Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Antec TORQUE Aluminium Open-Frame:
Основні параметри
Повний список параметрів
По напрямках ігровий
Тип корпусу Mid Tower
Тип материнської плати E-ATX
ATX
micro-ATX
ITX
Внутрішніх відсіків 3,5" 1 шт
Додатково бічна панель із загартованого скла
Габарити, мм (ВхШхГ) 644 x 285 x 621 мм
Колір корпусу чорний
білий
Основні
По напрямках ігровий
Тип корпусу Mid Tower
Тип материнської плати E-ATX
ATX
micro-ATX
ITX
Внутрішня частина
Внутрішніх відсіків 2.5" 1
Внутрішніх відсіків 3,5" 1 шт
Отворів під слоти розширення 7 шт
Охолодження і обдування
Місць для 12 см вентиляторів 6 шт
Роз`єми на лицьовій панелі
Розташування вгорі
Роз'ємів USB 3.0 2 шт
Роз'ємів USB 3.1 1
Аудіо ( мікрофон / навушники )
Додатково
Додатково бічна панель із загартованого скла
Кнопки Power
Reset
Фізичні
Габарити, мм (ВхШхГ) 644 x 285 x 621 мм
Матеріал алюміній
Товщина бічних стінок 4 мм
Колір корпусу чорний
білий
Вага 9.35 кг
Висота процесорного кулера (макс.) 215 мм
Довжина відеоадаптера (макс.) 450 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 750 мм
Висота 340 мм
Довжина 750 мм
Вага 14.25 кг
Об'єм 0.1913 м3
Torque Black / White, корпус з нахиленою вперед материнською платою, агресивними лініями і великою кількістю функцій, призначених для збірок з високими експлуатаційними характеристиками, об'єднує високоточні чорно-білі алюмінієві панелі з високоточним контрастом, щоб надати розширені можливості вашого ПК.
немає в наявності
ANTEC TORQUE. Стиль або те, що його створить

Наразі є багато комп’ютерного «заліза», і кожен може обрати за різними параметрами те, що підходить найкраще. Нічого не змінювати, не експериментувати та плисти за течією загальноприйнятих правил – простіше за все. Найскладніше й не менш відповідально – створити неординарний дизайн, отримати можливість його втілення та тримати удар упереджених критиків. А охочих обговорити та висловити свою думку завжди буде багато.

Понад 30 років компанія Antec Inc. є світовим лідером із виробництва сучасних комп’ютерних компонентів: корпусів, блоків живлення, систем охолодження та різних аксесуарів. У головному офісі компанії, що у м. Фремонт (США, Каліфорнія), відбуваються опрацювання нових моделей, їхніх технічних характеристик і створюється дизайн.

ANTEC TORQUE відзначено нагородою незалежної The iF DESIGN AWARD 2019 року в категорії ігрових шасі, яка цього року прийняла приблизно 6 400 заявок на участь у конкурсі з 50 країн світу.

Корпуси Antec Inc. мають попит з-поміж тих, хто бажає створити ігрову станцію чи тиху робочу систему. Вони відповідають запитам вимогливих користувачів, а також їх активно використовують системні інтегратори.

Сміливе дизайнерське рішення

Antec TORQUE є агресивним, пафосним, неординарним і унікальним корпусом, який виготовлено з анодованого алюмінію зі спеціальною обробкою та фарбуванням. Це виключає наявність гострих елементів, запобігає корозії матеріалу та підкреслює статус виробу. Конструкція складається з 14 алюмінієвих панелей, що виготовлено за допомогою спеціального обладнання з програмним керуванням, аби забезпечити максимальну точність її кутів і досконале з’єднання всіх складових. Завдяки загартованому склу товщиною 4 мм полегшено зовнішній вигляд корпусу, що робить металевий каркас більш виразним і додає брутальності. Antec TORQUE представлено у двох версіях: чорно-білій і чорно-червоній.

Відкритий тип корпусу та продумана організація внутрішньої структури дають змогу зібрати на базі TORQUE сучасну ігрову систему з унікальним дизай­ном. Конструкція передбачає встановлення материнських плат таких типорозмірів: E-ATX, ATX, Micro ATX, ITX. Максимальна висота процесорного охолодження становить 215 мм. Виробник не обмежує у виборі сучасної відеокарти до 450 мм. Водночас блок живлення – стандартний ATX. Додатково на передній панелі: USB 3.0 × 2, USB 3.1 Type C × 1, два розніми для навушників і мікрофону. Що стосується накопичувачів – можна встановити тільки по одному пристрою на 3,5” і 2,5”.

Щодо організації системи охолодження, готового рішення не запропоновано, тому що під унікальністю корпусу розуміється також індивідуальний підхід до завершення його дизайну і встановлення будь-яких вентиляторів або кастомної системи водяного охолодження на вибір користувача. Є посадкові місця для трьох вентиляторів 120 мм на передню й аналогічна кількість – на верхню панель. Тут уже все залежить від уподобань власника корпусу.

Дизайнерські продукти завжди неоднозначні й дуже індивідуальні, найбільш вразливі для критики, оскільки завжди сміливі та неординарні. Це стиль життя або те, що його змінить. Поки є творці таких сміливих рішень і ті, хто їх втілюють у сьогодення, існує можливість підкреслити свою індивідуальність та створити унікальну комп’ютерну систему.

 

Aluminium Open-Frame Chassis White

Aluminium Open-Frame Chassis Black/Red

Код товару

0-761345-80026-6

0-761345-80017-4

Тип корпусу

Midi Tower

Тип материнської плати

E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX

Внутрішній відділ 2,5”

1

Внутрішній відділ 3,5”

1

Рознім USB 3.0

2

Рознім USB 3.1

1

Місць для вентиляторів

6

Отворів під слоти розширення

7

Кольори

Чорний, білий

Чорний, червоний

Розмір (ш × в × г)

285 × 644 × 621 мм

Вага

9,35 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів