Microphone
Microphone design retractable
Physical
Colour black
The weight 330 g
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 210 mm
Height 100 mm
Length 230 mm
Weight 0.70 kg
Volume 0.0048 m3
Type: wired; Cabling: one-sided; Cable length/radius: 1.85 m; Appointment: for gamers; Design: covering; Mounting type: headband ; Intentional impedance: 32 Om; Frequency range: 20 - 20000 Hz; Sensitivity: 96 dB; Weight: 330 g; Color: black;
out of stock
Потужний геймерський тандем Lenovo: огляд ноутбука IdeaPad L340 та стереогарнітури Legion H300

Здійснити вірний вибір - вже запорука успіху у будь-якій справі. А якщо мова йде про геймерський спорт, то зробити правильне рішення у придбанні гарного ігрового ноутбука з потужним «залізом» та не менш якісними навушниками, ще й за доступну ціну, вигідна інвестиція, як не крути.

Так, нам на огляд потрапив яскравий представник ноутбуків лінійки IdeaPad, а саме - Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming. Перше, що одразу привертає увагу, слово «Gaming», адже це поняття звичніше чути, коли говориш про лінійку Legion даного бренду. Проте розробники вирішили зруйнувати умовні обмеження та створити потужний ігровий ноутбук зі стриманим та стильним дизайном, що буде доречним як в офісі, так під час ігрових баталій. А чудовий тандем до Ideapad L340 створить ігрова гарнітура Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset. Далі розкажемо більш детальніше.

Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming

Що це?

Lenovo ideapad L340-15IRH Gaming (81LK00G5RA) – геймерський ноутбук з 15.6-дюймовим Full HD екраном (1920x1080) з антивідблискуючим покриттям, продуктивним чотирьохядерним процесором Intel Core i5-9300H дев’ятого покоління, 16 ГБ оперативної пам’яті DDR4, дискретною відеокартою nVidia GeForce GTX 1050.

Дизайн та ергономіка

Перше, на що звертаєш увагу, коли тримаєш Lenovo ideapad L340 це те, що він має достатньо невеликі розміри та вагу як для геймерского ноутбука, його зручно тримати в руках.

Габарити ( ВxШxГ ): 23.9 x 363 x 254.6 мм

Вага: 2.19 кг

Як вже зазначалось вище, ноутбук Lenovo ideapad L340-15IRH має універсальний та стриманий дизайн. До слова, не знаючи його характеристики, ніколи б не подумала, що він створений для запеклих геймерських батлів. Проте це дійсно так!

Так, тут немає яскравої та різнобарвної RGB-підсвітки, як у більшості ігрових ноутбуків, проте присутнє приємне для ока синє підсвічування клавіатури. Крім того, яскравість лептопу (вона тут трирівнева) може легко регулюватися в залежності від вашого настрою за допомогою комбінації клавіш: Fn+Пробіл.

Також дана клавіатура буде дуже комфортна для кіберспортсмена, який грає в темний час доби. Плюс під час важливої гри підсвічування не дозволить промахнутися повз кнопки. Крім того, маленька порада, на клавіатурі присутня кнопка відключення комп'ютера, тому краще особливо емоційним гравцям не сильно стукати по клавіатурі, так як вони можуть його відключити.

При цьому модель виглядає як класичний ноутбук, я б навіть сказала мінімалістично, без жодних войовничих натяків на геймерський девайс. Lenovo ideapad L340-15IRH повністю вироблено з якісного міцного пластику темно-сірого кольору стилізованого під метал. Збоку правої сторони кришки лептопу наявний лише логотип компанії синього кольору, що виглядає лаконічно та стримано.

Порти та розніми

Всі порти та розніми знаходяться з лівої бічної сторони ноутбука. Тут наявні такі набори портів для підключення периферійних пристроїв: два порти USB 3.1 1Gen, порт HDMI, порт USB 3.1 Type C (Gen 1 up to 5Gbps), комбінований аудіороз'єм.

На правій бічній грані розташований лише отвір під замок Kensington.

Як на мене, така концентрація всіх портів з однієї сторони лептопу не є достатньо зручним рішенням. Набагато ефективніше, якщо б вони були розподілені на обидві бічні грані лептопу.

Над екраном розташована веб-камера, два мікрофона та світлодіод. Якщо виникне необхідність поспілкуватись у відеочатах або скайпі, гарну картинку забезпечить веб-камера з роздільною здатністю HD. Також розробники передбачили механічний затвор веб-камери (TrueBlock Privacy Shutter), тому приватність особистого життя буде під контролем. Крім того, для захисту екрана передбачені гумові вставки по всьому периметру кришки.

Дисплей

Lenovo ideapad L340 має екран Full HD діагоналлю 15,6 дюйма з матовим покриттям, тому сонячне або штучне освітлення не заважатиме войовничому геймеру відслідковувати переміщення своїх супротивників.

Як зазначає сам виробник, завдяки технології IPS картинка відображається чітко, а викривлення відсутні навіть під кутом огляду 178 градусів, що додатково забезпечує відмінний огляд ігрового поля.

Процесор та графіка

Як відомо, найголовнішим для ігрового ноутбука є його «залізо» та продуктивність. Так, Ideapad L340 оснащений потужним 4-ядерним процесор Intel Core i5-9300H дев'ятого покоління, що дозволяє запускати на лептопі вимогливі до ресурсів потужні ігри або бізнес-застосунки. Технологія Hyper-Threading дає змогу одночасно обробляти до восьми потоків даних, а тактова частота автоматично варіюється в межах 2,4–4,1 ГГц за допомогою Turbo Boost.

За замовчуванням, лептоп укомплектований 16 ГБ оперативною пам’яттю, що доповнюють продуктивність процесора та надають можливість запускати вимогливі застосунки без затримок. Також ноутбук має відеокарту nVIDIA GeForce GTX 1050, яка дозволить грати на середніх налаштуваннях.

Також  Lenovo Ideapad L340-15IRH прекрасно зарекомендував себе під час тестування на таких іграх, як: StarWars Jedi: Fallen Order, Metro Exodus, Battlefield V. Крім того, гра непогано оптимізована на таких іграх, як: World of Tanks і Battlefield 2. Загалом стабільна продуктивність, ніяких проблем при використанні не було виявлено (додаткових лагів тощо).

Тож, щодо продуктивності комп'ютера взагалі ніяких питань не виникає, кращий із своєї цінової категорії. Оскільки інші аналоги, будуть коштувати набагато дорожче.

Технічні характеристики:

  • Процесор: Intel Core i5-9300H
  • Дисплей: 15.6 " FHD (1920х1080), IPS, (2.4 ГГц) із антивідблиском
  • Відеокарта: nVIDIA GeForce GTX 1050
  • Акумулятор: до 9 годин автономної роботи з технологією Rapid Charge
  • Об'єм оперативної пам'яті: до 16 ГБ DDR4 2400 MHz;
  • Пам'ять (постійна): HDD: 1000 ГБ, 5400 об/хв + SSD: 128 ГБ;
  • Аудіо: 2 динаміки 1.5 Вт з технологією Dolby Audio
  • Габарити (ВxШxГ): 23.9 x 363 x 254.6 мм
  • Вага: 2.19 кг

Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset

Щодо ігрової гарнітури Legion H300 Stereo Gaming Headset, то вона розроблена для професійних гравців та гарантує дійсно максимальну якість звуку.

Дизайн

Вперше тестуючи дані навушники, мене вразила якість матеріалів та міцність конструкції. Дійсно, дизайн та ергономіка Legion H300 створені для геймерів, які звикли повністю поринати у вир подій під час затятого батлу.

Так, в гарнітурі прослідковується добре знайома будь-якому досвідченому гравцю естетика сімейства ігрових пристроїв Legion: унікальне оголів’я навушників, яке знаходиться на підвісці та міцний суцільнометалевий каркас, що додатково підкреслить стиль та бойові якості власника.

Особисто мене вразила м’яка дугоподібна конструкція гарнітури та якісні амбушури, не зважаючи на досить габаритні розміри, коли їх одягаєш тобі нічого не заважає та не тисне на голову. Разом з тим, накладна конструкція надійно фіксується на голові, не створюючи дискомфорту під час тривалого користування.

Друге, на що звертаєш увагу — це 1,8 м товстий кабель з тканиною обпліткою, який виходить лише з однієї чаші. Також до комплекту входить Y-подібний перехідник для ПК (65 мм).

Крім того, тут наявний висувний мікрофон, що буде доречним під час запеклих баталій. Також мікрофон з шумозаглушенням можна зручно та легко прибрати назад в конструкцію стереогарнітури.

Звук

Щодо звуку, то з Legion H300 ви почуєте кожен крок і кожне слово. Завдяки технології відтворення звуку з ефектом занурення, 50-мм динаміків і функції автоматичного шумозаглушення, дана стереогарнітура піднімає якість звучання на рівень гарнітури преміум-класу.

Також хотілось відмітити добру шумоізоліцію гарнітури. Проте, наприклад, під час прослуховування музики або перегляду відео мені не вистачило достатньої глибини басів, яку хотілось би чути при прослуховуванні.

Технічні характеристики

  • Тип: закриті, ігрові
  • Тип підключення: дротове
  • Тип випромінювача: 50-міліметровий динамічний з неодимовими магнітами
  • Частотний діапазон: 20 - 20000 Гц
  • Чутливість навушників: 96 ± 3 дБ
  • Опір навушників 32 Ом ±15%
  • Вбудований мікрофон: так
  • Конструкція мікрофона: висувний
  • Довжина шнура 1.85 м
  • Вага 330 г
  • Колір: Чорний

Висновок

Отже, Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming добре зарекомендував себе як ігровий комп'ютер без зайвих додаткових “тюнінгів”, що властиві більшості ігровим комп'ютерам (наприклад, у вигляді різнокольорової підсвітки або агресивного дизайну). Lenovo IdeaPad L340 повністю виконує покладені на нього завдання, просто та без зайвих забаганок, ще й за розумну ціну. Тож, якщо ви цінуєте класичний вигляд, достойну продуктивність під час гри або роботи, то цей лептоп однозначно ваш вибір! А гарним доповненням до нього стануть професійні навушники Legion H300 Stereo, які точно не залишать непочутими жодного супротивника.

Menu
Products catalog
Products catalog