2E Gaming Mouse Pad Control [L Black]

SKU: 2E-PG310B
Previous
Next
Technical characteristics 2E Gaming Mouse Pad Control [L Black]:
Main features
Full list of features
Type Mousepad
Application For gaming
Material Microfiber
Colour Black
Dimensions 450 x 400 mm
Thickness 3 mm
Specification
Type Mousepad
Working surface One-sided
Application For gaming
Compatibility with laser mouse
Compatible with the optical mouse
Additionally Non-slip base
Water-resistant surface
Stitched contour
Material Microfiber
Colour Black
Dimensions 450 x 400 mm
Thickness 3 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 60 mm
Height 60 mm
Length 410 mm
Weight 0.40 kg
Volume 0.0015 m3
2E Gaming Mouse Pad completes your battlestation and gives you the confidence in the accuracy of each mouse movement. Thanks to a special Control coating, this pad is perfect for both laser and optical sensors.
out of stock
Підґрунтя майбутніх перемог

Ігрові аксесуари 2Е Gaming створені для гравців, яким потрібні надійні та міцні клавіатури, що можуть витримати напругу запального бою, надійні прицільні миші, які допомагають влучно вражати ціль, якісні ігрові поверхні для швидких маневрів та гарнітури, що зможуть передати навіть найтихіші рухи ворога. Ігрова периферія – це ті важливі дрібниці, без яких можна грати, але складно перемагати. Саме вони мають витримувати ігровий запал, першими «відчувають на собі» гіркоту поразки та радість успіху.

Незламна ефективність

2E Gaming KG320 LED USB Black Ukr

Код товару: 2E-KG320UB

Клавіатуру розроблено спеціально для тривалих ігрових сесій. Задля надійності її основу виготовлено з міцного листа алюмінію. Ефектність та зручність забезпечують різнокольорове підсвічування та приємний тихий хід клавіш. Додаткові мультимедійні клавіші спрощують доступ до улюблених програм. З функцією Anti-Ghosting у гравця є можливість одночасного натискання 7 клавіш, що дасть змогу уникнути перебоїв у роботі клавіатури під час запеклих кібербаталій.

Бережімо себе

2Е Gaming Anti-blue Glasses Black-Yellow

Код товару: 2E-GLS310BY

Стильні та легкі окуляри, що зменшують втомлюваність очей від шкідливого впливу синього випромінюванняна 40%, мають антиблікове покриття з функцією захисту від ультрафіолетового випромінювання та стійкі до подряпин лінзи з полікарбонату. Жовтий колір лінз спеціально розроблено для відсікання частини синього спектра, він оптимально підходить для застосування як під час тривалих ігрових сесій, так і в повсякденному житті під час використання гаджетів, перегляду ТБ та тривалої роботи за комп’ютером. До того ж, зменшують напруження на очі водія у темний час, а також за хмарної чи туманної погоди. У комплекті з окулярами є яскравий жорсткий чохол та серветка для догляду за лінзами.

Ворог не підкрадеться

2E Gaming HG320 RGB3.5mm Black

Код товару: 2E-HG320B

Геймерська повнорозмірна гарнітура з RGB-підсвічуванням, великими (50 мм) динаміками та металевою дужкою має чудове звучання, завдяки чому можна почути кроки суперників за будь-яких обставин. Крім того, є чутливий мікрофон із додатковою зручною клавішею швидкого вимкнення. Використання цієї гарнітури буде комфортним навіть під час тривалих ігрових сесій, через її малу вагу та приємне м’яке оголів’я.

Зручностей багато не буває

2E Gaming Headset Stand RGB USB Black

Код товару: 2E-GST310UB

Додаткові два порти USB для підключення більшої кількості периферійних пристроїв, силіконовий тримач для кабелю миші, що запобігає виникненню фейкових рухів, та сенсорне керування RGB-підсвічуванням із 7 режимами та можливістю вимкнення — чудове рішення для організації простору на геймерському столі.

Захист та універсальність

2E Gaming Mouse Pad L/XL Black

Коди товарів: 2E-PG310B, 2E-PG320B

Аби контроль над ігровим процесом завжди лишався максимальним, було розроблено два варіанти ігрових поверхонь із різними розмірами: Pad L (400 × 450 мм) та Pad XL (450 × 800 мм), з оптимальною товщиною — 3 мм. Їх оснащено спеціальними нековзкими та водовідштовхувальними шарами, перший із яких дає змогу поверхням завжди залишатися на потрібному місці, а другий — запобігає вбиранню води. До того ж поверхні є сумісними як із лазерними, так і з оптичними сенсорами (Speed&Control).

Контролюй і перемагай

2E Gaming MG340 RGB USB Black

Код товару: 2E-MG340UB

Новітня ігрова миша має у своєму арсеналі 7 програмованих кнопок, чіткий сенсор Avago A5050 із роздільною здатністю до 3 200 dpi, RGB-підсвічування та можливість підтримання фірмового софту, що дає змогу налаштувати «гризуна» під особисті вподобання кожного. Ергономічна форма з якісними прогумованими вставками допоможе чітко та впевнено контролювати хід гри.

Menu
Products catalog
Products catalog