Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED Гірлянда Twinkly Strings RGB 250, Gen II, IP44, довжина 20м, кабель чорний

Smart LED Гірлянда Twinkly Strings RGB 250, Gen II, IP44, довжина 20м, кабель чорний

код товару: TWS250STP-BEU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Smart LED Гірлянда Twinkly Strings RGB 250, Gen II, IP44, довжина 20м, кабель чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 250
Тип гірлянди Strings
Тип світлодіоду RGB /більше 16 мільйонів RGB ультра-яскравих кольорів
Довжина без кабелю живлення 20 м / Повна довжина з урахуванням кабелю адаптера живлення 23,5м
Колір кабелю чорний
Основні
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 250
Тип гірлянди Strings
Тип світлодіоду RGB /більше 16 мільйонів RGB ультра-яскравих кольорів
Тип лінзи матова дифузна
Діаметр 4.3 мм
Довжина без кабелю живлення 20 м / Повна довжина з урахуванням кабелю адаптера живлення 23,5м
Довжина кабелю живлення 3.5 м
Термін служби 30000 годин
Відстань між лампами 8 см
Комплектація 1 адаптер
гарантійний талон
гірлянда + контролер
інструкція з використанню українською та англійською мовою
Колір кабелю чорний
Додатково
Особливості Bluetooth
Wi-Fi
підтримує Music Sync
IP44
можна використовувати на вулиці
безкоштовний мобільний додаток Twinkly з інтерфейсом українською та ангійською мовами
об'єднання в синхронні групи кількох гірлянд з мобільного додатку Twinkly
галерея ефектів
редактор ефектів у мобільному додатку
2Д та 3Д мепінг
голосове керування з Amazon Alexa чи Android Assistant
сумісність Twinkly з Razer Chroma™ RGB (ексклюзивно на Razer Synapse 3)
Гарантійні особливості Гарантія 1 рік (за умови виходу з ладу >1% ламп)
Гарантія
Гарантія 1 рік
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 190 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.88 кг
Об'єм 0.0036 м3
Гірлянди Twinkly Strings RGB - новітня світлодіодна гірлянда Twinkly. Серія Strings - одна з родини кількох типів гірлянд Twinkly, в ній LED лампочки розташовано як на традиційних гірляндах, одна за одною, на відстані 8cм довгою ниткою (strings). Найкраще гірлянду Strings застосовувати при обмотування об’ємних об’єктів або заповненні площин, обсягів, хоча годиться і для акцентування ліній. Її часто просто укладають на землі, піску, снігу чи траві хаотичним візерунком.
немає в наявності
Гірлянди Twinkly Strings RGB - новітня світлодіодна гірлянда Twinkly. Серія Strings - одна з родини кількох типів гірлянд Twinkly, в ній LED лампочки розташовано як на традиційних гірляндах, одна за одною, на відстані 8cм довгою ниткою (strings). Найкраще гірлянду Strings застосовувати при обмотування об’ємних об’єктів або заповненні площин, обсягів, хоча годиться і для акцентування ліній. Її часто просто укладають на землі, піску, снігу чи траві хаотичним візерунком.

 

Влаштовуйте казкове свято щодня: огляд дистанційно керованої світлодіодної гірлянди Twinkly Strings

Навіщо чекати Нового року чи Різдва, якщо душа прагне свята тут і зараз? Адже існує безліч особливих моментів, які можна зробити по-справжньому незабутніми та казковими разом із гірляндами Twinkly – день народження, романтична вечеря, річниця пам’ятної події та просто створення атмосферного настрою. Усі ці унікальні моменти життя можна підсилити та закарбувати в пам’яті, маючи в оселі смарт-гірлянду Twinkly.

Цього разу огляд буде незвичний, адже до мене потрапила святкова смарт-гірлянда Twinkly, до створення якої долучилась італійська компанія Ledworks, що відома програмними інноваціями у світі споживчого та професійного освітлення. Розробники винайшли дійсно розумну гірлянду, якою можна керувати за допомогою власного смартфона, створюючи неймовірні світлові шоу.

Що це?

Twinkly Strings Gen II – новітня, дистанційно керована світлодіодна гірлянда другого покоління. Вона поєднує в собі надзвичайно яскраві адресні RGB-світлодіоди, контролер із підтриманням Wi-Fi/Bluetooth та сучасний мобільний додаток для простого та швидкого налаштування індивідуальних ефектів і дивовижних анімацій на будь-якому об’єкті (альтанка, ялинка, полиця тощо).

Особливості

  • Доступно понад 16 млн яскравих кольорів.
  • Спеціальна матова пласка лінза Twinkly підкреслює особливу яскравість RGB-світлодіодів.
  • Гірлянди Twinkly другого покоління можна використовувати як у приміщенні, так і назовні.
  • Контролер із підтриманням Wi-Fi/Bluetooth та сучасний мобільний додаток для простого налаштування світлових ефектів.
  • Гірлянди Twinkly RGB можна об’єднувати за допомогою мобільного додатку. Так, є можливість створювати складні сценарії, застосовуючи той самий ефект до кожної гірлянди.
  • Twinkly має функцію синхронізації з музикою Music Sync та повністю інтегрована з Google Assistant та Amazon Alexa.

Комплектовання

Світлодіодну гірлянду Twinkly Strings другого покоління постачають у стильній та компактній чорній фірмовій коробці. Отож у комплекті: гірлянда (на 250 LED-ламп), контролер, адаптер, гарантійний талон та інструкція.

Дизайн

Дизайн гірлянди Twinkly Strings мінімалістичний і цілком стандартний для таких пристроїв. Гірлянду виконано в класичному чорному кольорі, вона пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Її довжина – 20 м, а з урахуванням кабелю адаптера живлення – 23,5м.

Сама ж гірлянда Twinkly Strings складається з 250 RGB LED-ламп, контролера із підтриманням Wi-Fi/Bluetooth та блока живлення. Щодо функціоналу, то на контролері – універсальна кнопка увімкнення та регулювання режимів підсвічування гірлянди, індикатор роботи пристрою. А на зворотному боці контролера маємо логотип бренда.

Світлодіоди Twinkly мають розсіювальну лінзу RGB (4,3 мм) із пласкою головкою, завдяки якій посилюються світлові ефекти для неперевершеної яскравості.

Коли вмикаєте Twinkly Strings в мережу, то різноманітність кольорів та ефектів підсвічування гірлянди просто вражає та підкупає з першого погляду. Адже варіантів забарвлень доступно понад 16 млн та ще й у безлічі сценаріїв.

Безпека

Гірлянду Twinkly Strings використовують як у приміщенні, так і назовні. Можна прикрасити яскравими вогниками, наприклад, альтанку, садову арку тощо. Та не турбуватися про безпеку, адже гірлянда має клас вологозахисту IP44.

Twinkly Strings Gen II чудово витримує перепади температури за мінливої погоди, вона працюватиме за температури від -15 °C до + 40 °C. Що дає змогу насолоджуватися мерехтінням гірлянди незалежно від погодних сюрпризів. Дійсно вражає!

Налаштування та керування

Саме налаштування підсвічування Twinkly Strings відбувається дуже просто. Для цього треба завантажити фірмовий застосунок Twinkly з App Store чи Google Play на смартфон або планшет.

У застосунку Twinkly є величезна кількість варіантів підсвічування гірлянди. Можна вибрати готовий варіант із галереї, яких там безліч. Або створити власний ефект та проявити фантазію на повну.

Якщо набридне один ефект, можна підібрати в меню інший, або відкоригувати вже наявний. Змінювати забарвлення світлодіодів можна кожен окремо або цілими групами, вибираючи одночасно кілька LED-ламп у ряд або у висоту. Коли досягли бажаного ефекту, просто збережіть сценарій в галереї.

Варто зазначити, що гірлянда також працює й без смартфона. Для зміни сценаріїв підсвічування необхідно кілька разів натиснути велику кнопку на контролері. І гірлянда автоматично вибиратиме вже запрограмовані ефекти.

Twinkly Strings має функцію синхронізації з музикою Music Sync. Тому зміну забарвлення гірлянди можна налаштувати в такт улюбленій музиці, що матиме надзвичайно видовищний вигляд на вечірці. Для цього увімкніть у налаштуваннях застосунку спеціальний режим і гірлянда почне відтворювати мерехтіння в такт мелодії, що сприймається мікрофоном смартфона.

Також Twinkly Strings можна підключити та керувати за допомогою розумних домашніх помічників Google Assistant та Amazon Alexa.

Висновок

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути чи прочитати! Цей вислів знаходить своє підкріплення та стовідсотково відповідає тим враженням, коли бачиш барвисту розумну гірлянду Twinkly Strings. Так, звісно, гірлянда не належить до бюджетного варіанта святкового освітлення (ціна Smart LED гірлянди Twinkly Strings RGB 250 становить 4 170 грн). Проте термін її служби – понад тридцять тисяч годин – говорить сам за себе. Тому, якщо ви давно шукали якісну, із неймовірними варіантами підсвічування смарт-гірлянду, то Twinkly Strings – це дійсно правильний вибір, що не залишить нікого байдужим та створить справжню атмосферу свята.

Технічні характеристики

  • Код товару: TWS250STP-BEU
  • Тип розумна світлодіодна гірлянда
  • Тип гірлянди Strings
  • Кількість LED-ламп 250 шт.
  • Тип світлодіода RGB
  • Тип лінзи матова дифузна
  • Діаметр 4,3 мм
  • Довжина без кабелю живлення 20 м
  • Довжина з урахуванням кабелю адаптера живлення 23,5м
  • Термін служби 30 000 год
  • Відстань між лампами 8 см
  • Особливості Bluetooth, Wi-Fi, підтримує Music Sync, IP44, можна використовувати на вулиці
  • Комплектовання 1 рядок + контролер, адаптер, інструкція
  • Колір кабелю чорний

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів