Головна - Продукція та рішення для підприємств - Електротовари та світло - Світильники - Аксесуари для фурнітури і світильників - Legrand - Plexo Legrand Супорт з рамкою для вбудованого монтажу - Програма Plexo - сірий - 1 пост

Legrand Plexo Legrand Супорт з рамкою для вбудованого монтажу - Програма Plexo - сірий - 1 пост

код товару: 069681
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Legrand Plexo Legrand Супорт з рамкою для вбудованого монтажу - Програма Plexo - сірий - 1 пост:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Супорт із рамкою
Основні
Тип Супорт із рамкою
Додатково ступінь захисту IP 55 - IK 07
коробки для накладного монтажу
супорти для вбудованого монтажу
однопостовий супорт із рамкою
програма Plexo
Фізичні
Колір сірий
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 30 мм
Висота 80 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.04 кг
Об'єм 0.0002 м3
Коробки для накладного монтажу і супорти для вбудованого монтажу. Серія Legrand Plexo - це електроустановочні вироби, що ідеально підходять для використання в приміщеннях з агресивним середовищем (наприклад підвищеною вологістю). У коробки для накладного монтажу і у супорти з рамкою для вбудованого монтажу вставляються механізми Plexo. Коробки для накладного монтажу оснащені безгвинтовими зажимами Nybloc для 2-х провідників. Використовуються тільки з монтажними коробками французького чи німецького стандарту. Для одного механізму Plexo. У конструкції механізмів Legrand Plexo використовуються пружинні контакти заземлення і високоякісногопластику.
246 грн*
немає в наявності
Де купити: Legrand Plexo Legrand Супорт з рамкою для вбудованого монтажу - Програма Plexo - сірий - 1 пост:
Mekka
Plexo Legrand Суппорт с рамкой для встроенного монтажа - Программа Plexo - серый - 1 пост (069681)
 

 

Серія вологозахищених електроустановочних виробів розроблена для установки в технічних приміщеннях житлових будинків і будівель спеціалізованого призначення (гаражі, підвали, паркінги, майстерні та кулінарні цехи), а також для установки поза приміщеннями (тераси, сади, кемпінги ...). Монтажні коробки з сальниками або кабельними вводами і супорти поставляються в комплекті з рамкою. Призначені для установки збірних механізмів. 

Компанія Legrand - провідний виробник у виготовленні продукції електротехнічного призначення, постачальник комплексних рішень для електричних та інформаційних мереж. Виробам Legrand знаходяться застосування як в житловому будівництві так і в промисловому і адміністративному секторі. Вузька спрямованість - електротехніка, сприяла компанії Legrand зайняти лідируючу позицію в багатьох країнах світу в своїй галузі.Таке лідерство Legrand на електротехнічному ринку, зумовлене низкою факторів, серед яких: висока культура виробництва, а також масштабні вкладення коштів у дослідження та розробку передових технологій .
На сьогоднішній день, Legrand - це 19% світового ринку інсталяційного електрообладнання (розетки, вимикачі) і 15% ринку пластикових кабельних каналів.Штаб-квартира компанії Legrand знаходиться у Франції. На заводах Legrand виготовляється близько 130 тисяч найменувань електротехнічної продукції, а сама компанія володіє більш ніж 4500 чинними патентами на винаходи. Розробка кожного продукту Legrand ведеться з обліку найпередовіших технічних рішень, а кожен виріб відповідає найвищим вимогам європейської якості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів