PocketBook Електронна книга X, Metallic grey

код товару: PB1040-J-CIS
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики PocketBook Електронна книга X, Metallic grey:
Основні параметри
Повний список параметрів
Діагональ дисплея 10.3"
Тип матриці E-Ink Carta /HD
Тип дисплея монохромний
Розподільна здатність дисплея 1404 × 1872
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Формати електронних книг TXT
DOCX
DJVU
RTF
HTML
CHM
DOC
FB2
FB2.ZIP
HTM
PRC
EPUB
CBR
CBZ
MOBI
ACSM
PDF (DRM)
Формати фото / відео JPEG
PNG
BMP
TIFF
Інші формати MP3
OGG
M4B
Ємність батареї 2000 мАг
Передача даних Wi-Fi
Bluetooth
USB /Type C
Додатково підсвічування
Вага 300 г
Основні
Діагональ дисплея 10.3"
Тип матриці E-Ink Carta /HD
Тип дисплея монохромний
Розподільна здатність дисплея 1404 × 1872
ОЗУ 1 МБ
Вбудована пам'ять 32 ГБ
Частота процесора 1 МГц
Підтримувані формати
Формати електронних книг TXT
DOCX
DJVU
RTF
HTML
CHM
DOC
FB2
FB2.ZIP
HTM
PRC
EPUB
CBR
CBZ
MOBI
ACSM
PDF (DRM)
Формати фото / відео JPEG
PNG
BMP
TIFF
Інші формати MP3
OGG
M4B
Живлення
Ємність батареї 2000 мАг
Інтерфейс
Передача даних Wi-Fi
Bluetooth
USB /Type C
Додатково
Додатково підсвічування
Сервіси й додатки Книжковий магазин
Браузер
калькулятор
словник
Шахи
RSS News
судоку
Scribble
Бібліотека
Галерея
Нотатки
Косинка
Комплектація електронна книга
гарантійний талон
інструкція
USB Type-C аудіо адаптер
USB Type-C кабель
Фізичні
Колір сірий /Metallic grey
Вага 300 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 260 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.59 кг
Об'єм 0.0020 м3
PocketBook X - довгоочікуваний рідер з великим 10,3-дюймовим екраном і аудіо. Величезний екран нового PocketBook X забезпечить ні з чим не порівнянні враження, що б ви не читали: електронну книгу, газету, журнал, комікси або професійну літературу. Крім розумної підсвічування SMARTlight, новий рідер також оснащений Bluetooth, а його вага становить усього 300 г.
немає в наявності
Розширюйте горизонти читання з 10,3-дюймовим екраном

Рідер PocketBook X оснащений 10.3-дюймовим HD екраном з роздільною здатністю 1404 × 1872 що робить його ідеальним пристроєм для читання будь-якого контенту: книг, цифрових версій газет і журналів, коміксів, наукових публікацій і навіть музичних нот. З PocketBook X користувач може бачити ще більше тексту на одній сторінці, не жертвуючи розміром шрифту. Крім того, не забувайте, що технологія E Ink Carta ™ робить оптичні характеристики екрану практично ідентичними звичайної паперової сторінці.

Розумна підсвічування і безліч книжковий форматів

PocketBook X призначений для активного використання в будь-який час дня і ночі. Технологія SMARTlight забезпечує максимальний комфорт читання при будь-якому освітленні, автоматично регулюючи яскравість і колірну температуру монітора. Поміняти яскравість і колірний тон можна навіть не відриваючись від сторінки: потрібно просто провести пальцем по бічній частині дисплея. Користувачі можуть також зберігати свої шаблони налаштувань екрану, щоб активувати їх в певних умовах. Крім того, PocketBook X продовжує втілювати філософію повної свободи читання, і це відображено в кожній деталі. Рідер підтримує 19 книжкових, 4 графічних (JPEG, BMP, PNG і TIFF) і 3 аудіо формату (MP3, M4B і OGG).

Потужний, економний, функціональний!

Завдяки сучасному двоядерному процесору, PocketBook X легко і швидко справляється з будь-яким завданням. Пристрій живить акумулятор ємністю 2000 мАг, забезпечуючи до 1 місяця повноцінної роботи без підзарядки. Ефективність PocketBook X підвищується також завдяки датчику обкладинки: рідер автоматично переходить в сплячий режим після закриття захисної кришки.

У пристрої використовується USB Type-C (стандарт USB 2.0) як для зарядки, так і для підключення навушників через прикладений 3,5-мм аудиоадаптер. Завдяки 32 ГБ вбудованої пам'яті, PocketBook X може зберігати до 15 000 книг без ілюстрацій у форматі EPUB. Навіть завантажуючи PDF-файли журналів і газет, а також комікси в форматах CBR і CBZ, сховище рідера здатне вміщати близько 10 000 файлів (фактична кількість контенту залежить від розміру і якості кожного завантаженого файлу). Крім того, у вас буде достатньо місця для зберігання улюбленої колекції аудіокниг на електронному рідері.

PocketBook X є частиною глобальної екосистеми PocketBook. Використовуючи сервіс PocketBook Cloud, ви можете завантажувати книги в рідер, переносити окремі файли або всю свою бібліотеку на смартфон і будь-які інші пристрої, синхронізувати позиції читання, закладки і замітки.

Аудіокнигами має ряд незаперечних переваг перед традиційним читанням. Одна з них - можливість виконувати кілька завдань під час прослуховування книги (аж до водіння авто!). PocketBook X оснащений Bluetooth, а також відтворює аудіокниги та інші звукові файли форматів MP3, M4B і OGG. Це означає, що ви можете слухати музику, не відриваючись від читання улюбленого роману. Text-to-Speech - це ще одна функція, яка припаде до душі любителям слухати книги. 

Маса додаткових можливостей

У мега-рідері PocketBook X є словники з можливістю перекладу будь-якого виділеного в книзі слова - вкрай корисна функція для тих, вивчає іноземну мову, читаючи літературу мовою оригіналу.

Завантажувати книги в пам'ять рідера можна не підключаючи пристрій до комп'ютера: файли можна скидати з Wi-Fi, через «хмару» Dropbox або Email (хоча кабель, звичайно, теж підтримується і входить в комплект поставки).

А ще в PocketBook Х є браузер, ігри та багато іншого. Плюс - майже півтора десятка налаштувань для тексту: найширше поле експериментів для вимогливого бібліофіла.

Сервіс PocketBook Cloud дозволяє синхронізувати по Інтернету колекцію книг, закладки та позиції читання між рідером і смартфонами з iOS і Android. Почали читати книгу на PocketBook Х, продовжили на смартфоні з того місця, де зупинилися на рідері, а потім знову повернулися до читання на PocketBook Х. Таким чином, читати можна не тільки там, куди ви можете взяти з собою рідер, а взагалі скрізь. У тому числі стоячи в маршрутці або сидячи в офісі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів