Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LG UltraGear 34GL750-B:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою монітор
Призначення для ігор
Діагональ екрану 34 "
Покриття екрану антиблікове
Підтримка сторін 21:9
Тип матриці IPS /PLS, AHVA, WVA, UWVA
Широкоформатний монітор
Рекомендована роздільна здатність 2560х1080
Контрастність (статична) 1000:1
Яскравість екрану 300 кд/м2
Час реакції 1.5 мс
Кут огляду по вертикалі 178 °
Кут огляду по горизонталі 178 °
Входи Display Port
Вихід на навушники
Габарити (ШхВхТ) 819.9 х 525 х 87 мм з підставкою / 819.9 × 525× 87 мм - без підставки
Основні
Тип пристрою монітор
Призначення для ігор
Діагональ екрану 34 "
Покриття екрану антиблікове
Підтримка сторін 21:9
Тип матриці IPS /PLS, AHVA, WVA, UWVA
Широкоформатний монітор
Вигнутий екран
Технічні характеристики
Рекомендована роздільна здатність 2560х1080
Контрастність (статична) 1000:1
Яскравість екрану 300 кд/м2
Час реакції 1.5 мс
Частота оновлення 144 Гц
Кут огляду по вертикалі 178 °
Кут огляду по горизонталі 178 °
Глибина кольору 16700000 біт
Колірний обхват 99 %
WLED підсвічування
Роз`єми
Входи Display Port
Вихід на навушники
HDMI 2 шт /v2,0
Функціональні можливості
Технології AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC
Додатково
Настінне кріплення VESA 100x100
Споживана потужність 52 Вт
Комплектація Монітор із підставкою
Кабель живлення
документація
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 819.9 х 525 х 87 мм з підставкою / 819.9 × 525× 87 мм - без підставки
Вага 8.3 кг з підставкою / 6.1 кг - без підставки
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 520 мм
Довжина 970 мм
Вага 11.05 кг
Об'єм 0.1009 м3
Новий UltraGear™ монітор, завдяки потужному ігровому функціоналу, забезпечує повне занурення в будь-яке ігрове середовище. Монітор LG UltraGear™ 34GL750 перевірений NVIDIA і офіційно визнаний G-Sync® сумісним монітором, що в свою чергу забезпечує плавну й швидку гру без розривів зображення та підвисань. Монітор підтримує технологію HDR10, що забезпечує віртуальне занурення в ігри різних жанрів завдяки насиченим кольорам та розширеному діапазону контрастності.
немає в наявності
LG UltraGear: без компромiсiв

Монітори LG UltraGear з матрицею Nano IPS та часом відгуку 1 мс для неперевершеного геймплею.

Світ комп’ютерних ігор динамічно розвивається, а з ним змінюються й інтереси гравців. Ці умови є рушійною силою розвитку ігрового устаткування. Уже замало мати якісну ігрову мишу і вправно тиснути комбінації клавіш. Обладнання має відповідати факторам, які мають найбільший вплив на геймплей, — швидкості та якості зображення. Тож сучасний ігровий монітор має поєднувати в собі ці дві характеристики.

Монітори LG UltraGear 27GL850-B та 38GL950G

Саме для сучасних геймерів LG Electronics створила безкомпромісний ігровий монітор. Раніше доводилося обирати між надзвичайною якістю зображення, що більш характерна для IPS-матриці, та швидким часом відгуку (1 мс), який властивий матриці ТN. І зазвичай вибір був на користь швидкості, адже, незважаючи на чудову якість зображення, матриця IPS через технологічні обмеження не могла забезпечити високий час відгуку для чистого і плавного геймплею.

Безліч компаній, зокрема LG, розробили технології зі зниження відгуку монітора до 1 мс шляхом вимкнення підсвічування під час зміни кадру і вставкою абсолютно чорного кадру. На жаль, ці технології викликають побічні ефекти, такі як тьмяне та мерехтливе зображення. Яскравість стає нестабільною, а деякі ігрові функції — недоступними. Інакше кажучи, більшість моніторів використовували технологію, яка дає змогу зменшити час відгуку до 1 мс, але значно погіршує переваги самої IPS-матриці та дає змогу геймеру на 100 % насолодитися грою.

2019 — переламний рік у сфері розвитку технологій для геймінгу. LG Electronics представила перші у світі геймерські монітори, які поєднують дві основні характеристики, важливі для якісного геймплею. На основі матриці IPS монітори LG UltraGear 27GL850-B та 38GL950G мають час відгуку 1 мс за стандартом GTG без жодних побічних ефектів для якості зображення.

Розробникам вдалося досягнути часу відгуку 1 мс на базі технології Nano IPS, що використовує додатковий шар наночасточок, якими вкрито матрицю IPS. Деталі технології тримають у таємниці.

Українські геймери вже можуть насолоджуватися цим унікальним продуктом, адже модель 27GL850-B представлено в Україні.

Ігрові монітори LG UltraGear

Лінійка ігрових моніторів LG UltraGear має моделі, з-поміж яких кожен гравець зможе обрати собі до вподоби. Усі монітори оснащено ігровими функціями, зокрема: Dynamic Action Sync (динамічна синхронізація), Black Stabilizer (стабілізація чорного) та Crosshair (цифровий приціл). Також, завдяки наявним ігровим режимам («Гра», «FPS1/FPS2», «RTS») можна налаштувати гру за своїми вподобаннями.Монітори LG UltraGear — це частота оновлення до 240 Гц, якісне зображення завдяки технології Nano IPS, наявність технології Adaptive Sync (FreeSync) для плавного геймплею та час відгуку 1 мс. Крім того, монітори LG UltraGear протестовано NVIDIA та офіційно визнано G-Sync сумісними.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів