Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Karcher HD 7/17 M:
Основні параметри
Повний список параметрів
Потужність 4200 Вт (потребляемая)
Максимальний тиск 255 бар / 25,5 MPa
Продуктивність 700 л/год
Довжина шланга для води 10 м
Основні
Тип мінімийка
Потужність 4200 Вт (потребляемая)
Максимальний тиск 255 бар / 25,5 MPa
Продуктивність 700 л/год
Особливості вимкнення тиску
Додатково
Довжина шланга для води 10 м
Довжина проводу живлення 5 м
Комплектація шланг високого тиску
пістолет /EASY!Force
струменева трубка /840 мм
сопло /мощное
Розміри 400 x 455 x 700 мм
Вага 31.6 кг (с принадлежностями)
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 570 мм
Довжина 790 мм
Вага 35.30 кг
Об'єм 0.1801 м3
Надійний і потужний, компактний і мобільний: апарат високого тиску HD 7/17 M без підігріву води з трифазним двигуном об'єднує в собі тривалий термін служби, простоту обслуговування, максимальну гнучкість і зручність в роботі, призначений для вертикальної і горизонтальної роботи. Новий пістолет EASY! Force, який використовує силу віддачі струменя високого тиску, щоб зменшити утримуюче зусилля до нуля, і швидкоз'ємні кріпильні елементи EASY! Lock, які в 5 разів швидше, ніж звичайні, гарантують легку роботу і економію часу. Завдяки новій насосній системі енергоефективність і ефективність очищення також збільшуються приблизно на 20 відсотків. Щоб елементи апарата не пошкодилися в режимі очікування, вбудована ефективна функція автоматичного скидання тиску. Практичний відсік для розміщення роторного сопла.
немає в наявності
Надійний і потужний, компактний і мобільний: наш апарат високого тиску HD 7/17 M без підігріву води з трифазним двигуном об'єднує в собі тривалий термін служби, простоту обслуговування, максимальну гнучкість і зручність в роботі, призначений для вертикальної і горизонтальної роботи. Новий пістолет EASY! Force, який використовує силу віддачі струменя високого тиску, щоб зменшити утримує зусилля до нуля, і швидкоз'ємні кріпильні роз'єми EASY! Lock, які в 5 разів швидше, ніж звичайні, гарантують легку роботу і економію часу. Завдяки новій насосній системі енергоефективність і ефективність очищення також збільшуються приблизно на 20 відсотків. Щоб елементи апарата не пошкодились у режимі очікування, вбудовано ефективну функцію автоматичного скидання тиску. Практичний відсік для розміщення роторного сопла.

Подовження терміну гарантійного обслуговування

При реєстрації апарату, що має гарантійний термін 12 місяців, на сайті www.karcher.ua покупець отримує сертифікат, що дає право на додатковий строк гарантійного обслуговування.

Увага! Продовження гарантії можливе тільки для фізичних осіб. Якщо апарат був придбаний юридичною особою, гарантія становить 1 рік без можливості продовження гарантійного терміну.

Техніка Стандартная
гарантія
Додаткова
гарантія*
1 Побутові насоси 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки класу К5; Пилососи DS 6.000 Mediclean, DS 6 Premium; Господарські пилососи WD 1 рік + 4 роки
2 Мінімийки з водяним охолодженням двигуна 1 рік + 2 роки
3 Всі апарати побутового направлення 1 рік + 1 рік
4 Апарати серії Classic професійного направлення 1 рік + 1 рік
5 Прасувальна дошка, парова праска** 1 рік*** -
7 Аксесуари (включая садові аксесуари, полив, шланги) 1 рік*** -
8 Літій-іонні акумулятори та зарядні пристрої 2 года*** -

* при умові реєстрації на сайті ** при покупці, як окремий аксесуар *** без окремого гарантійного талона, при наявності чека, без права подовження гарантії

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів