Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Dream Machines DM1 FPS [DM1FPS_GREY]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Кількість кнопок 6
Кількість коліс прокрутки 1
Живлення USB
Колір темно-сірий
Вага 83 г (Без кабелю)
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип сенсора оптична
Довжина проводу 1.8 м
DPI 12000 dpi
Особливості
Кількість кнопок 6
Кількість коліс прокрутки 1
Живлення USB
Прокрутка вертикальна
Додатково
Ергономіка для правшів / для лівшів
Комплектація мишка
інструкція
додаткові слайдери
Фізичні
Колір темно-сірий
Вага 83 г (Без кабелю)
Габарити ( ВxШxГ ) 126 x 68 x 39 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 60 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.29 кг
Об'єм 0.0016 м3
DM1 FPS - це миша, яка подарує унікальний досвід для кожного маніяка популярних шутерів. Швидко, точно, без обмежень - це найновіша миша від сімейства Dream Machines. Кращий сенсор, надійні перемикачі та унікальний кабель, не тільки забезпечать кращий контроль і швидкість, але і подарують високий комфорт під час динамічних ігор. Перевірте і переконайтеся, що це таке, грати на кращому обладнанні для геймерів!
немає в наявності
Розроблено кращими для кращих.
Наші продукти використовують гравці усього світу. Ми завжди намагалися створити миші, які будуть універсальними, і незалежно від ігор в які Ви граєте, дозволять отримати кращі результати. На цей раз ми зважилися на щось інше. Ми створили мишу для гравців FPS. Це гризун, мета якого завдання, бути кращою ігровою мишкою для всіх тих, хто грає такі ігри, як Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, Players Unknown BattleGround або Overwatch. Для цього ми повністю переробили наші компоненти і вибирали ті, які за словами гравців найкраще підходять для стрільби.

Сенсор створений для пострілів в голову!
Націлитися, натиснути, забрати фраг. Це так просто і водночас по-диявольському складно. Використовуючи один з кращих сенсорів, доступних на ринку PIXART 3389, більшу кількість фрагов ще ніколи не було таким простим. Досягнете ваших цілей з новим DM1 FPS.

LOD - ідеальне відстань для FPS-гравців
Ми знаємо, як важливо, щоб LOD знаходився на оптимальному рівні, тому для наших гравців ми пропонуємо найкращий варіант - 1,8 мм.
Низький параметр LOD дозволить Вам переміщати мишку без зайвих перешкод і непотрібних рухів, які можуть відібрати шанс на ідеальний постріл в голову!

Оптимальний DPI для кожного гравця!
Сенсор PixArt 3389 є не тільки точним, швидким і надійним, але також має широкий діапазон налаштувань чутливості. Відтепер Ваш улюблений DM1 FPS дозволить досягти до 12 000 DPI! Тепер ніщо не зупинить Вас! Всі ігри, навіть ті, що потребують найбільших умінь, які не будуть проблемою для вас завдяки DM1 FPS з сенсором PixArt 3389. Виграти ще ніколи не було так просто!

Невидимий кабель у Вашому розпорядженні!
Ви знаєте, чому цей тип кабелю називається "невидимим"? Тому що під час гри Ви не відчуваєте, що він там взагалі є! Дуже легкий і гнучкий, саме це потрібно для гравців Counter Strike або Overwatch. Забудьте про дискомфорт і незручності. DM1 FPS з "невидимим" кабелем - це новий, більш високий рівень комфорту під час гри!

Нові перемикачі - реакція ще швидше.
Кожен раз, коли ми створюємо новий продукт, ми звертаємося до сотням людей, щоб точно дізнатися їх очікування. Це має велике значення якщо говорити про продукти для комп'ютерних гравців. Завдяки вашим рекомендаціям ми змінили перемикачі Omron на Huano. З ваших відгуків ми дізналися про те, що ці кнопки працюють набагато краще протягом тривалих годин погоні за фрагами і отримання топів рейтингу FPS. Тривалість роботи перемикачів також 20 мільйонів кліків.

Чотири кольори - грайте на DM1 FPS в Вашому улюбленому кольорі.
Ми прислухалися до Ваших порад і створили альтернативні кольору для DM1 FPS. Завдяки цьому кожен зможе вибрати мишку, яку захоче! Виберіть червоний колір, якщо Ви любитель динамічної гри без затримок і не шукаєте компромісів! Ocean Blue є прекрасним вибором для майстрів самоконтролю, ідеально підходить для всіх снайперів, для яких AWP - це зброя №1! Noir - це миша для тих, хто шукає ідеальне поєднання естетики і елегантності. Blizzard White - вибір тих, хто цінує простоту і вишуканість. Виберіть один з чотирьох доступних варіантів і насолоджуйтеся геймплеєм на найвищому рівні завдяки DM1 FPS!

83 грам - ідеальна вага!
Кожна ігрова миша повинна мати відповідні параметри. Кращий сенсор, дає точність і швидкість реакції. Спеціальні перемикачі, які витримують тисячі годин інтенсивного геймплея, а також відповідну форму і вагу. Ми дуже серйозно підходимо до всіх цих аспектів, тому кожен раз, ми дбаємо про те, щоб кожен елемент миші був ретельно підібраний і відповідав вимогам гравців. Ми змінили вагу для моделі FPS, щоб миша була ледь помітною. Магічні 83 грам, стільки повинен важити ідеальних гризун для FPS ігор.

Акселерація - без компромісів.
Ми ще раз вибрали, знайомий для всіх фанатів бренду Dream Machines, параметр нульовий акселерації. Завдяки цьому ми забезпечуємо найбільшу свободу дій і впевненість в тому, що миша DM1 FPS буде робити саме те, що Ви хочете під час інтенсивної та динамічної гри.

Вдосконалена класика vs футуристичний дизайн: огляд ігрових мишей DM1 FPS та DM5 Blink від Dream Machines

Польська компанія Dream Machines успішно завоювала сегмент випуску ігрових ноутбуків та займає одне з провідних місць не лише на українському, але й світовому ринку. Також бренду вдалося про себе гучно заявити і у сегменті ігрової периферії. Зокрема, DM випустили серію маніпуляторів, які нагадують за своєю формою легендарні геймінгові миші, проте з покращеним начинням. До слова, компанія врахувала думку професійних гравців і звичайних покупців, які прагнули більш якісних сенсорів, покращеного програмного забезпечення та ще деяких “фішок”. І втілила побажання у життя, що не може не тішити кіберспортсменів. В даному огляді розглянемо два ігрових маніпулятора DM1 FPS та DM5 Blink.

DM1 FPS

Про зовнішній вигляд та конструкцію

Вага: 83 г (без кабелю)

Розмір: 126 x 68 x 39 мм

Вже з назви ігрової миші DM1 FPS відразу можна здогадатись, що вона створена для гравців FPS (First-person Shooter). Основною метою даного маніпулятора бути кращою мишею для геймерів, які грають в такі популярні шутери, як Counter Strike: Global Offensive, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, Players Unknown Battle Ground або Overwatch. Тому Dream Machines врахували всі побажання кіберспортсменів та створили маніпулятор, який спеціально створений для запеклих шутерів.

Так, мені на огляд потрапило ігрова миша DM1 FPS у чотирьох кольорах: Raven Black, Onyx Black, Pearl White, Smoke Gray. Кожна унікальна по своєму, наприклад:

Raven Black – це варіант для тих, хто обирає класику, адже гризун має чорний колір та повністю матову поверхню.

Onyx Black - миша для тих, хто шукає ідеального поєднання естетики та елегантності. Також чорного кольору, проте поверхня глянцева.

Pearl White - вибір того, хто цінує простоту та витонченість. Забарвлена повністю у білий колір, колесо прокрутки – сіре, а сама поверхня глянцева.

Smoke Gray - для любителів новинок і нестандартних кольорів. Має стильний сірий матовий колір.

Тож, окрім достойного функціоналу, DM дає можливість вибрати дизайн миші, що підходить саме тобі.

З особистих вражень, миша має анатомічну форму: рука комфортно лягає на її поверхню. Форма корпусу DM1 FPS аналогічна симетрії легендарній SteelSeries Sensei, яка довгий час вважалась “королевою” ігрових мишей саме через свою культову форму. Тому тут розробники також прислухались до порад просунутих юзерів і втілили їх у життя. Крім того, гризун є надзвичайно легким (важить лише 83 г), що робить його ледве помітним під час бою та дозволяє зосередитись повністю на грі.

Окрім класичних клавіш із коліщатком, тут передбачено: кнопка для регулювання dpi та дві кнопки з лівого боку маніпулятора, що розташовані під великим пальцем для навігації вперед/назад. Слід відмітити, що виробник розділив бокові кнопки, що є дуже зручним та не дає можливість їх сплутати під час гри.

В основі миші є три великі тефлонові ніжки - одна попереду, і дві ззаду з боків. Оптичний сенсор з невидимим інфрачервоним підсвічуванням розміщений по центру.

Миша має всього одну зону підсвічування - колесо прокрутки, проте це не заважає їй мати  стильний та вишуканий вигляд.

Кабель

Інша особливість DM1 FPS на якій варто зосередити увагу, це звісно кабель. На відміну від стандартних прогумованих або обплетених проводів, в даному маніпуляторі тонкий дріт покритий зверху дуже м'якою опліткою. В результаті провід цієї миші вийшов гнучким і майже невагомим. Довжина кабеля становить 1.8 м

Функціонал, регулювання DPI та фірмове ПЗ

Знову ж таки розробники гризуна врахували побажання кіберспортсменів та поставили перемикач Huano, а не Omron. Так, кнопки працюють набагато краще протягом тривалих годин гонитви за очками і здобуття топів рейтингу FPS. Тривалість роботи перемикачів тут 20 мільйонів кліків.

Найвибагливіші ігри з DM1 FPS також не стануть великою проблемою, адже з сенсором PixArt 3389 маніпулятор має широкий діапазон налаштувань чутливості (до 16000 DPI).

Інтерфейс ПЗ простий та зрозумілий, завантажити софт можна за посиланням: https://dreammachines.com.ua/ua/software_landing

Специфікації:

DM1 FPS

  • Колір: Raven Black, Onyx Black, Pearl White, Smoke Gray
  • Покриття: Raven Black, Smoke Grey, - Матовий, Pearl White, Onyx Black - Глянцевий
  • Тип підключення: Дротове
  • Максимальна швидкість: 7 м/с
  • Частота відгуку: 1000 Hz
  • Управління: 6 кнопок + Scroll
  • Сенсор: Оптичний PMW3389
  • USB: Позолочений
  • DPI: 400/800/2400/3200/4800/16000
  • (LOD) Дистанція відриву: ~1.8 мм
  • Ліва кнопка Huano: 20 млн натискань
  • Права кнопка Huano: 20 млн натискань
  • Бокові кнопки: 3 млн натискань
  • Скролл TTC: 20 млн натискань
  • Розмір: 126 x 68 x 39 мм
  • Вага: 83 г (без кабелю)
  • Кабель: Shoelace cable (1.8м)

DM5 Blink

Про зовнішній вигляд та конструкцію

Вага: 95 г (без кабелю)

Розміри: 125 x 66 x 42 мм

Тримаючи в руках ігрову мишу DM5 Blink, відразу відчуваєш, що її було створено для справжніх любителів геймінгу. Про це з першого погляду натякає дизайн маніпулятора –яскрава RGB підсвітка до 16 мільйонів кольорів, що налаштовує на відчайдушний поєдинок та приносить справжнє естетичне задоволення від її споглядання.

Сама геймерська миша має середній розмір та достатньо невелику вагу. Тому нею зручно керувати та можна з легкістю робити хват кігтем, долонею або кінчиками пальців. Проте DM5 Blink розрахована скоріше для правшів, оскільки додаткові кнопки розташовані з лівого боку маніпулятора.

Окрім класичних клавіш із коліщатком, тут передбачено 2 кнопки збільшення/зменшення dpi та 2 кнопки під великим пальцем для навігації «вперед» чи «назад».

Також у гризуна з лівої бокової сторони є додаткова кнопка - DM Shot. Для чого вона, запитаєте ви? Зараз поясню. Наприклад, іноді під час гри складається враження, що потрібна додаткова кнопка, щоб негайно кинути гранату або збільшити масштаб і зробити ідеальний постріл в мішень. Завдяки кнопці DM Shot це можливо і ти більше не втрачаєш дорогоцінні секунди часу. Вона розміщена під великим пальцем і дозволяє бути швидшим за інших конкурентів геймерів. До слова, для зручності її можна прибрати, коли вона стане не потрібна.

Інша перевага DM5 Blink – тут низький LOD (1.8 мм), що дозволить легко переміщати мишу без небажаних зайвих рухів, які можуть зруйнувати ідеальний постріл під час гри.

Модель вироблена з приємного на дотик пластику та має чорну матову поверхню. Проте після використання на поверхні миші можуть залишатися сліди, що вимагатиме від її власника частішого догляду.

Кабелі

DM5 Blink має зручний кабель з тканинною опліткою та золотавим конектором. Кабель-шнурівка надзвичайно гнучкий та практично непомітний під час гри або роботи. Можна сказати, що це ідеальне поєднання найкращого в бездротовій та дротовій миші. Довжина кабеля становить 1.8 м.

Функціонал

Для кожного кіберспортсмена важливо, щоб під час гри нічого не відволікало від батлу. Так, одну з основних ролей у маніпуляторі відіграє перемикач. В даній мишці – це перемикач Huano, що розрахований на 20 мільйонів натискань. Тому можна бути впевненим, що кнопки гризуна завжди будуть готові до запеклого батлу протягом декількох тисяч годин.

Підсвічування, регулювання DPI та фірмове ПЗ

DM5 Blink, з сенсором PixArt 3389, забезпечує діапазон DPI до 16000. Завдяки цьому навіть найвибагливіші геймери знайдуть свої ідеальні налаштування, які дозволять досягти найвищих результатів.

Як зазначає сам виробник, модель DM5 Blink - це початок нової серії RGB мишей Dream Machines. І вона дійсно вражає, як згадувалось раніше, тут наявна підсвітка до 16 мільйонів кольорів! Завдяки програмному забезпеченню Dream Machines ви можете легко налаштувати гризуна на свій власний смак.

Наприклад, програмне забезпечення пропонує 10 різних режимів підсвічування гризуна: райдуга, статичний, дихаючий, хвіст, неон, статична райдуга, стрибаючий, підморгування, хвиля тощо. Також ПЗ надає сотні можливостей конфігурацій для таких параметрів, як DPI, швидкість опитування та параметри макрокоманд.

Інтерфейс ПЗ простий та зрозумілий, тому налаштувати гризуна до бою не займе багато часу та зусиль.

Завантажити софт можна за посиланням: https://dreammachines.com.ua/ua/software_landing

Специфікації:

DM5 Blink

  • Тип підключення: Дротове
  • Максимальна швидкість: 7 м/с
  • Частота запиту: 125/500/1000 Гц
  • Хват: Кігтевий, долонею, кінчиками пальців
  • Кількість перемикачів: 8 кнопок +Scroll
  • Сенсор: PixArt 3389
  • DPI: 400/800/2400/3200/4800/16000
  • Розмір: 125 x 66 x 42 мм
  • Вага: 95 грам (без кабелю)
  • Кабель: Шнурівка (довжина ~ 1,8м)
  • Підсвічування: Логотип, коліщатко і бік миші
  • Покриття: Матова
  • Колір: Чорний

Висновок

Отже, ігрові миші DM1 FPS та DM5 Blink від Dream Machines втілюють в собі мрію кожного геймера. А саме, оснащені надзвичайно легким та гнучким кабелем, надійними перемикачами Huano, не перевантажені додатковими кнопками та зберігають фірмову функціональність та стиль. Все це забезпечить гарантовану перемогу та допоможе розкрити ігровий потенціал як ніколи раніше.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів