Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Remington - Набір для стрижки G4 Graphite series, для бороди, вусів, голови, носа і тіла, мережа+акум., насадок-7, сталь, чорно-білий

Remington Набір для стрижки G4 Graphite series, для бороди, вусів, голови, носа і тіла, мережа+акум., насадок-7, сталь, чорно-білий

код товару: PG4000
Попереднє
Наступне
Набір для стрижки Remington G4 Graphite серії - це універсальний і зручний інструмент для догляду за бородою, вусами, волоссям на голові, носом і тілом. Забезпечується як мережевим, так і бездротовим живленням, що дозволяє користуватися його в будь-якому місці. У комплекті 7 насадок, що розширюють можливості стайлінгу. Виготовлений з високоякісної сталі, набір має стильний дизайн у чорно-білих кольорах. Цей набір ідеально поєднує в собі функціональність і естетичний вигляд для повного догляду за вашим зовнішнім виглядом.
1999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Remington Набір для стрижки G4 Graphite series, для бороди, вусів, голови, носа і тіла, мережа+акум., насадок-7, сталь, чорно-білий: 
Інтернет магазини
Набор для стрижки Remington PG4000 GRAPHITE SERIES, белый/черный
Набор для стрижки Remington PG4000 GRAPHITE SERIES, 60 мин., LED, 7 насадок, 1.5-20 мм, белый/черный
Набор для стрижки Remington G4 Graphite series для бороды, усов, головы, носа и тела, сеть+акум., насадок-7, сталь, черно-белый (PG4000)
Набор для стрижки Remington PG4000 GRAPHITE SERIES, 60 мин., LED, 7 насадок, 1.5-20 мм, белый/черный
Національні мережі
Триммер Remington PG4000
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів