Home - Toys & Goods for Kids - Toys - Game Figures and Accessories - Fortnite - Legendary Series Sentinel S4

Fortnite Legendary Series Sentinel S4

SKU: FNT0280
Previous
Next
Technical characteristics Fortnite Legendary Series Sentinel S4:
Main features
Full list of features
Type game figurines
playset
Kind set
figure
Series Legendary
Age suitability 8 y.o.+
Dimensions 15 cm (height)
Material plastic
Key features
Type game figurines
playset
Kind set
figure
Series Legendary
Age suitability 8 y.o.+
Piece Count 7 pc(s) (1 фигурка+ аксессуары)
Dimensions 15 cm (height)
Power supply no batteries required
Material plastic
Packaging opened package
Features moving parts of the body
Warranty
Warranty 14 days
Package dimensions
Width 240 mm
Height 200 mm
Length 50 mm
Weight 0.23 kg
Volume 0.0024 m3
Type: game figurines, playset; Kind: set, figure; Series: Legendary; Age suitability: 8 y.o.+; Dimensions: 15; Material: plastic.
out of stock
Новинки фігурок Jazwares Fortnite 2020 - відчуй новий рівень гри!

Fortnite - культова кросплатформна гра з нелінійним сюжетом, що налічує понад 250 мільйонів гравців у всьому світі, вже неодноразово, стрімко переноситься в офлайн. А все завдяки виробництву мерчандайзингової продукції за мотивами гри, яка користується великим попитом у прихильників.

Отож, зустрічайте найсвіжіші новинки колекційних іграшок Fortnite від Jazwares. Примітно, що новинки представлені одразу в двох серіях, тому задовольняють кожного.

Jazwares Fortnite Legendary Series та Solo Mode

Legendary Series та Solo Mode  – це колекційні фігурки для маленьких і звичайно ж, дорослих фанів тактико-стратегічного шутера, що заволодів усім світом - Fortnite. А разом із набором аксесуарів вона дозволить вам весело провести час та перенесе улюблених героїв та гру з віртуального світу у реальний.

Іграшки є офіційним ліцензійним продуктом, що гарантує повну відповідність зовнішньому вигляду віртуальному прототипу – героя з гри. Деталі виконання (скіни), зброя чи інструменти збирання ресурсів – повністю ідентичні віртуальним.

Головна особливість фігурок Fortnite від Jazwares – це їх рухливість. А це означає, що ви зможете програвати з ними будь-які сюжети чи спробувати перенести танець героя з гри у життя. Адже іграшка отримала до 40 точок артикуляції (Solo Mode - до 25 точок), завдяки яким вона може приймати найрізноманітніші положення, імітувати жести та навіть танець. Тому в якій позиції встановити героя - вирішувати тільки вам!

До слова, різноманіття рухів доступних у цій колекції іграшок дарує багато веселих миттєвостей і малюкам та буде корисним для їх розвитку. Хоча іграшка і призначена для фанів від 8 років. Адже гра з артикуляційною фігуркою розвиває логічне мислення, дрібну моторику та уяву. А застосування якісних матеріалів робить іграшку цілком безпечною для здоров'я дітей. Єдиний момент, в наборі є дрібні деталі, тому обережність ніколи не завадить.

Колекційна фігурка Jazwares' Fortnite Legendary Series

Особливості серії:

  • це офіційний ліцензійний продукт із високою деталізацією,
  • фігурки мають розмір близько 15 см та близько 40 точок артикуляції,
  • у комплектацію входить набір аксесуарів.

Колекційні фігурки Legendary Series точно відображають образи віртуальних героїв, у комплектації є набір із аксесуарів, фігурки мають більший розміру за попередні серії і становлять 15 см. Ну і звісно ж, фігурки отримали більше точок артикуляції, а саме близько 40.

Отож, артикульовані фігурки Legendary Series  популярної гри Fortnite точно нікого не залишать байдужим.

До весняних новинок колекції Legendary Series входять такі герої:

 

У комплекті:

  • фігурка 1 шт.
  • інструмент 1шт.
  • зброя 3 шт.
  • аксесуари 3 шт.
  • керівництво колекціонера

До серії входять іграшки: колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series DJ Yonder S2 - FNT0127, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Leviathan S2 - FNT0128, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Peely S4  - FNT0132, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Ruin S4 - FNT0284 та колекційна фігурка Jazwares Fortnite Legendary Series Sentinel S4 - FNT0280.

Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode

Особливості серії:

  • це офіційний ліцензійний продукт із високою деталізацією,
  • фігурки мають розмір заввишки 10 см та від 25 точок артикуляції,
  • у комплектацію входить набір аксесуарів.

Артикульовані фігурки Solo Mode точно відображають образи віртуальних героїв. Деталі виконання (скіни), приладдя одностроїв, зброя чи інструменти збирання ресурсів ідентичні віртуальним. Кожна іграшка заввишки у 10 см, що ідеально для залучення поза межами «Фортнайт» з іншим приладдям як для будівництва, так і застосування планерів, автомобілів та багато чого іншого.

Кожен герой колекції Solo Mode - ідентична копія персонажа гри. Має 25+ точок артикуляції, завдяки чому здатен відтворити найепічнішу позу або танок.

До новинок колекції Solo Mode входять такі герої:

У комплекті:

  • Фігурка 1шт
  • Зброя 1 шт
  • Підставка 1 шт, що може використовуватися для будівництва споруд.

До серії входять іграшки:  Колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Beef Boss S4 - FNT0257, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Hopper S5 - FNT0265, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Inferno S4 -  FNT0259, колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Luminos S4 - FNT0328 та колекційна фігурка Jazwares Fortnite Solo Mode Spider Knight S5 - FNT0263.

Jazwares

Компанія Jazwares регулярно створює точні іграшкові копії світу Fortnite. І це дуже перспективна тенденція. Fortnite здобула винагороду BAFTA Games Awards 2019 (Британська академія у сфері відеоігор) за внесок у розроблення відеоігор як «Найкраща гра, що розвивається».

У жовтні світ побачив перший сезон другої глави саги. Щосезону розробники додають нові косметичні предмети, нових героїв та скіни (зовнішній вигляд героя). Це сприяє залученню нових гравців, а також утримує ветеранів Fortnite на полі бою. Але аудиторія Fortnite складається не лише з гравців, а й із тих, кому просто цікаво спостерігати за ігровим процесом Battle Royale. Epic Games наділили персонажів Fortnite неабиякою харизмою й через це гра має прихильників з-поміж дуже різних вікових категорій, що можуть варіюватися від 10 до 90+ років.

Ось такими новинками порадувала своїх шанувальників компанія Jazwares. Тому рекомендуємо вам бути першими, хто отримає ці іграшки та встигне пограти ними. А для справжніх і відданих фанатів цієї гри, ми нагадуємо й про інші колекції, що доступні за посиланням.

 

Menu
Products catalog
Products catalog