2E Gaming GC24 Black/White

SKU: 2E-GC24BLW
Previous
Next
Technical characteristics 2E Gaming GC24 Black/White:
Main features
Full list of features
Type gaming chair
Adjustments backrest angle /~135°
position of armrests
Internal frame metal
Upholstery eco-leather
Armrest with adjustment in all planes 4D
Wheels 5 pcs.
Maximum load 150 kg
Colour black
white
Key Features
Type gaming chair
Adjustments backrest angle /~135°
position of armrests
Internal frame metal
Upholstery eco-leather
Additional information
Armrest with adjustment in all planes 4D
Wheels 5 pcs.
Gas spring 4 class
Package contents chair
assembly tools
assembly instructions
neck cushion
Physical
Maximum load 150 kg
Colour black
white
Weight 23 kg
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 670 mm
Height 330 mm
Length 840 mm
Weight 25.22 kg
Volume 0.1857 m3
Gaming chair comes with two removable and adjustable cushions for optimal comfort, allowing you to stay on top of the game for hours. A lumbar pillow provides your back with support and added relief. Neck pillow with headrest relieves stress.
out of stock
Запорука перемоги. Ігрові крісла 2E Gaming

Ігрові крісла – це примха чи необхідність? Невдале положення тіла під час тривалих ігрових баталій може не лише стати на заваді омріяній перемозі, але й негативно вплинути на самопочуття. Тож не варто ризикувати й обирати між здоров’ям та улюбленим хобі. Лінійка крісел 2Е є вдалим прикладом поєднання функціональності, доступності та можливості яскравого самовираження гравця.

За останні роки культура геймінгу розвинулася настільки, що спеціальні ігрові аксесуари перейшли з категорії забаганок до позицій «мастхев». Такі атрибути, зокрема крісла, — це не просто яскраве доповнення арсеналу геймера, але й додатковий комфорт, що створює надійну основу для майбутніх тріумфів. Крісла вдало підкрес­люють характер гравця, а їхній функціонал продуманий так, аби правильно розподілити навантаження на хребет та руки, зняти зайву напругу з м’язів спини, плечей та шиї.

Вибирати крісло потрібно з урахуванням персональних особливостей користувача, воно має бути максимально налаштовуваним, адже вік та статура гравців є абсолютно різними й середнього значення для них немає. Звісно, що не варто забувати про дизайн цих геймерських меблів — вдало підібране крісло налаштує на позитивний настрій та створить необхідну для перемоги атмосферу. У лінійці 2Е представлені як яскраві дизайнерські рішення, так і більш стримані спеціально для тих, хто, крім віртуальних баталій, приділяє багато часу роботі чи іншим комп’ютерним активностям.

2E Gaming GC25 Black/Red

2E Gaming GC24 Black/White

Недитячі переваги

Дитячий і підлітковий вік — особливо важливі етапи розвитку організму та формування особистості. Нерідко це становлення відбувається у світі комп’ютерних ігор. Тому важливо підібрати крісло, що сприятиме правильному положенню тулуба та комфортному розподіленню ваги. І, звісно, воно має подобатися власникові.

Розроблене спеціально для юних користувачів, ігрове крісло 2Е Gaming GC21 (JUNIOR) має в основі дерев’яний каркас, що виготовляють з урахуванням вікових особливостей. Спинка коротша за звичайні, як і, власне, сидіння. Крісло є легшим, проте це не впливає на його стійкість — платформа з п’ятьма великими коліщатками не дасть кріслу втратити рівновагу, якими б палкими не були емоції під час гри. М’язи плечей та рук не будуть перенапружуватися, адже в конструкції є зручні широкі підлокітники. Завдяки екошкірі, з якої виготовлено оббивку для крісла, аксесуар буде надійним помічником у багатьох ігрових сезонах — матеріал стійкий, його зручно й легко чистити. У дизайні розробники використали популярну комбінацію кольорів: чорну основу доповнено червоними вставками, що якнайкраще відображає бойовий настрій власника.

Ігрове крісло 2Е Gaming GC21 (JUNIOR) Black/Red

  • Код товару: 2E-GC21BLR
  • Обертання 3600
  • Газліфт 3 клас
  • Каркас дерев’яний
  • Максимальне навантаження 110 кг
  • Колір чорний із червоним

Для здоров’я та комфорту

У кожної перемоги багато складових, та однією з найважливіших є комфорт. Кожному геймеру знайоме відчуття, коли після кількох годин гри починають боліти м’язи рук, плечей або спини. А вдало підібране ігрове крісло допоможе правильно розподілити вагу гравця, що суттєво зменшить напругу в м’язах.

Геймінгові крісла 2Е мають регульовану спинку анатомічної форми, що опускається на 135° і дає змогу безпосередньо під час гри швидко змінити положення на більш зручне. Налаштування відбувається просто — важіль знаходиться під сидінням та має плавний швидкий відгук, тож гравцеві не потрібно відволікатися. Так само легко можна налаштувати висоту та направленість підлокітників за допомогою кнопки, що знаходиться на боковій поверхні конструкції.

Додатково крісла комплектують знімними подушками, завдяки яким можна зняти напругу з шиї, плечей та спини. Подушки розташовують на будь-якому рівні за допомогою ременів, якими вони кріпляться. Лише в моделі GC24 подушка для спини не має кріплення.

2E Gaming GC23 Black/Blue

2E Gaming GC22 Camouflage

Проте, яким зручним не було б крісло, якщо конструкція ненадійна, з’являється ризик швидко «вилетіти з гри». Основою геймінгових крісел 2Е є металевий каркас, що точно витримає всі «емоції» гравця та не втратить стійкість у напружені моменти гри. Широка платформа з великими колесами додатково зміцнює позиції гравця та дарує впевненість у власних рухах. Довговічність і надійність забезпечена завдяки газліфту четвертого класу. Для оббивки сидіння та спинки крісла використано екошкіру, тому догляд за ним буде надлегким.

Крісло — великий аксесуар, тому важливо, аби його дизайн був не тільки до душі гравцю, але й пасував до інтер’єру. У лінійці геймінгових крісел 2Е представлено чотири варіанти дизайну, з-поміж яких кожен зможе вибрати той, що найвдаліше створюватиме переможну атмосферу з урахуванням побажань користувача.

 

2E Gaming GC25

2E Gaming GC23

2E Gaming GC22

2E Gaming GC24

Код товару

2E-GC25BLR

2E-GC23BLB

2E-GC22CAM

2E-GC24BLW

Газліфт

4 клас

Каркас

металевий

Налаштування підлокітника

за висотою

за висотою

у трьох площинах

у чотирьох площинах

Матеріал

Екошкіра

Максимальне навантаження

150 кг

Колір

чорний із червоним

чорний із синім

хакі

чорний із білим

Menu
Products catalog
Products catalog