Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Thrustmaster Геймпад ESWAP Pro controller:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою геймпад
Сумісність з платформами ПК /(Windows® 10)
PlayStation 4
Підключення дротове
Основні
Тип пристрою геймпад
Сумісність з платформами ПК /(Windows® 10)
PlayStation 4
Підключення дротове
Додатково
Особливості Офіційна ліцензія від Sony Interactive Entertainment
Компоненти промислового класу
Додаткові ергономічні деталі
Протестовано та схвалено геймерами-експертами
Геймпад можна оновити в будь-який зручний час завдяки повній екосистемі різних модулів
4 додаткових кнопки з перенастроюваними функціями
Ручне регулювання чутливості тригерів
2 попередніх налаштування у вбудованій пам'яті геймпада
Комплектація ПЗ /безкоштовне багатофункціональне для ПК
Фізичні характеристики
Колір чорний
Вага 980 г
Розмір (ВхШхГ) 80х230х200 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 230 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.99 кг
Об'єм 0.0037 м3
Офіційна ліцензія від Sony Interactive Entertainment Компоненти промислового класу Додаткові ергономічні деталі В комплекті - безкоштовне функціональне ПЗ для ПК Протестовано і схвалено геймерами-експертами
немає в наявності
Універсальність і інновації

  • Модульна технологія контролера eSwap Pro Controller допускає безмежні можливості оновлення.
  • Геймпад можна оновити в будь-який зручний час завдяки повній екосистемі різних модулів (колірні і призначені для користувача комплекти).

Thrustmaster геймпад ESWAP Pro controller - грай за власними правилами!

Компанія Thrustmaster офіційно представляє свій новий геймпад eSwap Pro Controller для ігрових приставок PS4, який досить сильно виділяється з-поміж інших конкурентів.

Отож, буквально за декілька хвилин я розповім, чому він вартий вашої уваги!

Перше, чим привертає увагу цей геймпад, це його унікальна модульна конструкція, що дозволяє вам скомпонувати геймпад саме так, як вам цього захочеться. Переставити хрестовину або стик, замінити клавіші чи змінити його кольорові вставки за вашим смаком – не проблема! А все це завдяки незвичній модульній конструкції T-MOD, що дозволяє прямо "на ходу" змінювати і переставляти його модулі з елементами керування.

Основна ідея цього геймпаду – надати гравцям повну можливість проявити свій ігровий потенціал, підкреслити свою індивідуальність та розширити ігрові можливості. І все це доступно з цим геймпадом, який дійсно адаптується під конкретного користувача.

Модулі Thrustmaster сумісні з контролером eSwap Pro Controller і включають в себе надчутливі тактові кнопки, що забезпечує безперервну точність, майже миттєвий відгук і більш повне відчуття контролю за часом у тривалих іграх.

До слова, за заявкою виробника, на контролері встановлено елементи управління з підвищеним ресурсом набору (5 мільйонів натисків) і попередньо відкалібровані стики (2 мільйони активацій).

Приємний бонус - на тильній стороні пристрою розміщені спеціальні клавіші, які допоможуть отримати додаткову перевагу в бою.

А також тут є додатковий бонус у вигляді дротового підключення. Отож, вам не потрібно думати про те, що мережевий лаг не дасть можливості вчасно нанести удар по противнику, так як з кабелем таких проблем просто немає.

Для геймпаду передбачена екосистема ENDLESS ECOSYSTEM, яка надає геймеру широкі можливості кастомізації.

Геймпад ​​сумісний із PS4 та ПК, а спеціально програмне забезпечення може налаштовувати геймпад і зберігати налаштування у пам'яті геймпаду (два профілі).

Отож, залишається підбити підсумки і перелічити його основні переваги, адже це дуже крутий продукт для тих, хто хоче грати з комфортом і новими функціями.

Серед його недоліків хочеться виділити тільки ціну, адже вартість у майже 200$ є доволі тяжкуватою для гаманця.

Проте його переваги говорять про інше. Унікальна модульна екосистема без обмежень, наявність технології Hot-Swap для максимальної універсальності, надчутливі кнопки, оптимальна довговічність, попередньо відкалібровані аналогові міні-джойстики, надійне дротове підключення та багатофункціональне програмне забезпечення Thrustmapper для додаткового налаштування – все це дозволяє задуматись над тим, щоб заплатити за нього кожен долар.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів