Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher OC 3 + Car:
Основні параметри
Повний список параметрів
Продуктивність 2 л/хв
Довжина шланга для води 2.8 м
Основні
Тип мінімийка
портативна
мийка низького тиску
Продуктивність 2 л/хв
Ємність для води 7 л
Час роботи від 1 заряду 15 хв
Особливості регулювання тиску води
Додатково
Довжина шланга для води 2.8 м
Комплектація вбудований фільтр тонкого очищення води
спіральний шланг
кабель для зарядки акумулятора
акумулятора
віялове сопло
фільтр
автомобільний адаптер
Розміри 283 x 236 x 261 мм
Вага 2.289 кг
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 260 мм
Висота 300 мм
Довжина 290 мм
Вага 3.25 кг
Об'єм 0.0226 м3
Виключно компактна мийка Karcher OC 3 Plus Car з інтегрованим акумулятором і баком для води 7 л. Зручна в транспортуванні і зберіганні. Використовується низький тиск для очищення поверхонь. З адаптером для підключення до розетки в автомобілі.
6699 грн*
немає в наявності
Де купити: Karcher OC 3 + Car:
Інтернет магазини
Mekka
Минимойка низкого давления Karcher OC 3 PLUS CAR, 5бар, 120л/ч, шланг 2.8м, бак для воды 7л, вес 2.2кг (1.680-034.0)
Strument.com.ua
Очисник портативний OC 3 Plus Car *EU Karcher 1.680-034.0
Vencon.ua
Karcher OC 3 + Car (1.680-034.0)
Національні мережі
Epicentr
Минимойка Karcher OC 3 Plus Car 1.680-034.0
Для всіх, кому потрібна чистота навіть в дорозі: компактний і легкий апарат середнього тиску виробництва Kärcher. Завдяки вбудованому літій-іонного акумулятора і знімного бачка для води на 7 л ви легко очистите, наприклад, велосипед або брудні туристичні черевики навіть при відсутності водопровідної та електричної мережі. Сильна, але дбайлива плоский струмінь води з низьким тиском ідеально підходить для чищення чутливих поверхонь. А світлодіодний індикатор показує, коли рівень заряду батареї або, навпаки, заряджається. Для розширення можливостей застосування передбачено цілий спектр різних приналежностей, які можна придбати окремо. У комплекті поставляється автомобільний адаптер для зарядки від розетки в автомобілі.

Подовження терміну гарантійного обслуговування

При реєстрації апарату, що має гарантійний термін 12 місяців, на сайті www.karcher.ua покупець отримує сертифікат, що дає право на додатковий строк гарантійного обслуговування.

Увага! Продовження гарантії можливе тільки для фізичних осіб. Якщо апарат був придбаний юридичною особою, гарантія становить 1 рік без можливості продовження гарантійного терміну.

Техніка Стандартная
гарантія
Додаткова
гарантія*
1 Побутові насоси 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки класу К5; Пилососи DS 6.000 Mediclean, DS 6 Premium; Господарські пилососи WD 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки з водяним охолодженням двигуна 1 рік + 2 роки
3 Всі апарати побутового направлення 1 рік + 1 рік
4 Апарати серії Classic професійного направлення 1 рік + 1 рік
5 Прасувальна дошка, парова праска** 1 рік*** -
7 Аксесуари (включая садові аксесуари, полив, шланги) 1 рік*** -
8 Літій-іонні акумулятори та зарядні пристрої 2 года*** -

* при умові реєстрації на сайті ** при покупці, як окремий аксесуар *** без окремого гарантійного талона, при наявності чека, без права подовження гарантії

 

Пристрої для миття Kärcher нового покоління

Портативні мийки й апарати середнього тиску розширюють можливості техніки Kärcher, заощаджуючи час, воду й енергію.

Kärcher OC 3 Plus Car

Мийка з принципово новим дизайном

Мийка низького тиску Kärcher OC 3 Plus Car стане в пригоді всім, кому потрібна чистота навіть у дорозі, адже вона компактна та легка. Літій-іонний акумулятор є вбудованим. Об’єм знімного резервуара для води – 7 л. Цього достатньо, аби помити 2-3 велосипеди або кілька невеликих речей, як-от іграшки або взуття.

Завдяки потужному, але дбайливому пласкому струменю води з низьким тиском апарат підходить для чищення чутливих поверхонь. Світлодіодний індикатор мийки повідомить про те, що рівень заряду батареї низький або вона заряджаєть­ся.

Розширення можливостей

Використовуючи цілий спектр різних аксесуарів, які можна придбати окремо, можливостей для застосування цього пристрою стане надзвичайно багато. У комплекті є автомобільний адаптер для заряджання від розетки в автомобілі.

Компактний дизайн

Насадки та спіральний шланг Kärcher OC 3 Plus Car зручно зберігати під знімним баком для води. Мінімийку низького тиску легко транспортувати та просто зберігати.

Вбудований акумулятор

Мобільну мийку Kärcher OC 3 Plus Car можна експлуатувати без використання стаціонарного джерела живлення. Цикл роботи на одному заряді батареї є тривалим. Завдяки LED-індикації користувач не проґавить момент, коли потрібно підзарядити акумулятор.

Ефективність і дбайливість

Завдяки низькому тиску мийка очищує поверхні ефективно й водночас дбайливо. Стандартне сопло з плоским струменем забезпечує чудові результати чищення. Конусне сопло призначене для більш чутливого миття, наприклад, собачих лап.

Специфікації Kärcher OC 3 Plus Car

  • Код товару: 1.680-034.0
  • Тиск низький
  • Час роботи від акумулятора 15 хв
  • Час заряджання акумулятора 180 хв
  • Розмір (ш × в × д) 236 × 261 × 283 мм
  • Вага 2,3 кг

Kärcher KHB 6 Battery

Високі параметри продуктивності

Апарат середнього тиску Kärcher KHB 6 Battery оснащено знімним літій-іонним акумулятором 18 В з інноваційною технологією безперервного контролю стану заряду.

Із цією ручною мінімийкою можна здійснювати очищення без підключення до електромережі щонайбільше 12 хвилин. Максимальний тиск – 24 бар. Його достатньо для ефективного, мобільного та легкого проміжного очищення.

Розумні мінімийки

Час роботи акумулятора, що залишився, можна побачити на його дисплеї за допомогою системи Real Time. На РК-дисплеї також відображаєть­ся ємність і рівень заряду.

Компактність і продуктивність

Насадка Vario Power із пласким струменем призначена для делікатного очищення. Фрезу застосовують для видалення стійких забруднень. Обидві є в комплекті постачання. Апарат компактний і займає зовсім небагато місця під час зберігання.

Завдяки надійній, потужній літій-іонній акумуляторній батареї апарат сумісний із бездротовими пристроями на єдиній платформі Kärcher Battery Power 18 В.

Більш ефективний і оптимально налаштований середній тиск

Портативний пристрій Kärcher KHB 6 Battery має інноваційну конструкцію, що забезпечує свободу руху та гнучкість. Аби розпочати роботу, потрібно просто вставити акумулятор і під'єднати шланг – апарат готовий до використання. Всмоктувальний шланг Kärcher доступний як додатковий аксесуар.

Ручна акумуляторна мийка середнього тиску Kärcher KHB 6 Battery впорається з різноманітними завданнями по всьому будинку. Крім того, апарат добре підходить для швидко­го проміжного миття велосипедів, спортивного приладдя, балконів, терас і садових меблів, інструмен­тів
тощо.

Специфікації Kärcher KHB 6 Battery

  • Код товару: 1.328-010.0
  • Тиск 24 бар
  • Напруга 18 В
  • Ємність батареї 2,5 А·год або 5,0 А·год
  • Час роботи від акумулятора 12 – 24 хв
  • Розмір (ш × в × д) 105 × 295 × 365 мм
  • Вага 1,3 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів