Windows Server 2019 Essentials 64Bit, англійська, диск DVD, 1-2CPU

код товару: G3S-01299
Технічні характеристики Windows Server 2019 Essentials 64Bit, англійська, диск DVD, 1-2CPU:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Ліцензії
Мова додатка англійська
Можливість установки на 25
Основне
Тип Ліцензії
Платформа MS Windows 64 біт
Мова додатка англійська
Можливість установки на 25
Тип продукту ОЕМ версія (для збирачів)
Тип ліцензії для сервера
Продукт Windows Server Essentials 2019
Додатково
Носій DVD BOX
Системні вимоги
Процесор 1.4 ГГц (мин.) (64-разрядный процессор) или быстрее для одноядерных процессоров. Рекомендуется 3,1 ГГц (64-разрядный процессор) или быстрее для многоядерных процессоров.
Простір на HDD 160 ГБ , системный раздел 60 ГБ
ОЗУ 2 ГБ , 4Гб
Підтримувані операційні системи Windows 8.1
Windows 8
Windows 7
Macintosh OS X версії з 10.5 по 10.8
Мережевий адаптер Адаптер Ethernet із пропускною здатністю від Gigabit
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 10 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0003 м3
Windows Server Essentials - гнучке, доступне за ціною, просте у використанні серверне рішення, створене для малих підприємств, на яких є до 25 користувачів і 50 пристроїв. Будучи ідеальним першим сервером, Windows Server Essentials також можна використовувати як основний сервер у багатосерверному середовищі для малих підприємств. Windows Server 2019 Essentials надає широкий діапазон нових покращених функцій і можливостей для Windows Server Essentials, даючи малому бізнесу можливість працювати ефективніше.
немає в наявності
Можливості та переваги Windows Server 2019 Essentials: 

  • Завдяки практично миттєвій міграції в хмару створюйте та розгортайте ваші додатки, канали обслуговування та рішення своїх серверів.
  • Єдині послуги та інтерфейс, отримані завдяки службам Microsoft Azure, а також використання наявних інвестицій у Windows Server і System Center.
  • Більше варіантів розгортання.
  • Можливість захисту даних і безпечний віддалений доступ у компаніях малого та середнього бізнесу.
  • Засоби оптимізації групової роботи для невеликих компаній.
  • Спрощена інтеграція та адміністрування хмарними сервісами забезпечують швидке розгортання та конфігурування сервера у фізичному й віртуальному середовищах, а також у середовищі Microsoft Azure.
  • У разі апаратного збою можливість повного відновлення з резервних копій клієнтських комп'ютерів і сервера.
  • Збереження даних організації локально, централізовано в єдиному місці, щоб усі користувачі мережі мали до них зручний доступ, а адміністратор міг простіше застосовувати обмеження доступу до даних.
  • Дискові простори забезпечують розширення ресурсів для зберігання даних у міру зростання компанії, надаючи кращу доступність до даних і економічність рішення.
  • Зберігати папки та файли компанії або обмінюватися ними необхідно в серверних папках. Завдяки чому забезпечується: захист від повного збою сервера за рахунок консолідованих даних в єдиному місці, доступ усім мережевим користувачам, і використання Резервного копіювання Azure і системи архівації даних Windows Server.
  • Об'єднання всіх клієнтських комп'ютерів в єдину мережу, завдяки чому забезпечується просте керування всіма клієнтськими ПК в мережі з панелі моніторингу Windows Server Essentials.
  • Мережеві користувачі за допомогою архівів журналу файлів можуть відновлювати актуальні версії документів і файлів, навіть не звертаючись за допомогою до адміністратора.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів