Roblox Ігрова колекційна фігурка Multipack Summoner Tycoon W6

код товару: ROB0215
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Roblox Ігрова колекційна фігурка Multipack Summoner Tycoon W6:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Multipack
Рекомендований вік від 6 років
Матеріал пластмаса
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Multipack
Рекомендований вік від 6 років
Кількість 6 шт +аксесуари
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості рухливі частини тіла
сумісні та взаємозамінні з частинами від інших оригінальних фігурок Roblox
Комплектація 6 фігурок
аксесуари
контрольний список колекціонера
ексклюзивний код для отримання предметів у грі «ROBLOX»
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 200 мм
Довжина 250 мм
Вага 0.28 кг
Об'єм 0.0030 м3
Велика біда спіткала всесвіт Роблокс. Боріться разом зі своїми улюбленими героями з "Summoner Tycoon", популярної рольової гри від студії Albatross, і бийтеся з силами зла, перш ніж трапиться біда! Покращуйте свою базу, щоб закликати більш сильних героїв, потім об'єднайте їх сили, щоб знищити монстрів і інших могутніх супротивників.
1399 грн*
немає в наявності
Де купити: Roblox Ігрова колекційна фігурка Multipack Summoner Tycoon W6:
Iphouse.com.ua
Игровая коллекционная фигурка Jazwares Roblox Multipack Summoner Tycoon W6
Mekka
Игровой набор Roblox Multipack Summoner Tycoon (ROB0215)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Jazwares ROB0215
Roblox: платформа для гри, творчості та спілкування

Всесвітня популярність Roblox зростає в геометричній прогресії, а разом із нею збільшується й кількість нових ігор, широковідомих персонажів і їхніх розробників. Виробник дитячих товарів, компанія Jazwares, не змушує шанувальників довго чекати на нових героїв, а вчасно відтворює їх у формі якісних ігрових фігурок і наборів. Тож гайда знайомитися з оновленими героями, наборами й навіть серіями.

Roblox – ігрова онлайн-платформа, де можна не тільки грати в цікаві симулятори, а і створювати власні, що цілком ймовірно здобудуть прихильність з-поміж Роблокс-гравців у всьому світі. Широкі можливості майданчика дають змогу реалізувати чимало незвичайних ідей у різноманітних жанрах: пісочниця, аркади, шутери, перегони тощо.

MYSTERY FIGURES

На вигляд — звичайний кубик, а на ньому літера (одна із шести, з яких утворено слово Roblоx). Із літер можна складати конструкції, cлова-слогани. А всередині — рандомна іграшка, аксесуар, посібник колекціонера та секретний код для обміну у віртуальній грі на безцінний аксесуар. У серії — колекція з 24 різноманітних фігурок. Mystery Figures поповниться двома колекціями нових персонажів із відомих Roblox-ігор.

Ігрова фігурка Mystery Figures Safety Orange Assortment S6

Код товару: ROB0189

CORE FIGURES

Сподобаються тим, хто шукає фігурки знакових героїв і розробників ігор із віртуального світу Roblox. У комплекті є фігурка, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі. Пакування-блістер допоможе обрати свого героя.

Ігрова фігурка Core Figures Bittersweet: Ruby Wake W4

Код товару: ROG0118

Це універсальний герой із багатокористувацької онлайнової бойової арени «Біттерсвіт». Він чудовий як у ближньому, так і в дальньому бою. Легендарний капітан піратів, вона колись командувала флотом із 12 кораблів. Зараз вважає за краще битися в компанії близьких друзів.

Ігрова фігурка Core Figures Bootleg Buccaneers: Fisherman Joe W4

Код товару: ROG0114

Хочете порибалити? Приєднуйтеся до Fisherman Joe і спробуйте свої сили в ловлі морських чудовиськ у Bootleg Buccaneers – новітній піратській пригодницькій грі, створеній Bee Smelly. Цей пірат знає багато видів риби, яку можна ловити. Саме так він заробляє на життя, продаючи її різним шукачам пригод, а також піратам.

Ігрова фігурка Core Figures Lion Knight W4

Код товару: ROG0113

Хоробрий, вірний і безстрашний. Захищає трав’янисті рівнини Роблоксії від гієн та інших злих хижаків. Він завжди готовий до битви, віддано служить у Королівський гвардії. Озброєний священним мечем і духом предків, він згодний битися, щоби захистити короля та королівство.

 

CORE FIGURES

Сподобаються тим, хто шукає фігурки знакових героїв і розробників ігор із віртуального світу Roblox. У комплекті є фігурка, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі. Пакування-блістер допоможе обрати свого героя.

Ігрова фігурка Core Figures Bootleg Buccaneers: Mining Man W6

Код товару: ROB0198

Сивий шахтар – один із найкорисніших персонажів, яких можна зустріти в піратській пригодницькій грі Bootleg Buccaneers, що створена студією розробників Roblox Bee Smelly. Він покаже кілька класних трюків для майнінгу, що допоможуть вижити в цих підступних морях. Досвідчений і корисний союзник.

Ігрова фігурка Core Figures Bionic Bill W6

Код товару: ROB0204

Де закінчується людина й починається кіборг? Хоч яка була відповідь, цей кібернетичний командос – сила, на яку треба зважати. Його міць, швидкість і час реакції перевищують будь-якого відомого роблоксіанина, а його бойовий костюм надзвичайно міцний. Озброєний для будь-яких пригод, Bionic Bill – це той, кого кличуть для виконання завдання.

Ігрова фігурка Core Figures Royale Highschool: Drama Queen W4

Код товару: ROG0112

Royale Highschool – популярна рольова гра callmehbob, дім видатних учнів Роблоксії, з-поміж яких і Drama Queen. Однак не всі з них сяють так само яскраво, як вона. Мріє коли-небудь стати відомою актрисою та співачкою Bloxywood, тому щодня відвідує драматичний клуб, де вдосконалює навички.

Ігрова фігурка Core Figures Chillthrill709 W6

Код товару: ROB0205

Одягнений у ковбойський костюм у стилі стімпанк Chillthrill709 – це більше ніж звичайний середньостатистичний роблоксіанин. Він власник групи розробників Roblox Chillz Studios, відомих завдяки створенню популярних ігор, зокрема: «Побудуй човен для скарбів», «Помста слимаків» і «Містер Куб: Битва з босом».

Ігрова фігурка Core Figures Endermoor Skeleton W6

Код товару: ROB0203

У Legendary, популярній середньовічній рольовій грі розробника Roblox pa00, мерзенний некромант і його орди воїнів-скелетів захопили колись мирне місто Ендермур. Сини Світла прийшли, щоби виправити це. Необхідно знищити воїнів Knightheaven і переконатися, що ніхто з них не дістанеться міських воріт.

Ігрова фігурка Core Figures Loyal Pizza Warrior W6

Код товару: ROB0199

Його зовнішній вигляд трохи дивний, але бойові навички бездоганні. Використовуючи ніж для піци та чудові комбінації, цей швидкий роблоксіанин може легко пробитися крізь будь-яку зброю. Любителі піци, приготуйтеся зустріти свого героя.

Ігрова фігурка Core Figures Quest Minion W6

Код товару: ROB0201

Загадковий персонаж із популярної гри Roblox Dungeon Master, який полюбляє вигадувати всілякі дурні місії, щоби кинути гравцям виклик. Він легко може відстежити всі досягнення. Ніхто не знає справжньої особистості цієї істоти, крім його злого володаря та творців гри Sharkbyte Studios.

Ігрова фігурка Core Figures Simoon68, Golden God

Код товару: ROB0200

Одягнений у золото роблоксіанин – один із багатьох талановитих розробників і творців Roblox. Співзасновник Abracadabra Studio, брав участь у розробленні ігор SharkBite і Backpacking. Також відомий у спільноті колекціонерів рідкісних й обмежених предметів, як-от бажаний Dominus Aureus.

Ігрова фігурка Core Figures Shred: Snowboard Boy W6

Код товару: ROB0202

Талановитий, професійний сноубордист. Мріє проводити більше часу, спускаючись засніженими схилами, покращуючи навички вільного стилю в Shred – популярній грі для сноубордингу в Roblox розробника MasterOfTheElements. Виконуйте епічні трюки, одягайте екіпіровку та киньте виклик друзям у перегонах, трюках або захопливих змаганнях.

 

DESKTOP SERIES

У наборі Desktop Series, окрім фігурки персонажа та тематичних аксесуарів, гравці отримають і реалістичний інтер’єр, що беззаперечно розширить кордони творчої уяви, відтворюючи улюблені сцени культової гри. Фігурки Desktop Series стануть справжньою знахідкою і для колекціонерів, адже максимально детально передають сюжет улюбленої гри. Зберіть кожну культову сцену з улюблених ігор у серії Roblox Desktop.

Ігрова фігурка Desktop Series Jailbreak: Personal Time W6

Код товару: ROB0260

Цей злодій вигадав ідеальний план втечі? Або просто зайнятий своїми справами? Розроблена Badimo, Jailbreak – дуже популярна гра Roblox, яка дає змогу гравцям випробувати себе в ролі поліцейського або злочинця й досліджувати величезний світ.

Ігрова фігурка Desktop Series Meep City: Principal Panic W6

Код товару: ROB0261

Знову до школи. Допоможіть цим Міпам уникнути покарання, перш ніж їх відправлять до в’язниці за запізнення на заняття. MeepCity – це популярна гра Roblox, розроблена Alexnewtron, яка надає змогу гравцям спілкуватися з друзями, облаштовувати їхній будиночок і багато іншого.

Ігрова фігурка Game Packs Freeze Tag W4

Код товару: ROG0123

Багатокористувацьке божевілля Freeze Tag. Розробник, ConnorVIII, тікає від одного з тігерів, але, на щастя, він знає кілька хитрощів. Чи зможе він перемогти? Використовуйте підсилювачі, щоб допомогти йому втекти, або вигадайте план, щоб заморозити його до того, як закінчиться час.

 

GAME PACKS

Втілюйте в життя улюблені моменти з хітових ігор розробників Roblox за допомогою цих унікальних гральних і тематичних пакетів. У комплекті: дві фігурки, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі.

Ігрова фігурка Game Packs Pet Simulator W4

Код товару: ROG0149

Візьміть до своєї команди домашніх тварин і вирушайте в нові пригоди. Шукайте скарби у величезному світі разом із друзями й улюбленцями. Ця популярна гра – Roblox Pet Simulator – створена BuildIntoGames. Досліджуйте незвідані світи, вивчайте рідкісні й екзотичні види тварин і багато іншого.

Ігрова фігурка Game Packs Forger’s Workshop W6

Код товару: ROB0210

У популярній грі Labyrinth точиться війна за свободу та славу. Створіть найкращу зброю, а потім продемонструйте вміння в бою, уникаючи пасток темного лабіринту. Вирушайте в нову пригоду із цим захопливим набором, який створено на основі епічної рольової гри Nitenity Studios.

Ігрова фігурка Game Packs Heroes of Robloxia: Ember&Midnight Shogun W4

Код товару: ROG0121

Місто Роблокс атакують. З екшнгри Heroes of Robloxia Team Super прибули: Ember – гаряча злодійка з неоновим волоссям і вогненними кулаками, Midnight Shogun – лідер банди Midnight Ninja Gang, чиї ракети та феєрверки забезпечать вибухову появу. Ніхто не має шансів проти цього диявольського дуету.

Ігрова фігурка Game Packs Murder Mystery 2 W6

Код товару: ROB0209

Було скоєно жахливий злочин. Чи буде гравець тим, хто впіймає злочинця? Шукайте, переживаючи всі улюблені моменти з популярної гри жахів Murder Mystery 2, розробленої Nikilis. Допитайте роблоксіан і перевірте інтуїцію. Пам’ятайте: треба озиратися навколо...

Ігрова фігурка Game Packs Cannoneers: Battle for Jolly Island W6

Код товару: ROB0266

Нарешті координати Jolly Island було виявлено. Але хто першим знайде заховані скарби? Вирушайте в плавання морями в ролі пірата або морського офіцера в новій пригоді – захопливій грі Roblox Cannoneers, створеній Team Rudimentality.

Ігрова фігурка Game Packs Phantom Forces

Код товару: ROB0208

Події на полі битви загострюються... Розгорніть війська й підготуйтеся до фінальної битви між Примарами та Фантомами. Ці елітні військові частини взято з популярної гри Roblox Phantom Forces, розробленої StyLiS Studios. Озбройтеся й зупиніть ворогів, перш ніж вони зможуть захопити базу.

Ігрова фігурка Game Packs RoBeats W4

Код товару: ROG0124

Зробіть гучніше, увімкніть прожектори та станьте зіркою. RoBeats – популярна, розрахована на велику кількість користувачів ритм-гра, створена RobeatsDev, у якій гравці змагаються один з одним на шляху до слави та популярності. Приєднуйтеся до Lisa і Gear Shop Saleswoman і танцюйте в ритмі улюблених мелодій.

 

MIX & MATCH SET

У кожному наборі є чотири фігурки й тематичні аксесуари, що допоможуть відобразити сюжет улюблених ігор. Особливість полягає в можливостях для творчості: свободі вибору стилю, скіна героя та його ролі в грі, а також функціональної здатності. У комплекті: чотири фігурки, аксесуари, посібник колекціонера та секретний код для застосування у віртуальній грі.

Ігрова фігурка Mix & Match Set Mischief Night W4

Код товару: ROG0126

Bloxtober – це справжній жах. Уночі з’являться монстри... і захоплять увесь Roblox. Комбінуйте й підбирайте улюблені аксесуари, екіпірування і наряди з цього набору та всієї власної колекції Roblox, аби надати персонажам жахливий вигляд.

Ігрова фігурка Mix & Match Star Commandos W6

Код товару: ROB0213

Розрив у просторово-часовому континуумі змішав галактичні війська роблоксіан з іншими героями та злодіями з альтернативних реальностей. Тепер треба відновити їх із запчастин. Комбінуйте й підбирайте улюблені аксесуари, спорядження та екіпіровку з цього комплекту і власної колекції Roblox, щоби створити унікальну ескадрилью.

 

MULTIPACK SET

Героїв багато не буває – доведено завдяки наборам MultiPack Set, які містять шість фігурок і тематичні аксесуари, що допоможуть розкрити сюжет улюблених ігор. Деталі Roblox можна міксувати між собою та міняти місцями, створюючи власного персонажа.

Ігрова фігурка Multipack Summoner Tycoon W6

Код товару: ROB0215

Велика небезпека спіткала всесвіт Роблокс. Боріться разом з улюбленими героями з Summoner Tycoon, популярної рольової гри студії Albatross, і бийтеся із силами зла, перш ніж спіткає лихо. Покращуйте базу, щоби закликати сильніших героїв, потім об’єднайте їхні сили, аби знищити монстрів та інших могутніх супротивників.

 

DELUXE PLAYSET

Це, мабуть, найбажаніший набір колекційних фігурок. В одній коробці не лише найхітовіші фігурки, а й машини та предмети екстер’єру, що допоможуть відтворити сюжет. Оживіть улюблені пригоди Roblox або вигадайте власні за допомогою цих унікальних наборів, у кожному з яких є вісім знакових персонажів і безліч аксесуарів.

Ігрова фігурка Deluxe Playset Jailbreak: Museum Heist W6

Код товару: ROB0259

Ставки ще ніколи не були такими високими. Організуйте пограбування музею або зупиніть грабіжників, перш ніж вони втечуть із безцінними артефактами з усього світу. Фантазуйте, щоби створити власний сценарій пограбування й поринути в захопливі пригоди однієї з найкращих ігор – Bloxy Jailbreak, створеної Badimo.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів