Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sennheiser HD 450 BT [508386]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Колір чорний
Вага 238 г
Основні
Тип бездротові
Призначення для мобільних пристроїв
Вид навушників накладні
Тип навушників закриті
Тип кріплення оголів'я
Версія bluetooth 5.0
Технічні
Частотний діапазон 18-22000 Гц
Чутливість 108 дБ
Варіанти підключення Bluetooth
Мікрофон
Частотний діапазон мікрофона 80 - 6000 Гц
Звук Динамічний
Додатково
Активне шумозаглушення
Пульт ДУ
Особливості Швидка зарядка /от порта USB-C
підтримка додатка Sennheiser Smart Control
Акумулятор
Час роботи 30 год
Фізичні
Колір чорний
Вага 238 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 100 мм
Довжина 230 мм
Вага 0.55 кг
Об'єм 0.0044 м3
Нова HD 450BT від Sennheiser відкриває своєму користувачеві цілий світ по-справжньому якісного бездротового звуку. Чудове звучання, вдосконалена технологія бездротової передачі даних Bluetooth і до 30 годин автономної роботи в режимі безперервного відтворення - з такими можливостями ця комфортна і стильна гарнітура обов'язково стане найкращим і незамінним аудіо додатком будинку і в дорозі.
немає в наявності
Основні переваги моделі HD 450BT:

  • система активного шумозаглушення дозволяє насолоджуватися звуком без жодних перешкод навіть у дуже шумному оточенні;
  • навушники відтворюють чудової якості звук з характерним глибоким і динамічним басом в бездротовому режимі;
  • підтримка сучасних аудіокодеків AAC, apt-X ™ і apt-X ™ Low Latency;
  • акумулятор забезпечує до 30 годин автономної роботи в режимі відтворення аудіо;
  • в додатку Smart Control передбачені вбудований еквалайзер для тонкої настройки звуку, режим подкастів для відтворення усного мовлення, індикатор заряду батареї і меню оновлення прошивки;
  • гарнітура виготовлена ​​з міцних високоякісних матеріалів і випускається в чорному і білому варіантах;
  • основними функціями плеєра і телефону можна управляти дистанційно, за допомогою звичайних кнопок на навушниках, також передбачена окрема кнопка активації голосового помічника для швидкого виклику Apple Siri або Google Асистента;
  • підтримка режиму швидкої зарядки від порту USB-C, технології бездротової передачі даних Bluetooth 5.0;
  • в комплекті поставки є аналоговий кабель, з яким гарнітура може працювати в звичайному, дротовому режимі, а також фірмовий захисний чохол, в якому гарнітуру зручно зберігати і носити або возити з собою.
Німецька філігранність звуку від Sennheiser

Продукцію компанії Sennheiser можна побачити в популярних студіях звукозапису та у найвідоміших музикантів. Історія сімейної компанії Sennheiser розпочалася 1945 року, а вже з 1968-го вона тримає статус новатора у сфері акустики і входить до ТОП-3 різних світових рейтингів за версіями професіоналів і користувачів.

Безвідмовний аудіопомічник Sennheiser HD 450BT

Закриті повнорозмірні Sennheiser HD 450BT виготовлено з високо­якісних матеріалів. Елегант­ний компактний, складаний корпус є у двох кольорах. У комплекті – фірмовий чохол.

Завдяки підтриманню кодеків високої якості (зокрема AAC, aptX Low Latency) можна почути кожний звук. У моделі є система активного шумопоглинання (ANC), що ефективно блокує сторонні шуми.

Гарнітура HD 450BT стане надійним помічником, адже працюватиме 30 годин. Мобі­льність забезпечує функція швидкого заряджання через USB Type-C. Повну свободу дарують зручні кнопки на амбушурах, спеціальна кнопка Voice Assistant та підтримання Bluetooth 5.0. Фірмовий додаток, що доступний вісьмома мовами, сумісний із більшістю систем на базі iOS та Android.

  • Коди товарів: 508386, 508387
  • Час автономної роботи в режимі прослуховування музики до 30 год
  • Система активного шумопоглинання так
  • Частотний діапазон 18-22 000 Гц
  • Чутливість 108 дБ

Наступник бестселера Sennheiser HD 350BT

Гарнітура Sennheiser HD 350BT підтримує технологію Bluetooth 5.0 і сучасні кодеки AAC, aptX і aptX Low Latency. Завдяки цьому вона завжди приймає та передає безпровідний аудіосигнал без втрат і затримок, відтворюючи аудіо високої якості з характерним глибоким і динамічним басом, а також синхронізує звук із ві­зуальними ефектами в іграх і відео, миттєво підключається до смартфона та надійно тримає зв’язок.

Еквалайзер у мобільному додатку дає змогу виконувати тонке налаштування звуку, а режим подкасту – налаштовувати та підвищувати якість передавання усного мовлення (аудіокниги, подкасти тощо). Крім того, у додатку відображається інформація про поточний стан заряду, а також є детальна інструкція та окреме меню для оперативного та своєчасного оновлення прошивки гарнітури.

Передбачено кнопку активації голосового помічника, а також smart-функції, яку можна налаштувати в додатку. Керувати функціями плеєра та смартфона можна дистанційно за допомогою кнопок, розташованих на чашах навушників.

У режимі безперервного відтворення гарнітура працює до 30 годин, повністю заряджається за 1,5 години. Модель можна вибрати в чорному чи білому кольорі.

  • Коди товарів: 508384, 508385
  • Час автономної роботи в режимі прослуховування музики до 30 год
  • Частотний діапазон 18-22 000 Гц
  • Чутливість 108 дБ

Бездротова новинка на щодень CX 150BT

У комплекті CX 150BT є чотири пари вушних вкладишів різного діаметру, що допомагають максимально зручно вставляти навушники у вушні канали й ефективно ізо­люють від зовнішнього шуму.

Bluetooth 5.0 у поєднанні з аудіокодеками SBC та AAC забезпечують високу якість і стабільність передавання аудіосигналу. До мобільних пристроїв навушники підключаються майже миттєво, а технологія multi-pairing дає змогу використовувати навушники одночасно із двома пристроями відтворення.

Основними функціями плеєра та смартфона можна керувати дистанційно за допомогою пульта. У режимі безперервного аудіовідтворення навушники працюють до 10 годин. Їх можна зарядити в режимі «швидкого заряджання», використовуючи рознім USB Type-C.

Завдяки продуманій конструкції та компактному розміру CX 150BT легко вмістяться в кишені чи сумці.

  • Коди товарів: 508380, 508381
  • Час автономної роботи в режимі прослуховування музики до 10 год
  • Частотний діапазон 20-22 000 Гц
  • Чутливість 110 дБ
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів