Попереднє
Наступне
Технічні характеристики V-TAC Круглий трековий світильник [SKU-7966]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип декоративні світильники
Потужність, Вт 15
Світловий потік, лм 900
Колірна температура теплий білий (2700-3000К) /3000К
Коефіцієнт передачі кольору >90
Клас енергоефективності A++
Розміри, мм 166 х 100 х 55
Основні
Тип декоративні світильники
Потужність, Вт 15
Світловий потік, лм 900
Колірна температура теплий білий (2700-3000К) /3000К
Коефіцієнт передачі кольору >90
Клас енергоефективності A++
Кут розсіювання 36
Додатково
Додатково без інфрачервоної складової у випромінюванні, що не приваблює комах
просте встановлення
екологічно чисті
без вмісту свинцю або ртуті
магнітне кріплення
Фізичні
Матеріал корпуса алюміній
Розміри, мм 166 х 100 х 55
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 90 мм
Довжина 230 мм
Вага 0.96 кг
Об'єм 0.0043 м3
Трекові світильники на магнітному шинопроводі від болгарського виробника V-TAC носять назву Magnetic linear light system (магнітна трекова система) – це новий тип освітлювання в сучасному інтер’єрі. Перевагою традиційної трекової системи є можливість регулювання направленості світла, а також розташування світильників, кількість яких можна в любий час легко змінювати (збільшувати або зменшувати) в залежності від необхідності. Магнітний шинопровід це альтернативне рішення, яке має ті ж самі переваги, но при цьому спрощує процес взаємодії з світильником. Безпечність системи полягає в тому, що електроживлення в шинопроводі це 24 Вольта постійного струму, а дугазахистні елементи забезпечують гарантований захист від ураження навіть при підключенні/відключенні частин системи на працюючому магнітопроводі. Потужний магніт дозволяє ідеально відрегулювати освітлення в приміщенні без будь якого спеціального обладнання. Існує декілька варіантів монтажу даної системи – накладний, вбудований та підвісний.
немає в наявності
Освітлення сучасного інтер’єру V-TAC

Новинкою 2020 року у світі світлодіодних рішень стала поява магнітної системи. Це цілковито нова концепція освітлення, яка дає змогу безпечно налагоджувати та регулювати освітлювальні пристрої за лічені хвилини в найзручніший спосіб.

Продукція V-ТАС, яка виготовлена з дотриманням жорстких стандартів якості, має видані акредитованими лабораторіями сертифікати CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV.

Перевагою традиційної трекової системи є можливість регулювання спрямованості світла, а також розташування світильників, кількість яких можна будь-коли легко змінювати (збільшувати або зменшувати). Магнітний шинопровід — це альтернативне рішення, яке має ті самі переваги, однак при цьому спрощує процес взаємодії зі світильником.

Магнітна трекова система освітлення

Трекові світильники на магнітному шинопроводі болгарського виробника V-TAC мають назву Magnetic linear light system (магнітна трекова система). Така система буде доречною як для освітлення житлових будинків та офісів, так і виставкових приміщень і великих торговельних залів. Усі компоненти Magnetic linear light system зроблені з металу та міцного пластику, а електропровідна система повністю мідна, без домішок, що робить її більш надійною.

Крім того, система є безпечною, адже електроживлення в шинопроводі — це 24 Вт постійного струму, а дугозахисні елементи гарантують захист від ураження навіть під час підключення/відключення частин системи на працюючому магніто­проводі. Потужний магніт дає змогу відрегулювати освітлення в приміщенні без жодного спеціального обладнання.

Монтаж і потужність

Є кілька варіантів монтажу такої системи — накладний, вбудований і підвісний. Джерело живлення монтують окремо та підключають через провід до мідної направляючої (магнітний шинопровід). Потужність джерела живлення розраховують з огляду на сумарну потужність усіх світильників. Завжди необхідно враховувати запас 15-35 %, якщо, наприклад, у майбутньому потрібно буде додати світильники.

З-поміж елементів для створення системи будь-якої форми та довжини: різноманітні заглушки, конектори й елементи кріплення.

Особливістю системи є те, що вона може не тільки заповнювати різноманітні приміщення м’яким і рівномірним світлом, але і створювати оригінальні динамічні чорні лінії на стелі, що є актуаль­ним у сучасному інтер’єрі. Стриманий дизайн Magnetic linear light system, що вирізняється лаконічними формами та простотою ліній, буде вдалим доповненням будь-якого інтер’єру незалежно від його стилю.

Круглий трековий світильник LED V-TAC, SKU-7966, магнітне кріплення, 15 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652841

Лінійний трековий світильник LED V-TAC, SKU-7954, магнітне кріплення, 20 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652728

Лінійний трековий світильник LED V-TAC, SKU-7960, магнітне кріплення, 30 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652780

 

Дистриб’ютором європейського виробника V-TAC в Україні є ERC. За додатковою інформацією звертайтеся на адресу Yevhen_Drok@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів