Blackview BV6100 3/16GB Dual SIM Grey OFFICIAL UA +павербанк+набор зарядок

код товара: 6931548305866-PB
Предыдущее
Следующее
Технические характеристики Blackview BV6100 3/16GB Dual SIM Grey OFFICIAL UA +павербанк+набор зарядок:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип планшет/фаблет, моноблок
Экран 6.88 ", 640x1352, IPS
Процессор MT6761 Helio A22, 4 ядра, 2 ГГц
Память (оперативная, встроенная) 3 ГБ, 16 ГБ
Камера 8 Мп
Операционная система Android 9.0 (Pie)
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Габариты (ВхШхТ) 181 мм x 89.7 мм x 11.5 мм
Вес 315 г
Тип
Тип устройства планшет/фаблет
Тип корпуса моноблок
Ввод данных экранный ввод
Основные
Операционная система Android 9.0 (Pie)
Оперативная память 3 ГБ
Встроенная память 16 ГБ (EMMC)
Слот для карт памяти комбинированный слот nano-SIM2/micro-SD (до 128 ГБ)
Видеоускоритель
Модель видеоускорителя IMG GE8300 /660МГгц
Стандарты связи 4G
2G
LTE
Кол-во SIM-карт 2 SIM
Тип SIM-карты nano-SIM
Процессор
Производитель MediaTek
Модель процессора MT6761 Helio A22
Частота процессора 2 ГГц
Кол-во ядер процессора 4 ядра
Основной дисплей
Тип дисплея Емкостный
Тип матрицы IPS
Диагональ 6.88 "
Разрешение дисплея 640x1352
Дополнительно Стекло Gorilla Glass
Мультитач
Дизайн "угловая капля"
Цифровая камера
Основная камера 8 Мп (Sony IMX134)
Двойная 0.3 MП (Sony GC5025)
Вспышка LED
Фронтальная 5МП
Навигация
GPS
A-GPS
GLONASS
Мультимедийные возможности
Мультимедиа FM-радио
Коммуникации
Коммуникации Wi-Fi hotspot
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Bluetooth 5.0
GALILEO
Beidou
NFC
Порты подключения
Порты подключения Наушники (3.5 мм)
USB Type-C
Питание
Тип аккумулятора Li-Ion /(не съемная)
Ёмкость аккумулятора 5580 мАч
Особенности
Дополнительно Акселерометр
Гироскоп
Датчик освещения
Электронный компас
Сканер отпечатков пальцев
Разблокировка по лицу
OTG (On-The-Go) для подзарядки других устройств
Магнетрон
Защита защита от ударов MIL-810G
IP68 водо- и пыленепроницаемый
IP69K пыле-влаго защита
Физические
Материал Пластик
Резина
Вес 315 г
Высота 181 мм
Ширина 89.7 мм
Толщина 11.5 мм
Комплектация Телефон
Зарядное устройство
Павербанк
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Высота 70 мм
Длина 200 мм
Вес 1.12 кг
Объем 0.0028 м3
Наибольший среди представленных смартфонов в линейке, BV6100 удовлетворит много ваших потребностей, ведь с помощью функции NFC ним можно рассчитаться в магазине и поделиться зарядом с другим телефоном с помощью функции OTG, а еще он емкостную батарею на 5580мАч и стандарт степень защиты IP68 & IP69K, что убережет его от проникновения воды даже при погружении на глубину до 1,5 м.
нет в наличии
Blackview BV6100 – смартфон, який не дасть себе образити!

До наших рук ще не потрапляли фаблети, а тим паче від бренду Blackview у захищеному корпусі. Так, фаблет Blackview BV6100 обіцяє бути надійним другом для тих, у кого руки «ростуть не з того місця» або тих, хто працює у достатньо екстремальних умовах (волога, пил, вітер, високі або низькі температури тощо). Але водночас смартфон призначений для тих, кому важлива хороша функціональність, тривала автономність та немаленький екран.

Отож давайте розбиратись із всім по порядку і почнемо наш огляд!

Що таке фаблет?

Одразу уточню, що таке «фаблет», аби уникнути зайвих питань і негативних коментарів. Хоча ви повинні були раніше чути це слово. Отож фаблетом називають смартфон, екран якого має діагональ 5,5 дюйма і більше. Слово фаблет (англ. phablet) було утворено з двох інших слів: телефон («phone») і планшет (tablet). Ось так все просто. Але я певен, що ви це знали або знали та забули.

Особливості Blackview BV6100

  1. Величезний екран на 6,88 дюймів із боковим вирізом під фронтальну камеру на 5 Мп.
  2. Велика ємність акумуляторної батареї – 5580 мАг
  3. Чотирьохядерний процесор Hello A22 і частотою 2 ГГц
  4. 3 Гб оперативної та 16 Гб постійної пам'яті (можна збільшити до 128 Гб)
  5. Подвійна основна камера Sony на 8 Мп
  6. Багатофункціональний модуль NFC та розблокування фаблету обличчям або відбитком пальців.
  7. Відповідає вимогам військовим стандартам захищеності: падіння, вібрація, вітер і дощ, пісок і пил, екстремальна температура, солоний туман, вологість, велика висота і багато іншого.

Комплектація

Комплектація смартфона мене приємно здивувала. Починаючи від коробки, яка має доволі преміальний дизайн та великі габарити і закінчуючи приємними сюрпризами в середині. Так, на вас у коробці крім самого фаблета чекають:

  • Захисний чохол із кільцем тримачем
  • Захисне скло
  • Навушники
  • Кабель USB-Type-C
  • Перехідник MicroUSB-Type-C
  • Блок живлення на 2А
  • Інструкція
  • Гарантія

З такою комплектацією ви відчуєте максимальний захист та турботу від виробника. Адже в коробці є все необхідне, щоб одразу використовувати смартфон без додаткових витрат. Єдине на що ви можете додатково витратити кошти, то це на поклейку захисного скла. Але і це може почекати, оскільки сам смартфон і так захищений від падіння, навіть без додаткового скла та бампера. Але про це трохи пізніше.

Дизайн

Ще раз нагадую, що це фаблет, а не міні планшет чи максі смартфон, який має достатньо незвичну форму, як для пересічного девайсу. Адже він має форму прямокутного моноблоку із скошеними кутами, що має доволі брутальний та мілітаризований вигляд.

Верхня та нижня його частини покриті міцною пресованою гумою темно-сірого кольору. А бічні грані прикрашають металеві вставки сріблястого кольору. Повторюсь, що такий вигляд надає йому доволі агресивного і чоловічого стилю. Одразу розумієш, що це захищений смартфон, який можна брати із собою у суворі будні та екстремальні умови.

На верхній грані знаходиться 3,5 мм отвір для навушників, що закривається прогумованою кришкою.

На нижній грані знаходиться отвір Type-C із такою ж прогумованою заглушкою.

Ліва бічна грань розміщує на собі рознім із металевою заглушкою – гібридний слот для двох нано сім карт чи однієї сім картки і картки пам'яті microSD до 128 Гб. Також тут розміщена металева програмована кнопка.

Права бічна грань розміщує на собі дві окремі металеві клавіші гучності, кнопку живлення, сканер відбитку пальця та клавішу швидкого доступу для фотографування.

Фронтальна частина складається із 6,88 дюймового екрану, який обмежений доволі широкими рамками та зверху різними датчиками, невеликий динамік і збоку – фронтальною камерою. До слова, таке доволі незвичне розташування фронтальної камери, робить цей смартфон впізнаваним на ринку. І хоча деяким може це здатись не практичним та мені це не заважало в його користуванні. Тим паче, обрізати цю «шторку» можна без проблем, одним помахом пальця.

Задня частина, що покрита захищеним склом Gorilla glass, розміщує на собі подвійну камеру із обідком, світлодіодний спалах і два продовгуваті отвори для динаміку.

Габарити фаблету становлять 181.9х89.7х11.5 мм та вагою 315 грам. Тримати його та користуватись ним однією рукою – тяжкувато, навіть якщо ви власник величезних рук як і я. Але двома руками – норм. Також захисний чохол, що є у комплекті, має на собі спеціальне кільце-тримач, що робить носіння смартфону набагато легшим. Адже ще й далеко не в кожну кишеню можна помістити такий габаритний пристрій.

Екран

Фаблет Blackview BV6100 має непоганий дисплей із діагоналлю 6,88 дюйма, який працює на сучасній матриці IPS і захищений міцним склом Gorilla glass. Його висока роздільна здатність зображення становить 1352x640 пікселів.

Зауважу, що матриця IPS володіє відмінною передачею кольору, щільність пікселів не найвища, але в іншому - дисплей доволі непоганий. Загалом екран смартфону, одна із тих речей, що дійсно вражає у цьому пристрої.

Функціонал

Відносно продуктивності, то це дійсно непоганий варіант в середньому ціновому сегменті. Так, Blackview BV6100 володіє процесором Helio A22, що має 4 ядра і тактову частоту до 2 ГГц. З таким «залізом» він підійде абсолютно для будь-яких повсякденних завдань. Адже навіть використовуючи сучасні ігри можна сміливо говорити про те, що він їх потягне без проблем, питання лише в тому на яких налаштуваннях графіки.

По пам'яті маємо 3 Гб оперативної і 16 Гб постійної пам'яті, що досить непогано в цілому. Особливо, якщо згадати доступний цінник.

Крім того, гаджет може похизуватись наявністю NFC модуля, а це в свою чергу означає, що Blackview BV6100 підтримує Google Pay, тому ви можете безпечно розраховуватись в магазинах та онлайн-майданчиках.

Також фаблет має декілька варіантів захисту ваших даних. Адже крім звичайного коду чи малюнку на блокування екрану, ви також можете встановити розблокування по сканеру відбитка пальця чи обличчя. Важливий бонус до додаткового захисту смартфону. До того ж, у фаблеті є величезна кількість налаштувань безпеки. Наприклад, ви можете встановити «приховувати текст повідомлень» до розблокування пристрою. Таке раніше я бачив тільки у топових пристроях.

Щодо комунікації, то крім наявності NFC тут є все, що можна очікувати від смартфону: Wi-Fi, Bluetooth 5.0, підтримка 3G і 4G (LTE), та навігація (ГЛОНАСС, GPS, Beidou, Galileo).

Камери

Основна камера на 8 Мп має допоміжний модуль на 0.3 Мп, який дозволяє робити знімки в режимі боке. Також камера добре себе показала на тестах фото при денній зйомці.

Якщо говорити про відеозаписи, то відеозйомка ведеться у форматі FullHD, що є типовим для більшості смартфонів, навіть середнього сегмента.

Приємний бонус: відеозапис можна здійснювати і під водою.

В цілому, кажучи про якість фото та відео, можна сміливо заявити, що це непоганий варіант для тих, хто часто використовує мобільну зйомку для соцмереж, але говорити про якість топових камерофонів – тут звичайно не можна.

Фронтальна камера представлена 5 Мп і крім звичайних фото, дозволяє додавати різні ефекти до ваших селфі (наприклад, режим Beauty). Безліч ефектів можна накладати в реальному часі у процесі стрімів, трансляцій і відеодзвінків.

Акумулятор

Фаблет має акумулятором ємністю у 5580 мАг. Його запасу з легкістю буде вистачати на цілий робочий день, навіть не дивлячись на величезний дисплей. Також Blackview BV6100 може похизуватись підтримкою швидкої зарядки, що у 2020 році – must have!

Захищеність

У цілому, апарат стійкий до вологи і ударів, так як має заводські стандарти захищеності: IР68,  IР69K та MILSTD810G. Занурювати смартфон можна на глибину до 2 метрів (до 60 хв), а падати йому можна з висоти до 1.5 м на будь-яку поверхню - так заявляє виробник! Адже фаблет пройшов більше 20 можливих методів лабораторних випробувань, для відповідності вимогам Mil-Spec (падіння, вібрація, вітер і дощ, пісок і пил, екстремальна температура, солоний туман, вологість, велика висота і багато іншого).

Для кого цей фаблет

Для тих:

  • У кого гаджети часто випадають із рук
  • Тим, хто часто подорожує у екстремальних умовах
  • Тих, хто полюбляє екстремальний спорт
  • Хто працює у небезпечних умовах (військові, будівельники, монтажери)
  • Для всіх, кому сподобались характеристики та дизайн фаблету

Враження

Мене фаблет приємно здивував своїми габаритами, укомплектованістю, величезним екраном, захищеністю та якістю фото за помірний цінник. Через мої руки пройшло багато смартфонів у бюджетному сегменті, але при такому ціннику мати стільки вагомих переваг – величезна рідкість! Тому я його рекомендую всім, хто хоче мати великий екран із оптимальними характеристиками і максимальним захистом.

Висновок

Захищений Blackview BV6100 - це неймовірно крутий апарат для активного відпочинку, пригод, але і для міського життя він також підходить! У ньому є практично все необхідне для запуску будь-яких програм і вирішення будь-яких повсякденних запитів сьогодення, а найцікавіше - дана модель ідеальна в плані захисту. На мою думку, у цієї моделі є всі шанси стати найбільш захищеним фаблетом 2020 року!  Також великий дисплей цього пристрою допоможе отримати новий рівень задоволення при перегляді відео та ігор! І все це, я нагадаю, за шалено вигідний цінник.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров