Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозорий

Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозорий

код товару: TWW210SPP-TEU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозорий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 210
Тип гірлянди Curtain
Тип світлодіоду RGBW /Червоний зелений синій RGB 16 000 000 кольорів і відтінків + W всі тони білого від крижаного до бурштинового
Довжина без кабелю живлення 1.45 м
Колір кабелю прозорий
Основні
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 210
Тип гірлянди Curtain
Тип світлодіоду RGBW /Червоний зелений синій RGB 16 000 000 кольорів і відтінків + W всі тони білого від крижаного до бурштинового
Тип лінзи дифузно матова і прозора
Діаметр 5 мм
Довжина без кабелю живлення 1.45 м
Довжина кабелю живлення 3 м
Довжина вертикальної частини із світлодіодами 2.1 м
Дистанція між лініями 15 см
Термін служби 30000 годин
Відстань між лампами 10 см / Відстань між кожним світлодіодом 10 см
Комплектація 1 адаптер
1 штора + контролер
гарантійний талон
інструкція з використанню українською та англійською мовою
Колір кабелю прозорий
Адаптер вихід 24 V (1.0 A)
Додатково
Особливості Bluetooth
Wi-Fi
підтримує Music Sync
IP44
можна використовувати на вулиці
10 вертикальних сегментів висотою 2,1 м
безкоштовний мобільний додаток Twinkly з інтерфейсом українською та ангійською мовами
об'єднання в синхронні групи кількох гірлянд з мобільного додатку Twinkly
галерея ефектів
редактор ефектів у мобільному додатку
2Д та 3Д мепінг
голосове керування з Amazon Alexa чи Android Assistant
сумісність Twinkly з Razer Chroma™ RGB (ексклюзивно на Razer Synapse 3)
Гарантійні особливості Гарантія 1 рік (за умови виходу з ладу >1% ламп)
Гарантія
Гарантія 1 рік
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 190 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.79 кг
Об'єм 0.0036 м3
Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW - новітня світлодіодна гірлянда Twinkly. Curtain - своєю назвою вже натякає на можливе застосування у якості імітації штор чи дверей. Але безмежні творчі варіанти застосування це аж ніяк не обмежує. Curtain-світло створюється 210-ма RGBW світлодіодами, розташованими по 21 шт. на 10-ти сегментах довжиною 2,1 м. Сегменти розташовано на несучому кабелі через кожні 15 см, тож у розтягнутому стані гірлянда накриє площу 1,45 м (15 см*9) на 2,1 м (10 см*21)
4769 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозорий:
Інтернет магазини
Comtrading
Smart LED Гирлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозрачный
Mekka
Smart LED Гирлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45 х 2.1м, кабель прозрачный (TWW210SPP-TEU)
Moyo
Smart LED Гирлянда Twinkly Curtain,Wall RGBW 210, BT+WiFi, Gen II, IP44 кабель прозрачный (TWW210SPP-TEU)
OWWA
Smart LED Гирлянда Twinkly Curtain RGBW 210, Gen II, IP44, 1.45м*2.1м, кабель прозрачный
nasha-stroyka.com.ua
Гірлянда Twinkly Smart LED Curtain RGBW 210, Gen II, IP44 1.45x2.1м (TWW210SPP-TEU)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Smart LED Гирлянда Twinkly Curtain,Wall RGBW 210, BT+WiFi, Gen II, IP44 кабель прозрачный (TWW210SPP-TEU)
Особливості:

Smart LED Гірлянда Twinkly Curtain RGBW - новітня світлодіодна гірлянда Twinkly. Curtain - своєю назвою вже натякає на можливе застосування у якості імітації штор чи дверей. Але безмежні творчі варіанти застосування це аж ніяк не обмежує. Curtain-світло створюється 210-ма RGBW світлодіодами, розташованими по 21 шт. на 10-ти сегментах довжиною 2,1 м. Сегменти розташовано на несучому кабелі через кожні 15 см, тож у розтягнутому стані гірлянда накриє площу 1,45 м (15 см*9) на 2,1 м (10 см*21)

Час творити дива з Twinkly

Тим, хто має сумнів або вагається під час ухвалення рішення щодо придбання розумних світлодіодних гірлянд Twinkly, бо це ж, здається, «просто LED-лампочки на дроті, що лише змінюють кольори», рекомендуємо цей матеріал уважно дочитати до кінця.

Звичайні різнокольорові гірлянди, які мерехтять – часом це досить красиво. Але секрет успіху Twinkly полягає в тому, як ефектно вони це роблять, хто цим може легко керувати, як відбувається небачена магія створення комплексних ефектів власноруч, наскільки якісні деталі та рішення взагалі можна отримати. Twinkly – преміальний продукт із переможними властивостями світлових декорацій. Захоплює з першого погляду, дивує власника та гостей як ніколи раніше.

Бренд Twinkly італійської компанії Ledworks, уже відомий та бажаний у світі, продовжує шлях свого успіху в Україні. Холдинг ERC має права на дистрибуцію спожив­чих товарів Twinkly та професійних рішень Twinkly PRO в країнах своєї присутності, тож продукція повного асортименту Twinkly та Twinkly PRO доступна користувачам в Україні.

Twinkly вважає за краще називати свої унікальні світлодіодні продукти не «гірляндами», а «струнами», що англійською «strings». Проте, зважаючи на мовні особливості звучання й тлумачення, ми використовуватиме термін «гірлянди» як контекстно більш відповідний та зрозуміліший.

Twinkly – особливо ефектні преміальні продукти, керовані як кнопкою адаптера, так і з мобільного додатку Twinkly. Задля досягнення чудових ефектів передбачено програмне керування кожним світлодіодом окремо.

Саме адресне керування надає можливість формувати візерунки, полоси чи інші фігури з динамічними контурами, що зовсім неможливо з гірляндами іншого типу, які можуть створювати лише хаотичне різнокольорове мерехтіння. Мобільний додаток елегантно та легко відображає ефекти й анімацію. Twinkly пропонує набір ефектів, готових для моментального відображення. Кожен з ефектів можна змінити або створити власний. Голосове керування Google Assistant і Amazon Alexa (поки лише англійською мовою) та повна синхронізація світла з ігровими подіями на комп’ютері завдяки Razer Chroma RGB урізноманітнює керування продуктом. З аксесуаром Twinkly Music Dongle (можна придбати окремо) світлові ефекти синхронізуються з музикою.

Центр розробки, дизайну та досліджень у Мілані започаткував використання в продукції Twinkly сучасних комп’ютерних чипів, якісних матеріалів, запатентованих технологій не лише щодо світлодіодів, а й у галузі розпізнавання образів, комп’ютерного зору, радіосигналів. Як результат, створено чи не найкраще рішення у світі на всі сезони. І це не лише для винятково передріздвяного періоду, а впродовж усього року.

Комбінування гірлянд у синхронізовані групи для створення святкового декору мрії

Можна легко об’єднати кілька гірлянд Twinkly та прикрасити дерева, доріжки або цілий будинок... Волю фантазії разом із Twinkly!

250 світлодіодів КРІСЛО АННИ

1 Strings 250, Multicolor RGB

1220 світлодіодів КІМНАТА ЗОРЯНИ

2 Curtain 210, RGBW, 2 Strings 400, RGBW

1370 світлодіодів БУДИНОК АНДРЕА

3 Icicle 190, 2 Strings 400, Gold edition AWW

4380 світлодіодів РІЗДВЯНА ВЕЧІРКА ЛАРРІ

4 Cluster 400, RGB, 2 Icicle 190, RGB, 3 Strings 600, RGB, 2 Strings 250, RGB1 Strings 100, RGB

Брами незвичайного

Одна з особливостей гірлянди – нею можна керувати не лише за допомогою вбудованого пульта, а й через мобільний додаток. Безкоштовний мобільний додаток (для iOS і Android) пропонує кілька зручних сервісів одразу після налаштування гірлянди. Кортить одразу використати величезну галерею готових сценаріїв світлових шоу, небачених раніше, перемикаючи їх один за одним. До того ж є можливість редагувати їх за кольорами, інтенсивністю, таймінгом, циклами. Або взагалі створити абсолютно нові ефекти та зберегти їх у тій самій мобільній галереї для миттєвого чи подальшого використання.

Керувати ефектами можна без мобільного додатку, і навіть без смартфона, завдяки вбудованому контролеру. Ба більше, можна керувати ефектами і взагалі без локальної мережі. Хоча з локальною Wi-Fi-мережею та мобільним додатком, звісно, можна отримати значно більше.

Це cправжня система технологій Smart IoT Twinkly. Вона широко відчиняє брами створення дійсно незвичайного! Втілити готові базові (їх декілька) чи створити власні ефекти можна швидко та легко. Досить вибрати певні кольори та ефекти, змінювати їх і просто пальцем на екрані малювати візерунки за покликом фантазії. Вогні гірлянди вмить реагуватимуть, відповідно вми­каючись та змінюючи кольори чи їх інтенсивність.

До того ж кожен ефект можна синхронізувати з мелодією.

Ще одна важлива особливість Twinkly – 3D- чи 2D-меппінг (mapping)

Справжня сила технології Twinkly полягає в її інноваційній функції комп’ютерного зору для завдань меппінгу.

Додаток може визначити точне положення кожного світлодіода через камеру смартфона і сформувати в такий спосіб їх повну карту для подальшого використання та створення ефектів у масштабі. І не лише з одного боку інсталяції (2D), а й в режимі 360° (3D). Завдяки функції меппінгу не треба дбати про послідовність світлодіодів гірлянди на об’єкті. Значення має лише їх кількість на одиниці площі, і байдуже в якому порядку вони там розташовані – меппінг все владнає та налаштує.

Синхронізація з пристроями Smart Home

Синхронізація з пристроями Smart Home завдяки повному підтриманню IoT помножить цінності володіння. Можна дати команду Google або Alexa (англійською, одночасно вдосконалюючи її) увімкнути чи вимкнути гірлянду, налаштувати яскравість чи змінити кольори. Наприклад, скажіть: «Alexa, set it Yellow-Blue», і кольори відповідно зміняться.

Особливого ефекту набуває композиція з кількох гірлянд, синхронізованих через додаток для узгоджених дій, як єдиний керований ансамбль! Назва цієї функції – «Група». Наприклад, маємо освітлене вікно та гірлянди на стінах і дверях, а також на дереві чи ялинці. Об’єднуємо їх у групу, синхронізуючи в один ансамбль, і, як результат, маємо захопливий загальний ефект. Кожен ефект, який буде надалі вибрано, одночасно відтворюватиметься всіма об’єктами групи! Можна об’єднати в синхронізовану групу аж до 10 різних гірлянд Twinkly та в такий спосіб мати аж до 6 000 світлодіодів в ансамблі-групі.

А з професійними рішеннями Twinkly PRO із розширеними можливостями такі групи взагалі не мають меж за кількістю світлодіодів та ефектів. Важливо лише пам’ятати, що об’єднувати так можна гірлянди одного типу світлодіодів – усі мають бути або типу AWW, або всі RGB, або всі RGBW.

Повний асортимент Twinkly в Україні, або дев’ять серій

У родині продукції Twinkly є конструктивні серії, кожна з яких використовує три типи світлодіодів: RGB, AWW або RGBW. Серії визначено назвами, які говорять самі за себе. Таких конструктивних серій – дев’ять.

STRINGS – струни чи нитки

Найтрадиційніша за конструктивом послідовність певної кількості ламп на відстані 10 см одна від одної. Але революційна за реалізацією та ефектами.

SPITZER – спалах зірки

40 променів з одного центру. Такі зірки манитимуть погляд до стелі. А зірки на рівні підлоги чи трави – то теж незвичайно.

CURTAIN – завіса

Послідовність довгих (2,1 м), вертикально звисаючих сегментів у вигляді Strings на горизонтальній несучій. Хіба лише для дверей і вікон, коли фантазія веде далі?! Хіба завжди вертикально/горизон­тально?!

Їх можна зібрати в коси, підв’язати як стрічки та відтворити безліч інших ідей.

CLUSTER – кластер він і є

Проте це щось незвичайне. Неначе модифікація конструктиву Strings, де лампи вже не в ланцюжку, а як листя, розташоване на стеблині на коротеньких гілочках, які розгалу­жуються на всі боки з інтервалом 1,5 см. Це, мабуть, найсучасніша технологія декорування з-поміж інших конструктивів Twinkly.

ICICLE – бурульки чи дощ

Довга послідовність коротеньких (на 2-6 ламп), вертикально звисаючих сегментів у вигляді Mini Strings на горизонтальній несучій.

Оригінальне рішення для декорування невиразної стіни або темного вікна. Або просто підвішена під стелею чи на просторі – як заманеться.

Хіба завжди вертикально/горизонтально? Ні, під будь-яким кутом!

PRELIT – серія гірлянд Strings

Інстальована та налаштована на ялинках, ялинкових гірляндах або віночках одразу із заводу. Зручно з погляду організації кабелів. Часом поєднує кілька гірлянд. Найкраще рішення для швидкого та зручного розгортання і згортання для наочної демонстрації переваг Twinkly, наприклад, у магазинах із продажу рішень Twinkly. Продавці радітимуть, що все вже на ялинці зроблено за них. І ялинку теж не треба шукати чи купувати. А ще це чудове рішення для охочих придбати нову ялинку. Надсучасну, миттєво засвічувану.

Новітні рішення сезону 2021

FLEX

Сучасне преміальне рішення у вигляді світлодіодного гнучкого контуру завдовжки 2 м зі світлодіодами RGB всередині, що поширюють рівномірне світло завдяки спе­ціально розробленій конструкції контуру.

Flex – самостійний, готовий до використання прямо з коробки об’єкт для підсвічування чи іншого оформлення інтер’єру у вигляді фігур, ліній різного типу. Проте Flex може бути й частиною ансамблю з інших продуктів Twinkly. Flex здебільшого досить просто виставити на поверхні, і він стане центром уваги або підкреслить особливості інтер’єру, виділить об'єкт. Класичні світлодіодні стрічки, можливо, мають красивий вигляд здалеку, але вони не завжди рівномірно розсіюють світло й зблизька не вражають. Twinkly's Flex – трубчасто-світлодіодна система, чимось схожа на градієнтну світлову смугу, що вразить якістю світла на будь-якій відстані: хоч поруч, хоч здалека. Як зрозуміло з назви, можна згинати Flex для створення фігур або імітації написання слів. Раніше цю роль частково виконували неонові трубки, але тепер їх час минув. Їх витіснили LED-стрічки, проте з Flex є більш зручне, гнучке, багаторазове в застосуванні рішення, для якого не потрібне рутинне обслуговування. Twinkly Flex надає користувачам можливість створювати та змінювати фігури, написи, контури, інші креативні об'єкти освітлення та декору, ефектно підкреслюючи елементи інтер’єру або яскраво демонструючи свої ідеї та акценти. Flex – незвичайний продукт: візуально це гнучка трубка зовні квадратного перетину з якісним LED-світінням, в якій LED-лампи розташовані одна за одною на відстані 1,5 см. Однак у використанні — це дистанційно кероване преміаль­не рішення, що може змінювати конфігурацію, ефекти, а якість світла просто вражає.

LINE

Новітнє рішення сезону 2021, що орієнтоване на оздоблення домашнього інтер’єру.

Twinkly Line надає користувачам можливість створювати індивідуальне освітлення у всьому житловому приміщенні, ефектно підкреслюючи елементи інтер’єру чи барвисто оголошуючи про власні ідеї та акценти. Це преміальна світлодіодна стрічка, яка готова до використання з коробки, із сотнею світлодіодних ламп типу RGB на міцній клейовій основі зі зворотного боку. Можливе збільшення довжини вдвічі (до 3 м) та водночас збільшення кількості ламп до 200 шт. Line – незвичайний продукт. Візуально – це cтрічка, у якій LED-лампочки розташовано одна за одною на відстані 1,5 см. Проте під час використання – це керована стрічка преміумкласу, ефекти та якість світла якої вражають. Найліпше Line підкреслює лінії, контури. Її в здебільшого досить просто приклеїти на або під поверхнею прямою або кривою лінією.

Light TREE

Новітня конструкція, рішення сезону 2021. Так звана святково прикрашена розумною гірляндою Twinkly ялинка без, власне, ялинки.

Світловий конус із гірлянд Twinkly з прозорою дротовою несучою (конусне мереживо). Готова інсталяція з коробки. Має всі переваги продукції Twinkly RGBW. Заввишки від 1,5 до 6 м. Не маєте в саду ялинки або, можливо, немає саду? Із Light TREE він буде!

Три колекції

Twinkly в гірляндах застосовує три типи світлодіодів нового покоління, завдяки яким продукція вигідно вирізняється з-поміж численних інших пропозицій.

Ці три типи різні за конструктивами лінз і кольорами світла: RGB, AWW та RGBW. Їх відповідно використано в назві кожного продукту Twinkly.

Яскраво-барвиста колекція RGB - Twinkly Multicolor Edition

Найчисленніша в загальному асортименті з-поміж трьох типів. Видає 16 000 000 ультраяскравих кольорів та їх тонів.

Кольори RGB закцентовано спеціальною формою об'єктива з кришталево чистою пласкою поверхнею та дифузно-розсіювальними боками для рівномірного світла без перешкод виразності й потужності.

Елегантна колекція AWW - Twinkly Gold Edition

Для класичних сценаріїв, зневажливих до кольорових шоу. Створена для тих, хто цінує переваги досконалості, впевненості кришталево чистого білого, металево-срібного, льодяно-прозорого білого світла і спокійної доброти та спокуси теплого білого аж до бурштинно-золотавих тонів. Конструктив ламп із особливою увігнутою й цілком прозорою поверхнею висвічує вогні блискуче й елегантно.

Найпотужніша колекція RGBW - Twinkly Special Edition

Поєднує в одному типі переваги попередніх двох – повний спектр RGB (16 000 000 кольорів) і вінтажні теплі чи холодні білі тони спектра AWW.

Ця колекція водночас барвиста та класична.

Це, мабуть, складно уявити, але можна відтворити та побачити, маючи її.

Чи хтось досі вважає, що світлодіодні кольорові прикраси доречні винятково на Різдвяні свята та Новий рік? Мабуть, уже ні. Із Twinkly – точно ні. Прикрасити дерева та кущі, оздобити стежинки чи вкрити газони, вбрати стіні, будинки, вікна і двері, створити особливу атмосферу, зробити інсталяцію на стіну – тепер це неабияк ефектно з Twinkly.

Сутінки та ночі будь-якої пори року – це час Twinkly. А вдень таймер у додатку вимикатиме їх за бажанням власника. Із новими серіями Twinkly Flex та Line можливості збільшуються, охоплюючи сферу дизайну меблів, просторів, вивісок, створення сувенірів та багато іншого.

Знаючи три типи світлодіодів-ламп Twinkly та конструктивні серії, ознайомитися з усіма продуктами з асортименту Twinkly та вибрати потрібне легко: до вищенаведеного додаються лише дві варіації за кількістю ламп у представників кожної серії та за кольором ізоляції кабелю. Тобто є чотири ознаки, за якими можна визначити певний продукт Twinkly: конструктив, тип і кількість світлодіодів, колір ізоляції кабелю. Усе це міститься в коді та назві товару Twinkly. Легко й тут.

Twinkly – це легко, сучасно, неперевершено й ефектно. Що важко? Важко вибрати одну, бо кортітиме купити ще. Найоптимальніше рішення – вибрати три-чотири. Та Music Dongle до цього для зручної синхронізації музики та світла. На додачу, пакування продукції Twinkly має такий дизайн, що додаткового подарункового пакування не треба. Збираючись у гості, придбайте Twinkly, і буде про що розмовляти весь вечір і ще кілька сезонів поспіль із вдячними за такий подарунок господарями.

Наголошуємо, Twinkly руйнує стереотипи про світ гірлянд та методи їх застосування, як і про стандарти декорування, коли такі взагалі можуть бути. Twinkly радо буде поруч із кожним.

Twinkly – модерні володарі яскравих вечірок і ночей.

Час творити дива з Twinkly!

 

Докладно про кожен продукт Twinkly можна дізнатися на сайті www.erc.ua

Додатково можна відвідати й сайт www.twinkly.com

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів