fischertechnik Конструктор Trainingsmodelle INDUSTRY 4.0 9В

код товара: FT-551584
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики fischertechnik Конструктор Trainingsmodelle INDUSTRY 4.0 9В:
Основные параметры
Полный список параметров
Вид конструктор
Тип игры строительство
конструирование
робототехника
Пол ребенка для мальчиков
Серия конструктора Training models
Основные
Вид конструктор
Тип игры строительство
конструирование
робототехника
Пол ребенка для мальчиков
Серия конструктора Training models
Соединение деталей шипы трапециевидной формы/желобы
Дополнительно
Особенности для работы абсолютно необходимо 3шт FT-505287
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Учебные модели fischertechnik Trainingsmodelle используются для изучения, понимания и применения навыков отрасли Индустрия 4.0 в профессионально-технических учебных заведениях и обучении, а также для исследований, преподавания и развития в университетах, в компаниях и ИТ-кафедрах. Модель имитирует процессы заказ сырья, производства и доставки в готовых изделий и контроль всех этих процессов через сеть интернет.
нет в наличии
Производственная среда

В состав учебной модели входят: автоматизированный многоуровневый склад, вакуумный манипулятор, мультипроцесингова станция с печью, сортировочная станция с обнаружением цветов заготовок, экологический датчик и поворотная камера. После того, как заказ размещен, заготовки проходят через соответствующие фабричные модули, и текущее состояние сразу отображается на приборной панели. Интегрированный датчик окружающей среды сообщает о значении температуры, влажности, давления воздуха и качества воздуха. Камера видит всю систему двигаясь по вертикальной и горизонтальной осям и поэтому может быть использована для удаленного веб обслуживания. Заготовки отслеживаются с помощью технологии NFC (Near Field Communication): Каждой заготовке присваивается уникальный идентификационный номер (ID). Это обеспечивает возможность отслеживания текущего состояния заготовок в процессе обработки.

Освітня мехатроніка fisсhertechnik

Мехатронні системи – спеціалізоване обладнання, що надає можливість поєднувати в процесі навчання два основні напрями: механіку та електроніку. Із цим обладнанням учні старших класів вивчають принципи роботи автоматизованих систем і набувають навичок програмування виробничих ліній. Це допомагає їм визначитися з майбутньою професією та здобути базові знання для вступу до вишу.

Набір fisсhertechnik STEM Інжиніринг

Код товару: FT-519341

Чудовим рішенням для знайомства з мехатронікою в старшій школі є набір fisсhertechnik STEM Інжиніринг, що допомагає учням зрозуміти прикладні технології автоматизації, систематично впроваджуючи їх в електроніку та механічні компоненти.

Завдяки інноваційним навчальним матеріалам fischertechnik учні знайомляться з технічними концепціями на практиці. До навчального дидактичного зошиту, де є завдання з рішеннями та роздатковими матеріалами, також пропонують покрокові керівництва зі збирання 22 демонстраційних моделей.

  • Предметні зв’язки: фізика + інформатика (10-11 класи)
  • Основні теми: Кібернетика, Мехатроніка, Автоматизація, Механічні системи, Системи керування / Сенсорні системи, Двигуни та інші приводи, Основи робототехніки, Мобільні роботи
  • Методичні матеріали: Посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Робочий зошит учня «Robo TXT Discovery Set» (8 окремих модулів, 14 проєктів, 27 завдань, 28 годин), Робочий зошит учня «Robo TXT Автоматичні роботи» (9 окремих модулів, 14 проєк­тів, 27 завдань, 40 годин), Робочий зошит учня «Robo TX Електропневматика» (6 окремих модулів, 4 проєкти, 11 завдань, 16 годин)
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на двох учнів
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS

Додатковий контент fisсhertechnik STEM Інжиніринг

Конструктори fisсhertechnik Trainingsmodelle

Код товару: FT-551584

Вершиною рішень у сфері освітньої мехатроніки є конструктор fisсhertechnik Trainingsmodelle, який використовують для здобуття та застосування навичок галузі Індустрія 4.0, а також для досліджень, викладання та розвитку в університетах, компаніях та на ІТ-кафедрах.

Модель Trainingsmodelle INDUSTRY 4.0 імітує процеси замовлення сировини, виробництва, доставки готових виробів і контроль усіх цих процесів через мережу.

  • У комплекті навчальної моделі: автоматизований багаторівневий склад, вакуумний маніпулятор, мульти­процесингова станція з піччю, сортувальна станція з виявленням кольорів заготовок, екологічний датчик і поворотна камера. Камера охоплює усю систему, рухаючись по вертикальній та горизонтальній осях, і тому може використовуватися для віддаленого обслуговування системи
  • Предметні зв’язки: фізика + інформатика (11 клас); ВНЗ, ПТУ — мехатроніка
  • Методичні матеріали: Посібник для вчителя «Знайомство з конструкторами fischertechnik», Посібник для вчителя «Готові макети виробництва fischertechnik» (5 окремих модулів, 4 проєкти, 27 завдань, 36 годин)
  • Рекомендована кількість: 1 шт. на клас
  • Для роботи необхідно: ПК або ноутбук з ОС Windows або macOS

Додатковий контент fisсhertechnik Trainingsmodelle

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров