Splash Toys Гра Норовлива лама

код товару: ST30107
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Splash Toys Гра Норовлива лама:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Дитячі
Вид Інтерактивна гра
Призначення Для всієї родини
Для компанії
Для двох
Для найменших
Жанр Казуальні
Змагальні
Вікова група від 3 років
Для кого для хлопчика
для дівчинки
Кількість гравців від 2 до 4
Основні
Тип Дитячі
Вид Інтерактивна гра
Призначення Для всієї родини
Для компанії
Для двох
Для найменших
Жанр Казуальні
Змагальні
Вікова група від 3 років
Для кого для хлопчика
для дівчинки
Кількість гравців від 2 до 4
Розвиток здібностей увага
координація рухів
спритність
Додатково
Особливості потрібні батарейки /3 ААА
Комплектація 1 лама
12 капелюшків /для ламы
лист із кольоровими наліпками
воронка для води
Колір різнокольоровий
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 270 мм
Довжина 120 мм
Вага 0.63 кг
Об'єм 0.0087 м3
Норовиста лама - настільна абстрактна гра, яка сприяє розвитку уваги, спритності та посидючості. Іграшка виконана у формі мультяшної лами в приємних кольорах. Суть гри полягає в тому, щоб надягти норовливій ​​ламі на голову якомога більше капелюшків. Для початку гри необхідно вставити батарейки в іграшку, а в спеціальну воронку налити воду. Далі натисніть кнопку для запуску і вперед - за допомогою катапульти, в порядку черги, кидайте капелюшки свого кольору. Ваша мета - позбутися від усіх капелюшків. Пам'ятайте, якщо ви потрапите капелюшком ламі в одну з частин голови, стережіться - ви можете змокнути. В комплекті: 1 лама, 12 капелюшків для лами, лист з кольоровими наліпками, воронка для води.
немає в наявності
Splash Toy – розвивайтесь граючи!

З кожним разом дивувати дитину стає все важче. Адже різноманітні гаджети під боком пропонують безліч цікавих ігор та незвичних оновлень. А як щодо реальної взаємодії з предметами, що розвивають дитину всебічно? І тут на допомогу приходять електронні та інтерактивні ігри від Splash Toys.

До слова, Splash Toys було засновано 2007 року у Франції. А з 2014 року під цим брендом створюють електронні настільні іграшки, які підкорюють серця як дітей, так і дорослих.

І хоча деякі іграшки Splash Toys створено за мотивами комп’ютерних аркад та на відміну від віртуального світу, грати в ігри Splash Toys набагато цікавіше. А все завдяки реальній взаємодії з «небезпекою». Тут потрібно шукати реальний вихід із різних справжніх халеп, виявляючи спритність, швидкість та кмітливість.

Електронні та інтерактивні іграшки Splash Toys – це чудова адаптація буденних речей в ігрову форму. Від веселих пригод на кухні з блендером до неймовірних подорожей на піратському судні – з-поміж цих ігор знайдеться пригода на будь-який смак!

Асортимент електронних ігор Splash Toys складається з таких ігор: «Фрутті Мікс», «Сміттєвоз», «Норовлива лама», «Усі на борт!», «Жирафа» та «Хамелеони».

Ну що ж, розглянемо кожну з цих ігор і подивимось, що цікавого у кожній із них!

 

Гра «Норовлива лама»

Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік: 3+
Артикул: ST30107
 
Отож, «Норовлива лама» – це настільна абстрактна гра, яка сприяє розвитку уваги, спритності та посидючості. Іграшка виконана у формі мультяшної лами в приємних кольорах. 

Норовлива лама полюбляє розгулювати всюди в капелюхах різних кольорів. То чому б не зробити її щасливою та не почепити на неї капелюх? Але добре прицільтесь – якщо вдарите її по вухам або носу, то зможете і змокнути!

Сенс гри полягає в тому, щоб надягти норовливій ​​ламі на голову якомога більше капелюшків. Для початку гри необхідно вставити батарейки в іграшку, а в спеціальну воронку налити воду. Далі натисніть кнопку для запуску і вперед - за допомогою катапульти, в порядку черги, кидайте капелюшки свого кольору. Ваша мета - позбутися від усіх капелюшків. Та пам'ятайте, якщо ви потрапите капелюшком ламі в одну з частин голови, стережіться - ви можете змокнути.

В комплекті: 1 лама, 12 капелюшків для лами, лист з кольоровими наліпками та воронка для води.

 

Гра «Фрутті мікс»

Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік:  5+
Артикул: ST30108
 

«Фрутті мікс» – це ще одна групова гра, яка сприяє розвитку уваги, спритності та швидкості. Іграшка виконана у формі мультяшного блендера із яскравими кульками, фруктами.

Кажуть, що робити смузі цікаво і весело, та не цього разу! Адже із цим мультяшним блендером Фрутті Мікс  – це  справжнє змагання! Отож чи зможете ви перехитрити скажений блендер та першими покласти всі свої фрукти до нього?

Для початку гри, необхідно встановити блендер в центрі кімнати на підлозі та переконатися, що вам нічого не заважає, оскільки необхідно буде багато рухатися. Кожен учасник вибирає сорт фрукта (3 фрукти на 1 сорт), який розміщує або перед собою або тримає в руках. Після цього, всі учасники гри збираються навколо блендера. Кожен гравець може кидати в блендер 1 фрукт за 1 хід. Якщо фрукт вилітає з блендера, гравець якомога швидше повинен повернути його назад до початку наступного ходу, інакше він пропустить хід. Переможцем стане той, хто першим збере всі свої фрукти в блендері.

В комплекті: блендер, 12 пластикових фруктів, лист з кольоровими наліпками та правила гри.

 

Гра «Сміттєвоз»

Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік:  5+
Артикул: ST30122
 

«Сміттєвоз» – це настільна абстрактна гра, яка сприяє розвитку  концентрації уваги, спритності та посидючості. Іграшка виконана у формі мультяшного сміттєвоза разом із кольоровими сміттєбаками.

Сміттєвоз Splash Toys щодня із задоволенням прибирає з вулиць сміття, а гравці радо допомагають йому в боротьбі за чистоту міста. Граючи зі сміттєвозом, можна обирати різні рівні складності.

Для початку гри необхідно розмістити сміттєвоз на ігровій основі. Далі потрібно вибрати свій сміттєвий контейнер і встати біля нього, потім відберіть 5 елементів сміття, які збігаються за кольором з вашим контейнером - це будуть ваші боєприпаси до кінця гри. Всі гравці грають одночасно, намагаючись відправити своє сміття у вантажівку. Переможе той, хто першим очистить свою вулицю від сміття!

В комплекті: ігрова установа, 20 елементів сміття (по 5 кожного кольору), лист з наліпками та правила гри.

 

Гра «Голодні хамелеони»

 Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік:  4+
Артикул: ST30110
 

«Голодні хамелеони» – це настільна гра, яка сприяє розвитку спритності реакцій, концентрації уваги та посидючості. Іграшка виконана у формі мультяшних хамелеонів та комашок у приємних яскравих кольорах.

Коли хамелеони голодні, вони шукають здобич у джунглях. І «Голодні хамелеони» Splash Toys не є винятком! Для початку полювання на комах необхідно розмістити 4 хамелеона навколо основи та розподілити на ній 13 комах у будь-якому порядку. Щоб перемогти в грі, необхідно зібрати найбільшу кількість комах у себе в сховищі. Дуже важливо натискати на хамелеона вчасно, щоб комаху не впіймали інші хамелеони!

У комплекті: електронна основа для гри, 4 хамелеона, 13 комах та правила гри.

 

Гра «Жирафа»

Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік:  4+
Артикул: ST30125
 

«Жирафа» – це ще одна настільна гра у формі мультяшного великого жирафа та маленьких яскравих пташок.  Гра розвиває дрібну моторику рук, концентрацію уваги та посидючість.

Дивно, але птахи бігають по шиї жирафи. Хто першим дістанеться до його голови? Із грою Splash Toys є всі шанси про це дізнатися! Але будьте обережні, попереду може чекати небезпека.

Для початку гри необхідно встановити жирафу на базу. Кожен гравець отримує свою пташку. Гравець, у якого найдовша шия починає гру, він кидає кубик і робить свій хід відповідно до отриманої цифри на ньому, далі гра продовжується за годинниковою стрілкою. Але стережіться, попереду на вас чекає небезпека!

В комплекті: 1 жирафа, лист з наліпками, 4 пташки різного кольору, 1 ігровий кубик та правила гри.

Гра «Усі на борт!»

Кількість гравців: від 2 до 4
Рекомендований вік:  5+
Артикул: ST30127

«Усі на борт» – захоплива інтерактивна гра про піратів і нелегке виживання в морі. Іграшка виконана у формі піратського корабля з мультика. Гра розвиває дрібну моторику рук, концентрацію уваги та посидючість.

Збирайте монети та станьте найбагатшим піратом на судні, якщо втримаєтеся та не впадете з корабля на корм акулам! Головне вчасно натискати на свого пірата!

Для старту гри необхідно вибрати колір свого пірата та позицію на судні для нього.

В комплекті: 1 корабель, 4 пірата, 4 бочки, 20 золотих монет, лист з наліпками та правила гри.

Отож, ми розглянули шість цікавих та яскравих настільних наборів від Splash Toys, якими точно можна грати всією родиною чи з друзями. А головне, що окрім захопливої гри, діти будуть розвиватись самі і долучати у цей веселий процес інших. А завдяки невеликим розмірам ігрових наборів, їх зручно буде брати із собою на природу чи в гості до знайомих.

Розвивайтесь граючи разом із Splash Toys!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів