Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Game Figures and Accessories - Fortnite - Solo Mode Hopper S5, 10 cm.

Fortnite Solo Mode Hopper S5, 10 cm.

SKU: FNT0265
Previous
Next
Technical characteristics Fortnite Solo Mode Hopper S5, 10 cm.:
Main features
Full list of features
Type game figurines
Kind figure
Series Solo Mode
Age suitability 8 y.o.+
Dimensions 10.2 cm (height)
Material plastic
Key features
Type game figurines
Kind figure
Series Solo Mode
Age suitability 8 y.o.+
Piece Count 1 pc(s)
Dimensions 10.2 cm (height)
Power supply no batteries required
Material plastic
Packaging opened package
Features moving parts of the body
construction material can be used as a stand
Package Contents 1 figure
building materials
1 accessory
Warranty
Warranty 14 months
Package dimensions
Width 240 mm
Height 150 mm
Length 50 mm
Weight 0.08 kg
Volume 0.0018 m3
Type: game figurines; Kind: figure; Series: Solo Mode; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 10.2; Material: plastic.
599 UAH*
out of stock
Where to buy: Fortnite Solo Mode Hopper S5, 10 cm.:
Iphouse.com.ua
Коллекционная фигурка Jazwares Fortnite Solo Mode Hopper S5, 10 см.
Mekka
Коллекционная фигурка Fortnite Solo Mode Hopper, 10см (FNT0265)
Скарби (ckapbu.com)
Фигурка Jazwares FNT0265
Новинки фігурок Jazwares Fortnite 2020 - відчуй новий рівень гри!

Fortnite - культова кросплатформна гра з нелінійним сюжетом, що налічує понад 250 мільйонів гравців у всьому світі, вже неодноразово, стрімко переноситься в офлайн. А все завдяки виробництву мерчандайзингової продукції за мотивами гри, яка користується великим попитом у прихильників.

Отож, зустрічайте найсвіжіші новинки колекційних іграшок Fortnite від Jazwares. Примітно, що новинки представлені одразу в двох серіях, тому задовольняють кожного.

Jazwares Fortnite Legendary Series та Solo Mode

Legendary Series та Solo Mode  – це колекційні фігурки для маленьких і звичайно ж, дорослих фанів тактико-стратегічного шутера, що заволодів усім світом - Fortnite. А разом із набором аксесуарів вона дозволить вам весело провести час та перенесе улюблених героїв та гру з віртуального світу у реальний.

Іграшки є офіційним ліцензійним продуктом, що гарантує повну відповідність зовнішньому вигляду віртуальному прототипу – героя з гри. Деталі виконання (скіни), зброя чи інструменти збирання ресурсів – повністю ідентичні віртуальним.

Головна особливість фігурок Fortnite від Jazwares – це їх рухливість. А це означає, що ви зможете програвати з ними будь-які сюжети чи спробувати перенести танець героя з гри у життя. Адже іграшка отримала до 40 точок артикуляції (Solo Mode - до 25 точок), завдяки яким вона може приймати найрізноманітніші положення, імітувати жести та навіть танець. Тому в якій позиції встановити героя - вирішувати тільки вам!

До слова, різноманіття рухів доступних у цій колекції іграшок дарує багато веселих миттєвостей і малюкам та буде корисним для їх розвитку. Хоча іграшка і призначена для фанів від 8 років. Адже гра з артикуляційною фігуркою розвиває логічне мислення, дрібну моторику та уяву. А застосування якісних матеріалів робить іграшку цілком безпечною для здоров'я дітей. Єдиний момент, в наборі є дрібні деталі, тому обережність ніколи не завадить.

Колекційна фігурка Jazwares' Fortnite Legendary Series

Особливості серії:

  • це офіційний ліцензійний продукт із високою деталізацією,
  • фігурки мають розмір близько 15 см та близько 40 точок артикуляції,
  • у комплектацію входить набір аксесуарів.

Колекційні фігурки Legendary Series точно відображають образи віртуальних героїв, у комплектації є набір із аксесуарів, фігурки мають більший розміру за попередні серії і становлять 15 см. Ну і звісно ж, фігурки отримали більше точок артикуляції, а саме близько 40.

Отож, артикульовані фігурки Legendary Series  популярної гри Fortnite точно нікого не залишать байдужим.

До весняних новинок колекції Legendary Series входять такі герої:

 

У комплекті:

  • фігурка 1 шт.
  • інструмент 1шт.
  • зброя 3 шт.
  • аксесуари 3 шт.
  • керівництво колекціонера

До серії входять іграшки: колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series DJ Yonder S2 - FNT0127, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Leviathan S2 - FNT0128, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Peely S4  - FNT0132, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Ruin S4 - FNT0284 та колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Sentinel S4 - FNT0280.

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode

Особливості серії:

  • це офіційний ліцензійний продукт із високою деталізацією,
  • фігурки мають розмір заввишки 10 см та від 25 точок артикуляції,
  • у комплектацію входить набір аксесуарів.

Артикульовані фігурки Solo Mode точно відображають образи віртуальних героїв. Деталі виконання (скіни), приладдя одностроїв, зброя чи інструменти збирання ресурсів ідентичні віртуальним. Кожна іграшка заввишки у 10 см, що ідеально для залучення поза межами «Фортнайт» з іншим приладдям як для будівництва, так і застосування планерів, автомобілів та багато чого іншого.

Кожен герой колекції Solo Mode - ідентична копія персонажа гри. Має 25+ точок артикуляції, завдяки чому здатен відтворити найепічнішу позу або танок.

До новинок колекції Solo Mode входять такі герої:

У комплекті:

  • Фігурка 1шт
  • Зброя 1 шт
  • Підставка 1 шт, що може використовуватися для будівництва споруд.

До серії входять іграшки:  Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Beef Boss S4 - FNT0257, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Hopper S5 - FNT0265, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Inferno S4 -  FNT0259, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Luminos S4 - FNT0328 та колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Spider Knight S5 - FNT0263.

Jazwares

Компанія Jazwares регулярно створює точні іграшкові копії світу Fortnite. І це дуже перспективна тенденція. Fortnite здобула винагороду BAFTA Games Awards 2019 (Британська академія у сфері відеоігор) за внесок у розроблення відеоігор як «Найкраща гра, що розвивається».

У жовтні світ побачив перший сезон другої глави саги. Щосезону розробники додають нові косметичні предмети, нових героїв та скіни (зовнішній вигляд героя). Це сприяє залученню нових гравців, а також утримує ветеранів Fortnite на полі бою. Але аудиторія Fortnite складається не лише з гравців, а й із тих, кому просто цікаво спостерігати за ігровим процесом Battle Royale. Epic Games наділили персонажів Fortnite неабиякою харизмою й через це гра має прихильників з-поміж дуже різних вікових категорій, що можуть варіюватися від 10 до 90+ років.

Ось такими новинками порадувала своїх шанувальників компанія Jazwares. Тому рекомендуємо вам бути першими, хто отримає ці іграшки та встигне пограти ними. А для справжніх і відданих фанатів цієї гри, ми нагадуємо й про інші колекції, що доступні за посиланням.

 

Menu
Products catalog
Products catalog