MUJJO Full Leather для iPhone 11 Pro [MUJJO-CL-001-BL]

код товару: MUJJO-CL-001-BL
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики MUJJO Full Leather для iPhone 11 Pro [MUJJO-CL-001-BL]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип накладка
Сумісність Apple iPhone 11 Pro
Матеріал полікарбонат
натуральна шкіра
мікрофібра
Захист корпусу від подряпин
від пилу
Колір темно-синій /Monaco blue
Основні
Тип накладка
Сумісність Apple iPhone 11 Pro
Матеріал полікарбонат
натуральна шкіра
мікрофібра
Захист корпусу від подряпин
від пилу
Кріплення на пояс немає
Ремінець на руку немає
Ремінець на шию немає
Додатково легкий доступ до екрану і портів
м'яка підкладка з мікрофібри
не перешкоджає роботі бездротової зарядки
верхній край чохла має виступ 1 мм для захисту екрана смартфона
Додатково
Вбудований акумулятор немає
Вбудований динамік немає
Товар на сайті виробника https://www.mujjo.com/full-leather-case-for-iphone-11-pro-monaco-blue
Колір темно-синій /Monaco blue
Гарантія
Гарантія 3 місяця
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 20 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0004 м3
Захисний чохол MUJJO для смартфона серія FULL LEATHER. Шкіряний чохол для Apple iPhone преміальної якості. Виконаний з натуральної шкіри з характерною зернистою структурою. Чохол набуває ефекту патини в процесі тривалої експлуатації завдяки рослинному дубленню шкіри. Довгий час зберігає відмінний зовнішній вигляд. Ідеально відповідає геометрії смартфона, гарантує точне реагування кнопок управління.
немає в наявності
Внутрішня частина покрита мікрофіброю для делікатного захисту корпусу від пилу і дрібних подряпин. Чохол підтримує бездротову зарядку смартфона. Тонкий стильний дизайн, приємні тактильні відчуття. Верхній край чохла має виступ 1 мм для захисту екрану смартфона.

Матеріали: натуральна шкіра, мікрофібра, полікарбонат.

Доступні кольори: Black (чорний), Monaco blue (темний синій), Alpine Green (насичений зелений), Tan (коричнево-бежевий), Olive (світлий зелений).

Mujjo – це стильно, модно та надійно!

Сьогодні неможливо уявити життя без смартфона! Адже тепер він ніби є частиною нас, що дозволяє нам завжди бути у курсі всіх подій та підтримувати зв'язок з усіма одночасно. Тому телефону потрібен особливий захист і турбота.

І здається все ніби просто. Адже, якщо потрібен захист для свого гаджету – купуєш захисне скло, надійний чохол та бампер. Але ж хочеться, щоб смартфон під захистом не втратив свою індивідуальність і залишався виглядати стильно та витончено. Що ж робити? Читати огляд на стильні та витончені чохли від Mujjo!

Особливості:

  • Тонкий стильний дизайн і приємні тактильні відчуття.
  • Верхній край чохла має виступ 1 мм для захисту екрану смартфона.
  • Чохол підтримує бездротову зарядку смартфона.

Що таке MUJJO?

MUJJO – це новий голландський дизайнерський бренд, який почав свою історію з виготовлення в'язаних зимових рукавичок, які працюють на сенсорних екранах. Ці рукавички отримали величезний успіх і стали популярними по всьому світу. А навесні 2012 року Mujjo оголосили про свою першу колекцію рукавичок для «яблучних» пристроїв, де було представлено унікальне поєднання вовняного фетру та високоякісної шкіри.

Бренд і досі швидко зростає та продовжує розвиватися, але Mujjo зберігає ту саму пристрасть до створення красивих дизайнів. Тому асортимент Mujjo поповнився іншими «яблучними» аксесуарами – чохлами, бамперами та сумками.

Дизайн. Якість. Функціональність

Захисні чохли MUJJO для смартфонів представлені кількома серіями (форматами): FULL LEATHER та FULL LEATHER WALLET (два варіанти цієї серії). Відрізняються вони між собою тільки наявністю на зовнішній панелі чохла зручної кишені для кредитної картки. А у всьому іншому вони однакові. І звичайно ж мають спільну головну рису. Адже всі вони представлені як шкіряний чохол для iPhone преміальної якості.

Всі чохли Mujjo виконані з натуральної шкіри з характерною зернистою структурою. Тому чохли мають ефект патини в процесі тривалої експлуатації, а все це завдяки натуральному дубленню шкіри. Отож такі чохли довгий час зберігають відмінний зовнішній вигляд.

Також важливою відмінністю чохлів Mujjo є ідеальна відповідність геометрії смартфона, що гарантує точне реагування кнопок управління. Внутрішня частина покрита мікрофіброю для делікатного захисту корпусу від пилу та дрібних подряпин.

Шкіра, як матеріал для чохлів Mujjo була обрана не випадкова, адже саме вона додає більш теплі та приємні тактильні відчуття, забезпечуючи захист від повсякденних ударів і пошкоджень.

Як було зазначено раніше, шкіра гарно «старіє» і з часом стане ще привабливішою, що забезпечує більш тривале використання чохла.

Корпус чохла, завдяки своїм лаконічним габаритам, додає iPhone дуже малої товщини. А краї підняті на 1 мм, щоб екран не торкався поверхні, коли ви кладете його вниз.

Для зручності керування смартфоном кнопки покриті шкірою і зроблені так, щоб процес натискання на клавіші був максимально комфортним.

Отвори для камери та кнопки відключення звуку скошені, тим самим, додаючи більшої естетичності корпусам гаджетів.

Зауважимо, що кожен колір чохла – це витвір дизайну та смаку. Відчувається, що дизайнери виводили колір ніби готуючись до показу мод серед чохлів. Адже саме так досягаються неперевершені та унікальні кольори, що перетворюють будь-який смартфон на витвір мистецтва та ікону стилю.

Висновок

Відкриваючи коробку із запакованим чохлом, одразу розумієш, що тримаєш в руках преміальний продукт. Починаючи від унікального та стильного кольору і закінчуючи геометрією посадки чохла зі шкіри, розумієш, що це більше ніж чохол. Це модний аксесуар, що робить ваш смартфон об'єктом мистецтва та стилю. Отож крім захисту, зручного використання, ви ще й отримаєте модний аксесуар, який з часом стає все більше витонченим та унікальним завдяки своїм матеріалам виконання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів