Samsung The Serif (LS01RA) [QE55LS01RAUXUA]

код товару: QE55LS01RAUXUA
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Samsung The Serif (LS01RA) [QE55LS01RAUXUA]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора QLED телевізор
Розмір діагоналі 55 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 2 шт
Основні
Тип телевізора QLED телевізор
Розмір діагоналі 55 "
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160)
SmartTV
Технічні
Графічний процесор Quantum 4K
Енергоспоживання стандартне 145 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування 0.5 Вт
Енергоспоживання річне 154 кВт
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Вхід для антени RF
Wireless LAN Built-in
Виходи Оптичний
Кількість HDMI 4 шт
Кількість USB 2 шт
CI-модуль CI+(1.4)
Обмін даними
Бездротове підключення Wi-Fi Direct
Bluetooth
Мультимедіа
Управління голосом / жестами
Звук
Потужність звуку 40 Вт
Інтернет-можливості
Підтримка додатків Вбудований браузер
Додатково
Кількість пультів в комплекті 1
Комплектація Мережевий кабель живлення
Пульт ДК
Інструкція користувача
батарейки
Особливості HDR
Підтримка HLG
Аналоговий тюнер
PQI /3000
HDR 10+
SmartThings
Режим "інтер'єр" Ambient Mode
Інтелектуальне масштабування роздільної здатності (AI Upscale)
Підтримка функції дзеркального відображення
Відображення мобільного екрану на екрані ТБ
Звук ТБ на мобільний пристрій
Supreme UHD Dimming
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0)
Фізичні
Колір білий
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 300 мм
Висота 880 мм
Довжина 1400 мм
Вага 35.50 кг
Об'єм 0.3696 м3
The Serif - це відображення дизайну, що надає простору власної унікальної естетичності. Технологія квантових точок і 100% охоплення кольорів допомагає роздивитися найдрібніші деталі за посиленої контрастності як у світлих, так і в темних сценах. Покладіть свій мобільний пристрій на телевізор The Serif, щоб мобільний пристрій автоматично під’єднався до телевізора за допомогою NFC. Ви зможете насолоджуватися улюбленим контентом і музикою. Витончений I-подібний профіль відрізняє The Serif від будь-якого іншого телевізора. The Serif - це витончений дизайн, який доповнить інтер'єр вашого будинку.
немає в наявності
Телевізори як частина інтер’єру: Samsung The Frame і The Serif

The Frame і The Serif – це телевізори Samsung Electronics, що поєднують інноваційний дизайн, якість зображення QLED та цікаві smart-функції.

Художня картина чи телевізор?

Телевізори The Frame приєм­но дивують, адже з першого погляду здається, що це звичайна картина на стіні. А все через те, що у вимкненому стані телевізор автоматично переходить у режим «Картина» — замість чорного екрана пристрій відображає витвори мистецтва, перетворюючи приміщення на персональну галерею.

Зображення можна вибрати у вбудованому додатку Art Store, де зібрано понад 1 200 робіт відомих художників і фотографів найбільших галерей і музеїв світу: Прадо, Альбертіна, Тейт, Уффіці, Лувр, музей Вікторії і Альберта, Magnum Photos, LUMAS.

Крім того, є можливість оформити «картину» в індивідуальну рамку. Вибрати можна з чотирьох кольорів: чорний, білий, горіх та бежевий. Згодом їх можна змінювати залежно від настрою, особливостей інтер’єру тощо.

У комплекті з телевізором є невидимий кабель One Connect, який об’єднує кабелі живлення, передавання даних і зовнішніх пристроїв в одному рішенні, а також кронштейн для кріплення телевізора впритул до стіни. Завдяки цьому телевізор максимально імітує картину.

Але не тільки дизайн телевізора привертає увагу, адже функціонал теж на високому рівні: інноваційний екран QLED, якість зображення 4K, 100 % колірного охоплення, підтримання стандарту HDR10+ та власний Art Store. The Frame представлено моделями діагоналлю 43”, 49”, 55” та 65”.

Дизайнерський телевізор із чудовою функціональністю

Адаптація телевізора в сучасний простір — найважливіше завдання для Samsung і Studio Bouroullec. Так була розроблена колекція телевізорів The Serif. Якість QLED для цих екранів є найвищим зі стандартів Samsung.

Дизайн The Serif створено братами Ронаном і Ерваном Буруллек — телевізор перетворився на частину меблевого гарнітуру. Завдяки цьому корпус телевізора не тільки має незвичайний вигляд, а є цілком функціональним. Його верхню рамку можна використовувати як підставку для книжки, смартфона, записника тощо.

І якщо раніше телевізори лінійки The Serif продавали тільки в меблевих салонах США та Західної Європи, то наразі вони з’явилися й у партнерських магазинах України.

The Serif представлено трьома моделями з екранами діагоналлю 43”, 49” та 55”.

The Frame і The Serif – поза традиціями

Флагманські lifestyle-лінійки Samsung The Frame і The Serif – не просто якісний екран у рамці, а самостійна гармонійна та оригінальна частина домашнього інтер’єру.

Традиційно виробники приділяють увагу, насамперед, технічним характеристикам, але ці телевізори – ще й частина інтер’єру. Моделі The Frame і The Serif дають змогу отримати абсолютно новий досвід ТВ-перегляду.

Телевізори лінійки The Serif Інтер’єрні телевізори The Frame
  • Корпус – цілком функціональний, адже його верхню рамку можна використовувати як підставку.
  • Дизайн телевізорів The Serif відзначено престижною нагородою iF Design Award 2016, премією Wallpaper Design Award 2016 у Великобританії та Good Design Award 2016 в Японії.
  • Передова технологія QLED забезпечує поліпшену якість зображення
  • Мають вигляд справжньої картини з художньої галереї.
  • Стійкий до вигорання екран, що особливо важливо під час демонстрації статичних зображень, зокрема, картин і фотографій.
  • QLED-екран із 4K та абсолютним колірним охопленням із точним передаванням кольорів за будь-якої яскравості.
  • Стандарт HDR10+, щоби навіть у темних і світлих сценах було видно найдрібніші деталі.
  • Вбудований фірмовий процесор Quantum аналізує вихідний контент, покращує його якість та оптимізує звук залежно від сцени на екрані.

Брати Ронан і Ерван Буруллек – засновники Studio Bouroullec, гордість французького дизайну, автори знакових речей для Cappellini, Vitra, Magis, Kartell, Established & Sons, а наразі й Samsung. Лаконічні й екологічно чисті вироби Буруллек увійшли до колекцій Центра Помпіду та Музею декоративного мистецтва в Парижі, Музею модерного мистецтва (MoMA) у Нью-Йорку, Чиказького художнього інституту, Лондонського музею дизайну.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів