2E Gaming Захисні окуляри Anti-blue Glasses Black-Yellow

код товару: 2E-GLS310BY
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики 2E Gaming Захисні окуляри Anti-blue Glasses Black-Yellow:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип захисні окуляри
Матеріал лінз полікарбонат
Основні характеристики
Тип захисні окуляри
Галузь застосування при використанні гаджетів, перегляді ТВ, тривалій роботі за комп'ютером
Матеріал лінз полікарбонат
Матеріал оправи Пластик
метал
Додатково
Додатковий захист захист від ультрафіолетового випромінювання
захист від подряпин
антиблікове покриття
захист від синього випромінювання /до 40%
Комплектація окуляри
жорсткий чохол
серветка
Фізичні характеристики
Колір лінз жовтий
Колір оправи чорний
жовтий
Відстань між лінзами 17 мм
Довжина 54 мм
Ширина 140 мм
Вага 26 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 70 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.12 кг
Об'єм 0.0010 м3
Стильні та легкі окуляри, які допомагають знизити втому очей від шкідливого впливу синього випромінювання до 40%, мають покриття антивідблиску з функцією захисту від ультрафіолетового випромінювання і стійкі до подряпин лінзи з полікарбонату. Жовтий колір лінз спеціально розроблений для відсікання частини синього спектра і ідеально підходить для використання як з тривалими ігровими сесіями, так і в повсякденному житті при використанні гаджетів, перегляду ТБ і тривалій роботі за комп'ютером. Яскравий жорсткий EVA чохол і серветка для догляду за лінзами входять до комплекту.
немає в наявності
Понад 14 подарунків для коханих чоловіків!

До Дня закоханих залишилось зовсім небагато часу і питання: «Що придбати своїй другій половині?» стає дедалі доречнішим! Отож, ми з колегою вирішили розділитись і взяти цю дилему на себе та відповісти на це питання. І зробили це досить нестандартно. Я взяв на себе чоловічу сторону цього питання. Тобто, що мені як представнику чоловічої частини, було б цікаво отримати у подарунок на цей романтичний день.

Отож, дівчата, беріть і користуйтесь цим списком. Я думаю, ці поради будуть доречним для вас.

Ось вам короткий путівник по переліку подарунків:

  • для зацікавлених у геймінгу – 1, 3, 4 та 5 пункти,
  • для колекціонерів – 6 пункт,
  • для поціновувачів «домашнього серфінгу» в інтернеті– 8 пункт,
  • для тих, хто слідкує за собою – 9 та 13 пункт,
  • для меломанів – 2 та 7 пункти,
  • для кіноманів – 10 пункт,
  • для тих, хто працює за комп’ютером – 11 пункт,
  • для тих, хто полюбляє читати – 12 пункт,
  • для тих, хто подорожує – 14 пункт.

І ось сам список із описом, рекомендаціями та кодами товарів.

1. Гаджети 2E Gaming

2E Gaming активно захоплює український ринок своєю ігровою продукцією. І це зовсім не дивно, адже він привертає свою увагу оригінальним і яскравим дизайном, надійністю та ціною. Серед асортименту ви точно знайдете щось, щоб приємно вразити вашу другу половинку: геймерські миші, клавіатури, окуляри, килимки та підставки.

Рекомендуємо звернути увагу на стильні та легкі комп'ютерні окуляри, що допомагають знизити втому очей від шкідливого впливу синього випромінювання, до 40%, та мають антиблікове покриття з функцією захисту від ультрафіолетового випромінювання.

Також клавіатура 2E Gaming Keyboard KG320, що розроблена спеціально для тривалих ігрових сесій буде теж чудовим подарунком. Адже її надійна основа виготовлена зі стійкого листа алюмінію та має 7 режимів різнобарвного підсвічування і приємний тихий хід клавіш. Додаткові мультимедійні клавіші допоможуть з швидким доступом улюблених програм, а з функцією Anti-Ghosting вам більше не потрібно турбуватися про можливі збої в роботі клавіатури.

Рекомендація: клавіатура 2E Gaming KG320 (2E-KG320UB); окуляри 2E Gaming Anti-blue Glasses (2E-GLS310BY)

2. Аксесуари від 2E

Також варто звернути увагу на величезний асортимент досить відомого бренду на ринку аксесуарів - 2Е. Адже тут точно є де розгулятись із фантазією і бажаннями. Особливо хочу звернути вашу увагу на автомобільні відеореєстратори на магнітних тримачах, що є проривом на ринку у своїй ціновій категорії.

Так, флагманом серед відеореєстраторів є модель 2E Drive 750 Magnet - відеореєстратор з магнітним кріпленням, 4K-записом (з інтерполяцією), матрицею OmniVision, сенсорним OLED-дисплеєм, зручним інтерфейсом керування, а також модулями Wi-Fi та GPS, який інтегрований в тримач.

Але найдешевша модель 2E Drive 150, теж не поступається за своїм функціоналом. Адже вона має поворотний тримач, Full HD-запис, матрицю GalaxyCore GC2053, дисплей та зручний інтерфейс керування.

І звичайно ж, варто звернути увагу на величезний асортимент мультимедійних гаджетів. Серед цього асортименту знайдуться як дротові та бездротові навушники на будь-який смак, так і портативні акустичні системи.

Особливу увагу раджу звернути на навушники бестселер – RAINDROPS. Повністю бездротові навушники з кейсом для підзарядки, мікрофоном та вологозахистом IPX5 і часом автономної роботи навушників - 5 годин.

Рекомендація: навушники 2E RainDrops True Wireless (2E-EBTWRDBK/2E-EBTWRDWT); відеореєстратор 2E Drive 750 Magnet (2E-DRIVE750MAGNET); відеореєстратор 2E Drive 150 (2E-DRIVE150).

3. Trustmaster eSwap Pro Controller

Компанія Trustmaster у своєму асортименті має велику кількість оригінальних контролерів та маніпуляторів. Особливу увагу, приділимо до Trustmaster eSwap Pro Controller. Адже це унікальний геймпад, що виділяється з-поміж інших своєю модульною екосистемою, наявністю технології Hot-Swap для максимальної універсальності, надчутливими кнопками, оптимальною довговічністю, попередньо відкаліброваними аналоговими міні-джойстиками, надійним дротовим підключенням та багатофункціональним програмним забезпеченням Thrustmapper для додаткового налаштування.

Такий геймпад здивує кожного. І враховуючи його оригінальну упаковку, буде вже готовим подарунком.

Рекомендація: геймпад Trustmaster eSwap Pro Controller (4160726).

4. Аксесуари для Sony Playstation

Для власників Sony Playstation 4, завжди знайдеться, що подарувати. Адже у асортименті Playstation є все, що потрібно для повноцінного занурення у віртуальні світи: геймпад Dualshock у різних варіаціях, гарнітура, камера, зарядна станція для геймпаду чи окуляри віртуальної реальності VR. Картка з кодом поповнення гаманця – теж завжди актуальний подарунок з яким ніколи не прогадаєш.

Рекомендуємо придбати бездротовий геймпад SONY PlayStation Dualshock у кольоровому варіанті на ваш смак. Адже новий контролер освіжить відчуття від гри та наддасть можливість підкреслити свій особливий стиль та смак.

До слова, оновлений геймпад зберіг класичну форму та розташування клавіш, а також отримав і нововведення – сенсорну панель, яка підтримує кілька натискань одночасно.

Якщо не хочете ризикувати, як я вказав вище, картка з кодом поповнення гаманця завжди вас виручить.

Рекомендація: бездротовий геймпад SONY PlayStation Dualshock v2 (згідно асортименту); картка PlayStation поповнення гаманця (згідно суми поповнення).

5. Маніпулятори від Dream Machines

Ігрові миші DM1 FPS та DM5 Blink від Dream Machines втілюють в собі мрію кожного геймера. Адже вони оснащені надзвичайно легким та гнучким кабелем, надійними перемикачами Huano, не перевантажені додатковими кнопками та зберігають фірмову функціональність та стиль. Все це забезпечує гарантовану перемогу та допоможе розкрити ігровий потенціал як ніколи раніше.

Маніпулятор DM1 FPS, взагалі вважається, одним з кращих для CS GO. Тому, якщо ваш майбутній отримувач подарунку, шаленіє від гри CS GO чи інших шутерів, то тут годі і думати про інший подарунок.

Рекомендація: маніпулятор DM1 FPS (згідно асортименту); маніпулятор DM5 Blink USB Black (DM5_BLINK).

6. Колекційні фігурки від JAZWARES 

Перенесіть в життя на полицю ваших улюблених героїв з цим дивовижним асортиментом стилізованих колекційних фігурок Domez. В кожну упаковку входить 1 фігурка, укладена в купол. Кожна мініатюрна фігура має оригінальні ігрові деталі, що так подобаються колекціонерам будь-якого віку.

Крім фігурок у куполах Domez, є також асортимент колекційних іграшок із серій, що точно знайдуть свого прихильника: Angry Birds, Minecraft, Roblox та Fortnite.

Рекомендуємо звернути увагу на «найсвіжіші» іграшки від Fortnite, що мають до 50-ти точок артикуляцій, 3 змінні обличчя і цікаві аксесуари у кожному наборі. Ці набори точно не залишать нікого байдужими. Тим паче, в колекції всього лише 6 іграшок. Ніколи зібрати колекцію не було так легко.

Рекомендація: колекційні фігурки (згідно асортименту).

7. Гарнітура Asus

Велика кількість гарнітури від Asus (Republic of Gamers - ROG) потрапляла до моїх рук і всі вони чудово реалізують «ефект присутності» і привертають увагу своїм нестандартним і агресивним дизайном.

Окремо, хочу виділити навушники Rog Strix Fusion 700, що є не просто навушниками з високоякісним звуком, високою автономністю у 17 год, відмінним дизайном, а і по праву є флагманом лінійки навушників тайванського виробника із можливістю бездротового підключення до комп'ютера, консолі або смартфона.

Рекомендація: гарнітура ASUS ROG Strix Fusion 700 (90YH00Z3-B3UA00)

8. TP-Link роутер

Якщо вам потрібно придбати роутер, то маршрутизатор якого виробника ви будете шукати в першу чергу? Статистика показує, що це буде роутер від компанії TP-Link. Адже це саме той бренд, що займає лідируюче місце серед мережевого телекомунікаційного обладнання в світі. І це зовсім не дивно, адже це обладнання має чудове співвідношення у формулі «ціна-якість».

До слова, тепер у асортименті TP-Link є павербанки та смартфони із бюджетним цінником під брендом Neffos, що також відрізняються чудовим співвідношенням «ціна-якість».

Для надійного і постійного сигналу для всіх членів сім'ї і тим паче вашому власнику подарунка, що так полюбляє «викачувати» терабайти трафіку, рекомендуємо звернути увагу на TP-Link Archer A7. Адже Archer A7  - це одна з небагатьох моделей із оптимальною ціною, функціоналом і продуктивністю. Це золота середина між топовими і дуже дорогими маршрутизаторами та дешевими моделями, які побудовані на слабкому залізі зі скромним функціоналом.

Рекомендація: Wi-Fi роутерTP-Link ARCHER A7 AC1750 (ARCHER-A7).

9. Фітнес-браслети від Huawei

Серед техніки та гаджетів від Huawei є точно, що обрати як для тих, хто активно слідкує за своїм здоров'ям, так і тим, хто хоче тримати руку на пульсі подій.

До речі, напередодні Дня всіх закоханих Huawei випустив бездротові стереонавушники FreeBuds 3 в червоному кольорі. Для чоловічої ж половини є чорний та білий варіант. Не буде зайвим нагадати, що навушники FreeBuds 3 — це перші повністю бездротові навушники відкритого типу, які підтримують технологію активного приглушення шуму.

Але якщо ваш щасливий обранець хоче отримувати максимум від спорту і тримати руку на пульсі повсякденних справ – ваш вибір HUAWEI Watch GT 2. А якщо йому потрібен тільки спортивний помічник, то ваш вибір - Huawei Band 4.

Рекомендація: навушники Huawei FreeBuds 3 (55031993_/55031992_); смарт-годинник Huawei GT 2 (55024470_/55024474_), фітнес-трекер Huawei Band 4 (згідно асортименту).

10. TCL RC802V пульт дистанційного керування

Для тих, хто полюбляє переглядати фільми під ковдрою чи матчі дома із друзями, за великим екраном – пульт голосового керування ще та знахідка. Особливо, коли укутуєшся у теплий плед із вкусняхою в ліжку.

Якщо у вас смарт тв TCL, а якщо їх ще й декілька – то ідеальним рішенням буде пульт TCL RC820V. Адже він буде універсальним пристроєм для керування усіма телевізорами TCL, що є у вашій квартирі чи будинку. Приємним бонусом буде окрема клавіша для запуску серіалів від NETFLIX та функція голосового керування.

Рекомендація: пульт голосового керування TCL RC802V (RC802V).

11. Смарт-набір Genius

Комп'ютерна периферія від Genius достатньо відома пересічному користувачу і не вимагає додаткового нагадування. А так як мишка та клавіатура завжди у повсякденному користуванні, бренд Genius приготував смарт набір із бездротової клавіатури та миші. У такий спосіб полегшивши нам життя. А для поціновувачів класики – дротовий варіант набору. І такий набір буде завжди доречним кожному.  Обидва набори мають доволі класичний функціонал і дизайн, тому пасуватимуть кожному.

Рекомендація: смарт-набори (клавіатура + миша): Smart KM-200 та Smart KM-8200 (31330003410/ 31340003410).

12. Електронна книга від PocketBook

Кажуть, що кількість людей, які читають книги, поступово зменшується. Проте це мабуть тільки через те, що вони починають користуватись електронними книгами. Адже саме з ними кожен може мати свою власну бібліотеку і завжди носити її з собою.

Отож, рекомендуємо приглянутись до PocketBook 627 Limited Edition - спеціальна версія хітової електронної книги середнього класу. Вона виконана в ніжно-золотому кольорі і комплектується якісною обкладинкою. Все це - і рідер, і обкладинка - поставляються в гарній подарунковій упаковці з дорогого картону чорного кольору.

Рекомендації: електронна книга PocketBook 627 Touch Lux 4 Limited Edition (PB627-G-GE-CIS).

13. Іригатор від ARDESTO

Для тих, хто турбується про своє здоров'я, в асортименті бренду Ardesto є на що подивитись. Тут і зволожувачі повітря для створення максимально комфортної атмосфери, ваги для точного контролю ваших спортивних звершень, фени для моделювання стильних зачісок та багато інших цікавинок.

Ми ж звертаємо вашу увагу на іригатори від Ardesto. Адже іригатор – це ретельне очищення зубів та профілактика запалення ясен! І ми пропонуємо вам, як подарунок придбати іригатори, що представлені двома моделями – стаціонарною та портативною.

Ardesto OI-MD600W - стаціонарний іригатор з десятьма режимами тиску, великою кількістю насадок, ємністю для води на 600 мл, а також таймером на три хвилини.

Ardesto POI-MD300W - портативний іригатор з чотирма режимами тиску, двома стандартними насадками, а також ємністю для води на 320 мл.

Рекомендації: стаціонарний іригатор Ardesto OI-MD600W (OI-MD600W); іригатор портативний (POI-MD300W).

14. Рюкзаки від Wenger

Швейцарський бренд Wenger, що займається виробництвом рюкзаків, сумок, валіз та аксесуарів для подорожей, ну точно має чим вас здивувати. Крім самого різного кольорового рішення рюкзаків, вони ще і різняться своєю функціональністю. Головне обрати ціль його використання і тоді вже можна від цього  відштовхуватись при виборі рюкзака.

Чудовим рішенням для офісу та спортзалу буде сумка-рюкзак Wenger SportPack. Сумка забезпечує відмінний захист для ноутбука 15,6-16” в поєднанні з кишенями для будь-якої поклажі. Зовнішні ремені для кріплення килимка для йоги та рушників. Ізольована кишеня для зберігання пляшки з водою і перекусу. Кишеня для взуття. Бічні кишені на блискавці для зберігання телефону, ключів і предметів першої необхідності. Дафл-ручки ховаються в кишені і застібаються на блискавки. Задня панель на блискавці де заховані плечові ремені (перетворення в рюкзак).

Є також легкий рюкзак Wenger Ero з відділеннями для ноутбука 16" і кишенею для планшета. Стиль - casual для щоденних поїздок на навчання або роботу.

Рюкзак Wenger Crinio намагається з усіх сил бути дуже корисним і надійним супутником. Його обов’язково оцінить і підростаюче покоління школярів і студентів, і бувалі міські мандрівники, і просто досвідчені користувачі, які цінують зручність та легкість.

Рекомендації: сумка-рюкзак Wenger SportPack (606487); легкий рюкзак Wenger Ero (604430); Рюкзак Wenger Crinio (606483).

 

Отож, як бачите, що список подарунків доволі немаленький і є з чого обрати. Тому користуйтесь на здоров'я і не забувайте робити репост! І вітаємо вас із прийдешнім святом Дня Закоханих!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів