Call of Duty: Modern Warfare. Remastered 2017 [Blu-Ray диск] (PlayStation)

код товару: 88074RU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Call of Duty: Modern Warfare. Remastered 2017 [Blu-Ray диск] (PlayStation):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Shooter
Розробник Raven Software
Видавець Activision Blizzard
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Висота 130 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.08 кг
Об'єм 0.0002 м3
Call of Duty: Modern Warfare, одна з найпопулярніших ігор в історії, повертається з режимом високої чіткості, поліпшеними текстурами, реалістичною фізикою, розширеним динамічним діапазоном освітлення і іншими передовими технологіями. Розроблена студією Infinity Ward, ця визнана публікою і критиками гра встановила нові стандарти видовищності і динамічності, увійшовши в золотий фонд індустрії. Тепер цей шедевр, удостоєний цілого ряду нагород "Гра року" і зробив революцію в своєму жанрі, зможе оцінити нове покоління гравців.
немає в наявності
Переживіть заново події легендарної кампанії, взявши участь в таких культових епізодах, з такими культовими епізодами, як "Все в камуфляжі", і "Дозвіл на ліквідацію екіпажу". Разом з капітаном Джоном Прайсом, Джоном МакТавіш на прізвисько "Соуп" та іншими незабутніми персонажами ви будете боротися з ворогами в самих різних куточках світу - від Східної Європи і російської глибинки до Близького Сходу. Захоплюючий сюжет, повний несподіваних поворотів, високі технології і найпотужніша зброя, координація наземних і повітряних ударів - все це прославило легендарну гру, в якій влучність і швидкість завжди були основою перемоги.

Додатково до цього, гра дозволить вам об'єднатися з друзями в класичних мережевих режимах з серіями убивств, досвідом, престижем і іншими можливостями, що змінили вигляд Call of Duty.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів