Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings AWW 500, Gen II, налаштована на 2,3м ялинці, кабель зелений

Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings AWW 500, Gen II, налаштована на 2,3м ялинці, кабель зелений

код товару: TWT500GOP-BEU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Smart LED Гірлянда Twinkly tree Strings AWW 500, Gen II, налаштована на 2,3м ялинці, кабель зелений:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 500
Тип гірлянди Strings
Тип світлодіоду AWW
Основні
Тип Розумна світлодіодна гірлянда
Кількість LED-ламп, шт 500
Тип гірлянди Strings
Тип світлодіоду AWW
Комплектація світлодіодна гірлянда
підставка під ялинку
вимикач педального типу On/Off
ялинка
інструкція з використанню українською та англійською мовою
Додатково
Особливості Bluetooth
Wi-Fi
IP44
попередньо підготовлена, освітлена ялинка
висота ялинки 2,25 м
діаметр ялинки 1,3 м
безкоштовний мобільний додаток Twinkly з інтерфейсом українською та ангійською мовами
об'єднання в синхронні групи кількох гірлянд з мобільного додатку Twinkly
галерея ефектів
редактор ефектів у мобільному додатку
2Д та 3Д мепінг
голосове керування з Amazon Alexa чи Android Assistant
сумісність Twinkly з Razer Chroma™ RGB (ексклюзивно на Razer Synapse 3)
Гарантійні особливості Гарантія 1 рік (за умови виходу з ладу >1% ламп)
Гарантія
Гарантія 1 рік
Параметри упаковки
Ширина 420 мм
Висота 470 мм
Довжина 1240 мм
Вага 22.62 кг
Об'єм 0.2448 м3
З коробки - готова до свят за 5 хвилин. Потрібна лише розетка для вмикання гірлянди. Ніякого інструменту та зусиль. Попередньо підготовлена, освітлена ялинка з гірляндою Twinkly Strings AWW на 500 ламп! Висота ялинки 2.25м, 1,3 м в діаметрі, 500 лампочок AWW світлодіодів з майстерно вплетеним між гілочками (лита платсмаса) ялинки зеленим кабелем. Технологія швидкого збирання ялинки - просто зібрати три секції ялинки разом. Конектори гірлянд вбудовано в стовбур ялинки, з'єднуючи сегменти ялинки, з'єднується гірлянда. Немає необхідності в додаткових дротах чи з'єднувачах. Попередньо встановлене дротове з'єднання полюсів автоматично під'єднає фрагменти гірлянд без зайвих заплутаних кабелів. Зручно організовано гілки на металевих шарнірах - зручно розкладати і складати. У наборі є міцний, складаний, металевий стенд, який надійно тримає ялинку трьома гвинтовими фіксаторами. Стовбур ялинки заплетений так, що має вигляд натурального, як і вся ялинка.
немає в наявності
Twinkly  – краще один раз побачити ніж 100 разів почути!

Twinkly – це нова генерація світлодіодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів, якими можна адресно керувати за допомогою контролера, що є в комплекті чи через безкоштовний застосунок Twinkly.

У гірляндах застосовано три новітні типи світлодіодних мікроламп нового покоління – RGB, AWW, RGBW.

Серія гірлянд на основі RGB-світлодіодів має назву Twinkly Multicolor Edition і видає 16 млн ультраяскравих кольорів та їхніх тонів. Кольори RGB акцентуються спеціальною формою об'єктива: із кристально чистою пласкою поверхнею та дифузно-розсіювальними боками для рівномірного світла без перешкод виразності й потужності. До слова, серія Twinkly Multicolor Edition є найчисленнішою в загальному асортименті з-поміж трьох типів.

Серія гірлянд на основі AWW-світлодіодів отримала назву Twinkly Gold Edition і створена для тих, хто цінує переваги досконалості, впевненості кришталево чистого білого, металево-срібного, льодяно-прозорого білого світла і спокійної доброти та спокуси теплого білого аж до бурштинно-золотавих тонів. Конструктив цих ламп із особливою увігнутою й цілком прозорою поверхнею висвічує вогні блискуче й елегантно.

Найпотужніша за можливостями колекція RGBW, відома як Twinkly Special Edition. Зрозуміло, що ця серія поєднує в собі всі переваги попередніх двох – повний спектр RGB з 16 млн кольорів і вінтажні теплі чи холодні білі тони спектра AWW. Тому ця колекція водночас барвиста та класична. Це, мабуть, складно уявити, але можна відтворити та побачити, маючи її.

У родині продукції Twinkly є конструктивні серії, кожна з яких використовує три типи ламп RGB, AWW та RGBW. Серії визначено назвами, які говорять самі за себе. Таких конструктивних серій шість:

Strings – це звична для нас гірлянда, але представники Twinkly полюбляють називати цю серію світлові струни чи нитки. Такий конструктив є найтрадиційнішим і характеризується послідовним розміщенням ламп на відстані 10 см одна від одної.

Icicle. Бурульки чи дощ. Така гірлянда – це послідовність коротеньких (на 2-6 ламп) вертикально звисаючих сегментів у вигляді мініліній на горизонтальній несучій.

Curtain. Завіса – послідовність довгих (2,1м) вертикально звисаючих сегментів у вигляді ліній на горизонтальній несучій.

Cluster. Кластер. Доволі цікава модифікація конструктиву звичної для нас гірлянди, де лампи вже не в ланцюжку, а як листя, розташоване на стеблині на коротеньких гілочках, які розгалужуються на всі боки через 1,5 см.

Spitzer. Спалах зірки. Така конструкція створена з 40 променів, що йдуть з однієї точки – центру.

Prelit. Cерія гірлянд Strings. Це вже інстальована та налаштована на ялинках, ялинкових гірляндах або віночках одразу на заводі.

Отож, знаючи типи світлодіодних ламп Twinkly та конструктивні серії, стає значно легше вибрати потрібну гірлянду. До цього додаються ще дві варіації за кількістю світлодіодних ламп у представників кожної серії та за кольором ізоляції кабелю.

Тобто є чотири ознаки, за якими можна визначити та вибрати потрібний продукт Twinkly:

  • тип світлодіоду;
  • конструктив, який налічує шість серій;
  • кількість світлодіодів на лінії, що сягає від 100 до 600 ламп;
  • колір ізоляції кабелю: чорний, зелений, білий і прозорий.

Усе це міститься в коді та назві товару Twinkly. Як бачите, усе доволі легко і зручно.

Перейдемо до найцікавішого: як підключити, налаштувати та контролювати. Почнемо з підключення гірлянди за допомогою самого контролера (пульта, що є в комплекті).

Отож, дістаємо гірлянду з коробки, де крім неї є інструкція, яка допоможе розібратись, якщо щось піде не так. З’єднуємо блок живлення із гірляндою і вмикаємо її. Завдяки пульту керування є можливість перемикати стандартні завантажені демоефекти, тож вже можна декорувати кімнату чи ялинку.

Якщо ж кортить більше, то знадобиться смартфон. Завантажуємо застосунок Twinkly на смартфон, реєструємось і натискаємо підключити новий пристрій Twinkly. Вибираємо нашу гірлянду, застосунок знаходить її та ідентифікує. Після чого робимо її меппінг, що відкриває величезні можливості для декорації. Адже меппінг – це сканування розташування світлодіодів за допомогою камери смартфона та запатентованих технологій Twinkly.

Тобто як би ви не розташували світлодіоди, за допомогою меппінгу точно будете знати, де їх розташовано, і отримаєте світловий ефект відповідно до актуального розташування. Навіть можна малювати на такому полотні, або ж змінювати наявні ефекти згідно з вашими вподобаннями, чи завантажувати їх із хмарного середовища.

Меппінг доступний і для групового підключення гірлянд. Адже гірлянди Twinkly можна об’єднувати в групи до 10 пристроїв, а це у свою чергу до 6 000 світлодіодів. Уявляєте полотно із гірлянд із 6 000 світлодіодів, якими можна керувати зі смартфона? Дійсно ж круто!

Усі гірлянди Twinkly мають клас захисту ІР44, завдяки чому можна не турбуватися, якщо гірлянда потрапить під бризки шампанського, краплі дощу чи іншої рідини.

Гірлянду можна синхронізувати з пристроями Smart Home і дати команду Google або Alexa (англійською, одночасно вдосконалюючи її) увімкнути чи вимкнути гірлянду, налаштувати яскравість або змінити кольори.

Приємна новина для меломанів – гірлянди синхронізуються з музикою. Це можна зробити через застосунок із ефектами, які мають значок мелодії або через спеціальний пристрій – USB Dongle. Рекомендуємо використовувати USB Dongle. Адже він не тільки робитиме все замість смартфона, а й запропонує майже десяток нових ефектів, що рухатимуться і змінюватимуться в такт музики.

До слова, Twinkly активно прямує у геймінг, таким чином, що Razer отримав переваги керування преміальними продуктами та світловими ефектами Twinkly. Twinkly включено до переліку продуктів, сумісних з технологією Chroma.

Для тих, кому переліченого функціоналу замало, є ще більш професійні гірлянди – Twinkly PRO, які готові реалізовувати більш комерційні й масштабні проєкти декорацій, навіть просто неба. Але про це все в іншому матеріалі.

А зараз підіб’ємо підсумки.

Гірлянди Twinkly можна впевнено назвати одними з найкращих на ринку, оскільки з-поміж їхніх особливостей:

  • унікальна запатентована технологія розпізнавання розташування світлодіодів у просторі – меппінг;
  • із ними можна створювати синхронізований каскад гірлянд із 10 пристроїв до 6 000 світлодіодів;
  • світловий супровід до музичних композицій;
  • із ними можна відтворювати, змінювати та генерувати власні унікальні світлові шоу;
  • можливість створення будь-яких декораційних світлових композицій із величезної кількості варіацій асортименту (тип світлодіодів, кількість ламп, тип гірлянд, колір кабелю);
  • клас захисту ІР44 – це впевненість у захищеності гірлянд від вологи;
  • можливість реалізовувати масштабні світлові проєкти із гірляндами Twinkly PRO.

Реалізовуйте свої забаганки і творчі здібності разом із світловими декораціями Twinkly!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів