Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings RGB 400, Gen II, налаштована на 1,8м ялинці, кабель зелений

Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings RGB 400, Gen II, налаштована на 1,8м ялинці, кабель зелений

код товару: TWT400STP-BEU
Попереднє
Наступне
Попередньо підготовлена, освітлена ялинка з гірляндою Twinkly Strings RGB Twinkly TWS400STP-BEU. Висота ялинки 1.8м, 1,2 м в діаметрі, Технологія швидкого збирання ялинки - просто зібрати три секції ялинки разом. Немає необхідності в додаткових з’єднувачах. Попередньо встановлене дротове з’єднання полюсів автоматично під'єднає фрагменти гірлянд без зайвих заплутаних кабелів. У наборі є міцний, складаний, металевий стенд, який надійно тримає ялинку. Ніжна педаль вмикання типу On/Off. І всі переваги Smart LED Гірлянди Twinkly RGB TWS400STP-BEU, яка вже підготована на ялинці відповідно до розміру і форми дерева аби насолоджуватись, створювати подальші ефекти, все зручно і доступно через безкоштовний мобільний додаток.
немає в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings RGB 400, Gen II, налаштована на 1,8м ялинці, кабель зелений:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів