MUJJO Folio для Macbook Air 13" & Macbook Pro

код товару: MUJJO-SL-100-BK
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики MUJJO Folio для Macbook Air 13" & Macbook Pro:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип чохол
Форм-фактор ноутбука 13"
Матеріал шкіра /натуральная
вовна /натуральная (фетр)
метал
Захисні функції м'яка підкладка захищає від подряпин
Колір чорний
Основні
Тип чохол
У напрямку діловий стиль
для поїздок
Форм-фактор ноутбука 13"
Матеріал шкіра /натуральная
вовна /натуральная (фетр)
метал
Відділення
Для ноутбука Macbook Air 13" & Macbook Pro
Дод. внутрішнє
Відділення для візитних карток /кредитних карток/SD карт
Особливості
Захисні функції м'яка підкладка захищає від подряпин
Особливості застібка на блискавці
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 3 місяця
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 20 мм
Довжина 300 мм
Вага 0.66 кг
Об'єм 0.0023 м3
Шкіряний чохол для Apple Macbook 13" преміальної якості. Зовнішня частина виконана з натуральної шкіри рослинного дублення. Внутрішня і зворотна сторона чохла з фетру для делікатного захисту корпусу пристрою від подряпин. Зберігає відмінний зовнішній вигляд в процесі тривалої експлуатації.
немає в наявності
Для комфортного видалення пристрою інтегрована тристороння надійна металева блискавка.

Усередині передбачено широке відділення для кабелю і ЗУ, невелика кишеня для документів і шкіряний слот для пластикової карти і карти пам'яті.

Чохли MUJJO для ноутбуків об'єднують в собі стильний дизайн, прості лінії і матеріали найвищої якості.

Матеріал: натуральна шкіра, натуральна шерсть (фетр), метал.

Чохол MUJJO Folio для планшетів та ультрабуків – простота та стиль на кожен день

Якісний чохол для ноутбука, який буде щодня оберігати та транспортувати ваш гаджет, - річ стратегічно важлива. Саме до такої категорії належать аксесуари для девайсів від бренду MUJJO. Впевнитись в цьому мені пощастило на практиці, адже на огляд мені потрапив шкіряний чохол бренду MUJJO Folio для ультрабуків й планшетів до 13”. Детальніше – в огляді.

Особливості

  • Шкіряний чохол преміальної якості
  • Зовнішню частину виконано з натуральної шкіри рослинного дублення
  • Внутрішній і зворотний боки чохла виготовлено з фетру для делікатного захисту корпусу пристрою від подряпин
  • Інтегрована тристороння надійна металева блискавка
  • Усередині передбачено широке відділення для кабелю, невеличка кишеня для ­документів і шкіряний слот для пластикової картки та карти пам’яті
  • Матеріали натуральна шкіра, натуральна вовна (фетр), метал

Дизайн

Зовнішній вигляд чохла MUJJO Folio можна описати як поєднання одночасно стриманої розкоші та преміального дизайну. Коли тримаєш чохол в руках одразу відчуваєш оригінальне та незвичайне поєднання текстур - натуральної шкіри та м’якої вовни, що створює додатковий захист та комфорт під час користування. Заразом всю цю конструкцію закріплює надійна тристороння металева блискавка.

Дизайн чохла дійсно мінімалістичний, що водночас робить його універсальним та доречним аксесуаром у будь-якій ситуації, наприклад, в офісі, подорожі або на діловій зустрічі.

Даний кейс створений для ноутбуків Macbook Air 13" та Macbook Pro, а також для ультрабуків та планшетів розміром до 13 дюймів.

Так, передня частина чохла зроблена повністю з натуральної чорної шкіри рослинного дублення. З елементів декору тут присутній лише логотип бренду MUJJO, що розташовується по центру в нижній частині кейса. Задня та внутрішня частина чохла повністю виготовлена з фетру для максимально делікатного захисту корпусу пристрою від подряпин та пошкоджень.

Також кейс MUJJO Folio достатньо тонкий, тому з легкістю поміститься у наплічнику та не займе багато місця. Це також додатковий бонус при використанні.

Функціонал та безпека

Коли відкриваєш чохол, окрім відділення для ноутбука, тут присутні додаткові зручні кишені для документів, зарядного пристрою, банківської картки й карти пам’яті.

Загалом конструкція чохла дуже зручна, все закрито та надійно. Матеріал з вовни дбайливо оберігає девайс від зайвих подряпин, що беззаперечно є ще однією перевагою. Крім того, в даному кейсі можна переносити різноманітні документи, флеш-накопичувачі, гроші та не хвилюватись про їх безпеку. Адже все надійно сховано, на відміну від, приміром, прозорого чохла.

Висновок

Чохол MUJJO для планшетів та ультрабуків до 13 дюймів зарекомендував себе на найвищому рівні, завдяки стильному зовнішньому вигляду, функціональності та матеріалам преміум-класу. Його зручно та приємно тримати в руках, всі стібки та рядки чіткі та рівні, кожен елемент дизайну має функціональне призначення, а матеріал з натуральної шкіри та фетру дозволить зберегти кейс в чудовому стані, що слугуватиме власникові довгі роки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів