Home - Consumer Goods & Electronics - Electric transport and robotics - Robots - Makeblock - Модульний STEAM конструктор Neuron Creative Lab Kit 2.0

Makeblock Модульний STEAM конструктор Neuron Creative Lab Kit 2.0

Previous
Next
Technical characteristics Makeblock Модульний STEAM конструктор Neuron Creative Lab Kit 2.0:
Main features
Full list of features
Type set of components
Working hours 4 h (время зарядки: прибл. 75 мин)
Main
Type set of components
Power Supply battery /950 мАч
Connection interface Bluetooth /4.0; Диапазон частот: 2402 - 2480 МГц
Colour Multicoloured
Weight 2.55 kg
Laser Features
Working hours 4 h (время зарядки: прибл. 75 мин)
Card' Specification
Operating voltage 4.8 ~ 6 V (servo) 5V (battery)
Features
Equipment 1 x Touch Sensor
1 x Switch
1 x Ultrasonic Sensor
1 × GND Wire
2×Motor Driver
1×Light Sensor
1×Temp Sensor
1×Soil Moisture
1×Joystick
1×Humiture Sensor
1×Water Pump Pack
1 x Silicone tube for water pump
1×Sound Sensor
2 × Power module
2 × Bluetooth
1 × Wireless transmitter
1 × Wireless receiver
2 × Button
2 × Pen
1 × Dual IR detector
1 × Range sensor
1 × Color sensor
8 × Cards of different colors
1 × Gyroscope
1 × Temperature probe
1 × IR sensor
2 × Dual servo driver
2 × LED panel
1 × RGB LED
2 × LED strip driver
1 × Buzzer
1 × Display
2 × LED strip
4 × N30 accessory kit for gear motor
4 × Cross shaft connector
4 × Mini auxiliary wheel
4 × 49.5 * 20mm Lego tire
4 × Accessory kit for servos
12 × Surface with metal base
72 × Plastic Lego connector
3 × Wire with magnetic connectors (10 cm)
3 × Wire with magnetic connectors (20 cm)
6 × Gel sticker
2 × USB cable
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 310 mm
Height 80 mm
Length 440 mm
Weight 2.56 kg
Volume 0.0109 m3
Type: set of components; Color: Multicoloured
out of stock
Для реалізації масштабних проєктів - Makeblock

Makeblock продовжує дивувати дітей і дорослих цікавими та сучасними комплектами для розвитку творчих і технологічних здібностей. На черзі оновлення однієї з найпопулярніших лінійок наборів магнітних електронних блоків Neuron. Цьогоріч діти зможуть відчути себе справжніми техномитцями, а учні шкіл отримають оновлені комплекти для реалізації грандіозних проєктів.

Модульний STEM-конструктор Makeblock Neuron Artist Kit

Код товару: P1030049

Цей набір програмованих електронних блоків розроблено, щоби допомогти дітям розвинути навички критичного мислення, програмування та мистецькі здібності. У комплекті вісім електронних блоків (датчик звуку, світло­діодна панель, датчик відстані, сенсорний блок, перемикач, зумер, світлодіодна стрічка та блок живлення) і шість комплектів з картону для вирізання. Завдяки цим матеріалам діти можуть реалізовувати креативні проєкти, зокрема укулеле, маримба, годинник із підсвічуванням, світлодіодний меч і барабан.

Набір сумісний із двома безкоштовними програмами: додатком Neuron для планшетів і телефонів та mBlock для ПК на основі Scratch 3.0. Постачають із комплектом покрокових навчальних інструкцій, які допомагають дітям опановувати програмування.

Знайдіть натхнення у шести проєктах

Шість проєктів набору розроблено для того, щоби надихнути дітей творити, як митці, допомогти їм без особливих зусиль будувати різноманітні пристрої та музичні інструменти, як-от укулеле, ксилофон, космічний годинник і магічний барабан. До того ж картонні моделі надзвичайно легко збирати.

Покрокові відеоінструкції зі збирання

Додаток Neuron містить відео­інструкції для збирання кожного проєкту. Дотримуючись їх, діти зможуть самостійно створити цікаві речі. Або скористатися будь-якими іншими підручними матеріалами та електронікою, аби створити унікальні та неординарні пристрої.

Швидко реалізуйте творчий потенціал за допомогою рознімів Pogo Pin

Завдяки особливому дизайну магнітних конекторів Pogo Pin блоки Neuron легко з’єднуються між собою. Для створення власних проєктів можна використовувати різні комбінації електронних блоків і матеріали, що часто трапляються в повсякденному житті, аби перетворити Neuron на креативний гаджет.

Усі блоки Neuron мають магнітну поверхню, тому їх можна прикріпити до будь-яких плоских намагнічених та металевих площин, наприклад, дошок або холодильників. Вчителі та батьки можуть використовувати їх для навчання в школі або вдома.

Комплект Neuron Artist Kit дарує дітям можливість створювати цікаві проєкти та відчути себе справжніми митцями, що вміють кодувати.

Модульний STEAM-конструктор Makeblock Neuron Creative Lab Kit 2.0

Код товару: P1030020

Маючи понад 30 електрон­них блоків, Creative Lab Kit дарує дітям ще більше можливостей для втілення ідей, а вчителям — безліч способів інтегрувати практичне навчання та програмування у свою освітню практику.

Безкоштовне програмне забезпечення дає змогу вивчати кодування електрон­них пристроїв.

Почніть із візуального середовища Neuron

Щоби реалізувати перші проєк­ти, потрібно скористатися додатком Neuron. Він має візуальне середовище програмування, тому побудова програми тут відбувається за допомогою перетягування блоків, торкання піктограм та утворення зв’язків між ними. Вбудовані довідники допомагають дітям набувати навичок кодингу практично з нуля. Вони спостерігатимуть за роботою їхньої програми в реальному часі та швидко вдосконалюватимуть свій код на підставі побаченого.

Продовжуйте навчання, опановуючи програмування в Scratch та сучасні технології

Модулі Neuron сумісні із середовищем mBlock (розроблено на основі Scratch 3.0). mBlock підтримує блокову мову програмування, що робить кодування так само простим, як складання деталей конструктора. Модулі можна запрограмувати для створення власних історій, ігор та анімацій. Також mBlock можна використовувати для пізнання таємниць штучного інтелекту, розумного будинку та когнітивних сервісів.

Щоби додати функціонал IoT до програми Neuron, потрібно зробити три кліки. Наприклад, якщо розроблено світильник, можна керувати його кольором та інтенсивністю світла. Крім того, є змога поділитися своєю програмою з друзями, аби вони могли керувати світильником дистанційно, навіть якщо вони мешкають в іншій країні.

Методичні матеріали для навчання

Разом із набором Creative Lab Kit 2.0 запропоновано покрокові методики для опанування функціоналу конструкторів і безліч проєктів для організації навчальних занять. Посібник «Креативна виробничо-науко­ва лабораторія Neuron» розроблено, аби допомогти викладачам і мейкерам використовувати Neuron та надихнути їх на створення складних проєктів і курсів.

Викладачам навчальний посібник розкриває підходи до навчання у форматі мініуроків. Керуючись настановами посібника, викладачі зможуть використовуючи електронні блоки Neuron як інструменти навчання, залучати учнів до цікавих проєктів і пояснювати їм специфіку роботи тих чи інших датчиків, розвиваючи в процесі їхню креативність та обчислювальні здібності, перетворюючи кожну ідею на реальність.

Menu
Products catalog
Products catalog