Spyro Reignited Trilogy (Nintendo)

код товару: 88405EN
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Spyro Reignited Trilogy (Nintendo):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Adventure
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Англійська мова
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Adventure
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Англійська мова
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 100 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0002 м3
Легендарний король вогню повертається, і тепер його можна взяти з собою! Ви зможете милуватися його лускою і вогненним подихом в приголомшливій роздільній здатності HD. У колекції ігор Spyro ™ Reignited Trilogy знайомий з дитинства дракончик буде запалювати як ніколи раніше. Дайте волю його полум'я в оновлених версіях трьох оригінальних ігор: Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Ripto's Rage! і Spyro ™: Year of the Dragon. Подорожуйте по безкрайніх просторах, зустрічайтеся з яскравими персонажами і повторюйте минулі подвиги в новому високому дозволі. Коли королівство потребує порятунку, йому на допомогу готовий прийти лише один дракон.
немає в наявності
  • Повторіть улюблені моменти з перших трьох ігор, вперше доступних на консолі Nintendo Switch в будь-якому місці і в будь-який час!
  • Грайте за Спайро, Хантера, Шейлу, Агента 9 і інших улюблених персонажів, насолоджуючись усіма рівнями, міні-іграми і додатковими завданнями, знайомими за класичною трилогії.
  • Промчите через 100 з гаком рівнів, ретельно відтворених в дусі оригінальних ігор, розглядаючи нові видовищні пейзажі і опрацьовану до дрібниць графіком.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів