Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Lenovo ThinkBook 14 [20SL00F5RA]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ноутбук
Екран 14 ", 1920х1080, IPS, матове
Процесор Intel Core i7 1065G7, 1.3 ГГц - 3.9 ГГц
Відеокарта інтегрована, Intel Iris Plus
Обсяг ОЗУ 16 ГБ DDR 4
Ємність накопичувача 1000 ГБ
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Попередньо встановлена ОС Dos
Вага 1.5 кг
Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 14 "
Розподільна здатність дисплея 1920х1080
Покриття екрану матове
Тип матриці IPS
Яскравість екрану 250 кд/м2
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 1065G7
Тактова частота 1.3 ГГц
Максимальна тактова частота 3.9 ГГц
Кількість ядер процесора 4
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 /3200
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти Intel Iris Plus
Накопичувач
Тип накопичувача HDD
SSD /2242
Ємність накопичувача 1000 ГБ
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Обороти шпинделя 5400 об/хв
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac /2x2
Bluetooth
Без оптичного приводу
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення HDMI
RJ-45
USB 3.1 /x2
USB 2.0 1 шт /hidden
USB 3.1 TYPE C 2 шт
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Ethernet
Мультимедіа
Мультимедіа Кардрідер /4-in-1 media reader (MMC, SD, SDHC, SDXC),
web-камера /720p HD
HD audio
Пристрої введення
Маніпулятор тачпад
Батарея
Тип батареї Li-Polymer
Кількість осередків батареї 3
Енергетична ємність батареї 45 Вт·год
Додатково
Безпека Trusted Platform Module (TPM)
Сканер відбитків пальців (fingerprint)
Попередньо встановлена ОС Dos
Рекомендуємо придбати Microsoft Примірник ПЗ Windows 11 Home укр, ОЕМ на DVD носії
Microsoft Windows 11 Pro 64Bit, українська, диск DVD
Microsoft 365 Family, 1 рік, ESD, електронний ключ
Microsoft Office Home and Business 2021 ESD, електронний ключ
Габарити ( ВxШxГ ) 17.9 x 326 x 230 мм
Колір Mineral Grey
Вага 1.5 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 90 мм
Висота 310 мм
Довжина 480 мм
Вага 2.73 кг
Об'єм 0.0134 м3
Потужна обробка, безперебійна пам'ять і великий обсяг пам'яті. Інтуїтивно зрозумілі, що заощаджують час, функції. Плюс вбудована безпека, надійність і довговічність.
немає в наявності
Lenovo ThinkBook 14: ідеальне рішення для роботи та бізнесу

Якщо ваша робота пов’язана з постійними подорожами та відрядженнями, тоді вам просто необхідний надійний помічник у вигляді продуктивного лептопа, що не боїться складних завдань та відповідає всім суворим правилам бізнесу.

Тож радимо придивитись до компактного ноутбука Lenovo ThinkBook 14, який створений для ефективної роботи, де б ви не знаходились – в дорозі, офісі чи просто у кав’ярні. Будьте впевнені, з даним девайсом ви будете на висоті та тримати руку на пульсі подій. Детальніше про даний лептоп – в огляді.

Зовнішній вигляд та ергономіка

Одразу потрібно зазначити, що ноутбук Lenovo ThinkBook 14 не перевантажений кричущими елементами в дизайні. Все стримано, лаконічно та вишукано. На верхній кришці маємо лише логотип виробника та назву серії.

На нижній розташовується решітка охолодження.

Міцний алюмінієвий корпус надає преміальний зовнішній вигляд лептопу, й водночас робить девайс більш стійким до різноманітних подряпин та потертостей. Також ноутбук має приємний графітово-сірий колір, а на самій поверхні не залишається жодного сліду від дотиків пальців. Хтось скаже дрібниця, але це беззаперечно є плюсом, особливо для тих, хто ретельно слідкує за охайністю власного лептопа.  

Сам ноутбук ThinkBook 14 важить 1,5 кг, а його габарити становлять: 326 x 230 x 17,9 мм.

Така компактність дійсно підкуповує, адже ноутбук можна покласти у сумку чи рюкзак та відправитись по міським справам або у відрядження. З ним зручно розв’язувати нагальні питання у кафе, чи просто працювати на вулиці у парку за горнятком улюбленого напою. Адже екран ThinkBook 14 оснащений антивідблисковим покриттям, а клавіатура не боїться випадково розлитої рідини.

Крім того, конструкція ThinkBook 14 може розгортатись на 180 градусів, що також буде дуже зручним під час користування. Приміром, можна показувати партнерам чи колегам презентацію або будь-яку іншу інформацію. Все працює плавно та м’яко, без зайвих люфтів та скрипів.

Щодо клавіатури, то вона також зручна – маємо достатньо великі клавіші з плавним та м’яким ходом. На ній легко набирати великі об’єми текстів, все працює бездоганно. Також клавіатура оснащена регульованим підсвічуванням, що дозволяє працювати за лептопом навіть у погано освітленому приміщенні.

Порти та розніми

Ноутбук ThinkBook 14 допоможе досягти успіху у роботі, оскільки має безліч корисних інтерфейсів, які обов’язково стануть в нагоді, де б ви не працювали. Тож нестачу в рознімах точно не відчуєте.

Так, з лівої сторони лептопа знаходиться такі розніми: RJ-45 для підключення дротового інтернету, HDMI, USB 3.1 (Gen 1, завжди ввімкнений), USB 3.1 (Gen 1, USB-C), USB3.1 (Gen 2, USB-C + DisplayPort + подача живлення) та комбінований роз’єм для навушників/мікрофона.

Слід відмітити, що один з портів Type-C є досить незвичним, окрім своїх основних функцій, він може заряджати, наприклад, смартфон або будь-який інший девайс навіть при вимкненому ноутбуці. Тож якщо ваш смартфон чи інший гаджет розрядився, лептоп миттєво його реанімує.

З правої сторони знаходиться рознім живлення ноутбука, USB 3.1 (Gen 1, Type-A), кардрідер «4-в-1» (що зчитує дані з карток пам’яті форматів SD, SDHC, MMC, SDXC), а також тут є корисна «фіча» - прихований рознім USB 2.0 (Type-A).

І тут найцікавіше, ви запитаєте, а навіщо прихований рознім USB 2.0? Відповідь дуже проста. Він потрібен для підключення ресивера бездротової миші. Lenovo подбали про такий маленький, на перший погляд, нюанс та запропонували покласти модуль, наприклад, від улюбленої безпровідної мишки у даний відсік, де він точно не загубиться та не буде заважити під час роботи. Як на мене, це дуже зручно та практично.

На задній та передній стороні ThinkBook 14 немає жодних портів та рознімів.

На нижніх бокових частинах лептопа знаходяться 2-ватні динаміки з підтримкою технології Dolby Audio, що забезпечують якісне об’ємне звучання. Вони розташовані так, щоб ніщо не перешкоджати гарному відтворенню звуку та дозволяють чути свого співрозмовника якнайкраще.

До слова, мікрофон і динаміки ThinkBook 14 сертифіковані Skype for Business та забезпечать якісне та чітке звучання, приміром, під час онлайн-нарад.

Дисплей та безпека

Лептоп оснащено екраном діагоналлю 14 дюймів з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів на базі IPS-матриці та співвідношенням екрану до корпусу 80%. Кути огляду також порадували, зображення виглядає якісно з будь-якого ракурсу. Тож для роботи та виконання повсякденних завдань цього буде більш ніж достатньо. 

Крім того, дисплей, як вище зазначалось, має антивідблискове покриття, що дозволяє використовувати ноутбук навіть у сонячну погоду на вулиці та отримувати справжнє задоволення від перегляду контенту. Все чітко видно та не доводилось зайвий раз примружувати очі або шукати зручний кут огляду.

Над екраном ThinkBook 14 розташовується HD-камера зі шторкою приватності ThinkShutter, яка стоїть на варті конфіденційності, що також можна зарахувати до приємних бонусів.

Також система безпеки представлена «розумною» кнопкою ввімкнення живлення (Smart Power Button) зі сканером відбитка пальця, що дозволяє миттєво увійти в систему та криптографічним кодом TPM 2.0 для шифрування даних. Як на мене, вбудований сканер пальців у кнопку ввімкнення це зручна опція, що дозволяє в один клік увійти в систему і кожен раз не вводити пароль.

Тож персональна інформація з ThinkBook 14 буде під надійним захистом, що надзвичайно важливо як для активного бізнес-користувача, так і для звичайного юзера, що турбується та цінує власну приватність.

Процесор та автономність

За ефективну та швидку роботу в ThinkBook 14 відповідає 8-потоковий процесор 10-го покоління Intel Core i7-10510U з тактовою частотою, що автоматично збільшується з 1,8 до 4,9 ГГц під час запуску вимогливих програм. Також ноутбук обладнаний SSD-накопичувачем на 512 ГБ.

Тож ThinkBook 14 продуктивний ноутбук, що впорається з усіма основними завданнями, такими як: робота у соціальних мережах, редакторах, робота у спеціальних програмах та водночас відкривання безлічі вкладок та перемикання між ними. А з установленою операційною системою Windows 10 Pro лептоп одразу готовий до миттєвого виконання поставлених завдань.

Автономність також на рівні в ThinkBook 14 – батарея на повному заряді забезпечує до дев’яти годин роботи. Тож без екстремального навантаження ноутбук здатен пропрацювати весь день за межами офісу. Також лептоп підтримує технологію швидкої зарядки Rapid Charge, що дозволяє зарядити його до 80% за одну годину. Тому можна спокійно вирушати з ним у дорогу та не переживати про наявність розеток для зарядки.

Комплектація

Тут маємо цілком стандартне та навіть мінімалістичне наповнення. Всередині, крім самого ноутбука, знаходиться блок живлення, інструкцію з безпеки та гарантії.

Висновок

Отже, Ноутбук Lenovo ThinkBook 14 створений для роботи, що не терпить зайвих зволікань та допомагає вирішувати нагальні справи в режимі мультизадачності. Адже лептоп забезпечує безперебійну роботу та продуктивність, надійний захист персональних даних, дивовижну автономність та має вишуканий зовнішній вигляд. Тож ThinkBook 14 стане надійним помічником для сучасних працівників та допоможе досягти поставлених цілей, де б ви не знаходились.

 Технічні характеристики:

  • Модель: Lenovo ThinkBook 14
  • Конфігурація: 20RV006FRA
  • Тип: ноутбук
  • Екран: 14.0", Full HD (1920x1080) IPS, покриття з антивідблиском
  • Процесор: Intel Core i7-10510U, 1.8 ГГц
  • Оперативна пам'ять: 8 ГБ DDR4 2666MHz
  • Пам'ять (постійна): SSD: 512 ГБ
  • Графічний адаптер: Інтегрований, Intel UHD Graphics
  • Адаптери: Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0
  • Оптичний накопичувач: ні
  • Попередньо встановлена ОС: Windows 10 Pro.
  • Колір: графітовий сірий
  • Матеріал корпусу: алюміній
  • Вага: 1,5 кг

Підписуйтеся на Instagram Lenovo Ukraine.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів