Microsoft 365 Personal, 1 рік, ESD, електронний ключ

код товару: QQ2-00004
Технічні характеристики Microsoft 365 Personal, 1 рік, ESD, електронний ключ:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Mac OS і MS Windows
iOS
Android
Призначення для домашнього використання
Мова інтерфейсу Багатомовна версія
Носій Електронний ключ
Word
Exсel
PowerPoint
OneNote
Outlook
Publisher
Access
Основне
Платформа Mac OS і MS Windows
iOS
Android
Призначення для домашнього використання
Мова інтерфейсу Багатомовна версія
Носій Електронний ключ
Пакет програм
Word
Exсel
PowerPoint
OneNote
Outlook
Publisher
Access
OneDrive
Skype
Системні вимоги
Операційна система Windows /Windows 7 та вище, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 або Windows Server 2012
Mac OS /X 10.10
iOS 8.0 /для iPad та iPhone
iOS 9.0 /для iPad Pro
Android KitKat 4.4 /з процесором ARM або Intel x86
Оперативна пам'ять 4 ГБ /Mac
1 ГБ /32-розрядні системи
2 ГБ /64-розрядні системи
Вільне місце на твердому диску 6 ГБ /Mac (з файловою системою HFS+
3 ГБ
Монітор 1280 x 800
1024 x 768
Графічний процесор DirectX 10
Мультисенсорне введення э
Додаткові вимоги до системи для роботи інтернет-функцій потрібне з'єднання з Інтернетом
потрібен обліковий запис Майкрософт
32- або 64-розрядний процесор
одна ліцензія на 1 ПК або Mac /1 планшета iPad, Android або Windows і 1 телефона
для некомерційного використання
процесор Intel
Додатково
Тип ліцензії Підписка на 1 рік
Office 365 Personal - абонентська послуга, що дозволяє вам працювати з додатками Office практично з будь-якого пристрою, де б ви не знаходилися. Повнофункціональний Microsoft Office Office 365 Personal дозволяє вам встановити нову повнофункціональну версію додатків Office для робочої станції, включаючи Word, Excel, PowerPoint, OneNote і Outlook на 1 ПК або Mac, а крім цього - на 1 планшет на базі Windows або iPad; таким чином, ви можете використовувати всі функціональні можливості програмного пакету як офлайн, так і онлайн.
2699 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Microsoft 365 Personal, 1 рік, ESD, електронний ключ:
ACDC
Примірник ПЗ Microsoft 365 Personal, 1 рік, ESD, електронний ключ (QQ2-00004)
Mekka
Microsoft 365 Personal 1 Year Subscription ESD (электронный ключ) (QQ2-00004)
reward.com.ua
Підписка Microsoft 365 Personal на 12 місяців (1 користувач)
Комп'ютерний світ (kvshop.com.ua)
365 Personal 32/64 AllLngSub PKLic 1YR Online CEE C2R (QQ2-00004)
Скарби (ckapbu.com)
ПО Microsoft QQ2-00004
Додаткова інформація:

Переваги підписки на Office 365. Office 365 персональний прекрасно підходить для 1 ПК або комп'ютера Mac і 1 планшета. З його допомогою ви зможете працювати практично в будь-якій точці світу, використовуючи всі свої пристрої. Ви завжди використовуєте найактуальніше програмне забезпечення і вам не треба думати про заміну застарілих версій програм.

Установка повних версій додатків Office. Встановіть абсолютно нові версії 2019 всіх додатків - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook та інших - завантаживши їх прямо на свої улюблені пристрої. Ви зможете продовжити роботу, навіть відключивши пристрій від Інтернету.

Установка на кілька пристроїв одночасно. Користуйтеся усіма можливостями Office на 1 ПК або комп'ютері Mac, 1 планшеті Windows, iPad або Android і на 1 телефоні.

Доступ з будь-якої точки світу. Використовуйте хмарне сховище OneDrive для миттєвого доступу до своїх документів, фотографій і відеозаписів. Редагуйте матеріали і діліться ними через Інтернет в будь-який час, в будь-якому місці і за допомогою будь-яких ваших пристроїв.

Завжди актуальна версія. Ліцензія включає в себе всі оновлення, так що ви завжди будете отримувати нові версії додатків відразу після їх виходу.

Word. Створюйте та редагуйте прекрасні документи, а також надавайте до них доступ.

Excel. Використовуйте нові, інтуїтивно зрозумілі способи аналізу і візуалізації даних.

PowerPoint. Творіть, співпрацюйте і знаходите ефективне представлення для своїх ідей.

OneNote. Перетворіть ноутбук в потужний інструмент вираження власних ідей.

Outlook. Наводите порядок у своїй електронній пошті, погоджуйте робочі графіки і залишайтеся на зв'язку з людьми з вашого списку контактів.

Access. Швидке створення власних додатків баз даних, а також ефективне використання даних. Тільки на ПК.

Publisher. Друк і обмін публікаціями професійної якості за допомогою потужних і простих у використанні інструментів. Тільки на ПК.

OneDrive. Отримайте 1 ТБ в хмарному сховищі OneDrive на кожного користувача (до 5 користувачів).

Skype. Телефонуйте на мобільні та стаціонарні телефони, користуючись 60 хвилинами для дзвінків по Skype щомісяця в розрахунку на кожного користувача (до 5 користувачів).

Рятівні помічники Microsoft

Суворі реалії формують нові виклики. Гнучкість, мобільність, необхідність адаптуватись і бути готовими до змін та непередбачених ситуацій – актуальні вимоги для кожного й часто потребують нових засобів. Тому важливо мати ці якості та необхідні інструменти на щодень, а саме помічників Microsoft, які задовольняють важливі потреби.

Microsoft 365 – пакет сервісів за підпискою, який часто сприймається лише як альтернатива традиційному пакету Microsoft Office 2021, у складі якого класичні програми Word, Excel, Power Point і в деяких версіях Outlook, а ще Publisher та Access, але насправді надає набагато більше можливостей, особливо в критичні моменти.

Наразі є три основні плани підписки на 1 рік. За умови реєстрації M365, який придбано разом із пристроєм у відповідних роздрібних партнерів Microsoft, надається три додаткові місяці підписки – загалом 15 місяців. Умови тут. Форма постачання – ESD (електронний ключ).

На відміну від класичного Office, одна ліцензія Microsoft 365 Personal надає право використання ліцензійного та найновішого пакету офісних програм не для одного, а для п’яти пристроїв одночасно. А рішення для родини Microsoft 365 Family дає змогу використовувати сервіси ­шістьом особам одночасно, тож загалом маємо 30 пристроїв будь-якого формату та операційних систем. Це означає, що не потрібно купувати новий продукт для кожного з кількох пристроїв. Усі програми в складі пакету оснащено найновішими функціями та сервісами на основі штучного інтелекту, які постійно оновлюються.

Microsoft 365 Personal

Код товару: QQ2-00004

Microsoft 365 Family

Код товару: 6GQ-00084

Microsoft 365 Business Standard

Код товару: KLQ-00217

Створення якісного контенту

Сучасні функції програм дають змогу з максимальною користю використовувати також сучасні девайси. Наприклад, можна легко відсканувати роздрукований документ, зробивши з нього повноцінну цифрову копію, та не лише зберегти його, але і відредагувати: таблиці за допомогою Excel, тексти в Word. До того ж доступна функція підпису PDF-файлу, що буде корисна в разі, коли фізично зробити це неможливо.

Кожному користувачу доступна велика бібліотека вбудованого стокового контенту: зображення високої якості, відео, інфографіка, значки тощо – створення документів на професійному рівні не потребуватиме додаткових дій або витрат. А також можна скористатися доступом до преміальних шаблонів для створення будь-яких документів, як-от: запрошення, бюджет, візитівка, резюме тощо.

Перевірити граматику і стилістику текстів допоможе «Коректор», який вбудовано в Word та Outlook, що також може бути використаний у браузерах Microsoft Edge і Google Chrome, особливо це стає в пригоді під час використання іноземних або кількох мов одночасно.

Безпека та онлайн-сховище

Безпека, зберігання даних, резервне копіювання, доступ до даних із будь-якого місця/пристрою – майже найважливіша потреба сьогодення. Кожен користувач M365 має по 1 ТБ онлайн-сховища OneDrive, що вирішує всі вищезазначені потреби. Налаштувавши синхронізацію папок/файлів на всіх своїх пристроях (Windows, Mac, Android, iOS), користувач у будь-який момент має доступ до всіх необхідних документів, файлів, фото- та відеоконтенту, що зберігаються в єдиному місці, використовуючи свій логін і пароль. Для користувачів Windows встановлення OneDrive на ПК дає змогу зручно використовувати сховище як додатковий диск зберігання.

На особливу увагу, з огляду на реалії сьогодення, заслуговує завдання зі зберігання найважливішого – документів. Спеціальна інтегрована в OneDrive папка-сейф дає змогу завантажити або просто сфотографувати все необхідне (паспорт, свідоцтво про народження, посвідчення водія, документи на право власності тощо), мати напохваті й за нагоди роздрукувати. Персональне сховище завжди використовує двофакторну авторизацію, що підвищує рівень захисту даних.

Безпеки потребують не лише дані, а й люди. Сервіс Family Safety дає змогу налаштувати сповіщення про переміщення членів родини на мапі або просто переглядати поточне місце розташування замість дзвінків та SMS. Звісно, цифрова безпека, особливо для родин із дітьми, також має розширені опції налаштування: екранний час, фільтр контенту, доступних застосунків і сайтів на різних пристроях: Windows, Android, Xbox.

Загалом безпека даних у Microsoft 365 та OneDrive забезпечується через постійний моніторинг у режимі реального часу для захисту від втрати, крадіжки та несанкціонованого доступу третіх осіб до інформації, яка зберігається. Хмара виконує сканування під час завантаження для запобігання відомим загрозам, відстежує підозрілі дії та спроби входу, повідомляє на електронну пошту про нові входи, наприклад, із нового пристрою або місця перебування. Сервіси блокують атаки й зловмисні програми, а також допомагають відновити дані в разі втрати (впродовж 30 днів) після різних інцидентів, наприклад: пошкодження, втрата, небажані або випадкові зміни файлів.

Використовуючи журнал версій, можна завжди повернутися до попередніх версій файлів, а під час масового видалення даних із хмари користувач отримає відповідне повідомлення та інструкції з відновлення, якщо така дія була небажаною. Крім того, кожен користувач може додатково посилити захист інформації, якою він ділиться в посиланні, якщо встановить на неї додатковий пароль або ліміт часу. До того ж корисним буде налаштувати файли та дані в хмарі, які будуть доступні офлайн у разі втрати інтернет-з’єднання.

Комунікація

Крім інформаційного менеджера Outlook, є ще одна приємна особливість, пов’язана з комунікацією. Щомісяця кожному користувачеві Microsoft 365 надається 60 хв безкоштовних дзвінків через Skype на стаціонарні телефони в майже будь-яку країну світу. Це є корисним та економним рішенням для дзвінків, наприклад, у лобі готелю чи в службу підтримки в інших країнах.

Програма Microsoft Teams доступна абсолютно безкош­товно для аудіо- та відеоконференцій для домашніх користувачів, ба більше, додаток завчасно встановлено на Windows 11 та може буде завантажено для інших пристроїв. Версія Microsoft Teams для бізнесу є в підписці Microsoft 365 Business Standard.

Ергономіка пристроїв та аксесуарів

Варто також звернути увагу на сучасні пристрої та аксесуари Windows, завдяки яким можна максимально ефективно використовувати новітні технології. Наприклад, пристрої «2 в 1» на Windows 11, які зручно використовувати як планшет або повноцінний ноутбук у різних режимах роботи. Користуйтеся можливостями пера або сенсорного екрана, якщо клавіатура та миша недоступні, а також керуйте голосом у Windows 11, перейти на яку можна через безкоштовне оновлення з версії Windows 10 (за умови, що пристрій відповідає мінімальним системним вимогам).

Клавіатура Microsoft Comfort Desktop

Код товару: L3V-00017

З-поміж аксесуарів, на які варто звернути увагу, – сучасні миші та клавіатури. Вони працюють на будь-якій поверхні, оснащені додатковими кнопками для швидкого доступу до необхідних функцій і, звісно, виконані з якісних матеріалів, що забезпечує комфорт, швидкість і довгий час експлуатації.

Миша Microsoft Bluetooth

Код товару: RJN-00046

Миша Microsoft Modern Mobile

Код товару: KTF-00012

Ергономічні аксесуари

Варто звернути увагу на ергономічні аксесуари із серії Comfort та Ergonomic: використовуючи їх, офісні працівники й геймери, що проводять багато часу за комп’ютером, будуть менше втомлюватися. Ба більше, вони зможуть запобігти виникненню проблем зі здоров’ям, зокрема знижується ризик розвитку тунельного синдрому.

Навушники Microsoft Modern USB Headset

Код товару: 6IG-00010

Вебкамера

Ще з початку світової пандемії дистанційна робота стала повсякденністю, а «живі» зустрічі – рідкістю. Спілкування, як робоче, так і персональне, перейшло в онлайн. І тут стають у пригоді вебкамери та гарнітури Microsoft, що завдяки високій якості зображення та звуку, роблять зв’язок максимально наближеним до реальності.

Знак Teams Certified – це гарантія сумісності з одним із найпопулярніших сервісів для роботи, розваг та навчання. Крім того, відокремлена камера дає змогу робити не лише персональні дзвінки, а й стримити з подій і зборів, що можливо завдяки мобільності пристрою, на відміну від вбудованих вебкамер. За сучасних умов, коли повсякденні речі стали складнішими та вимагають нових і непередбачених рішень, варто приділити увагу тому, що дійсно допомагає та дає змогу продовжити роботу та життя.

Вебкамера Microsoft Modern Webcam

Код товару: 8L5-00008

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів