Попереднє
Наступне
Технічні характеристики V-TAC Лінійний трековий світильник [SKU-7954]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип лінійні світильники
декоративні світильники
Потужність, Вт 20
Світловий потік, лм 2000
Колірна температура теплий білий (2700-3000К) /3000К
Коефіцієнт передачі кольору >90
Клас енергоефективності A++
Розміри, мм 652 х 35 х 59
Основні
Тип лінійні світильники
декоративні світильники
Потужність, Вт 20
Світловий потік, лм 2000
Колірна температура теплий білий (2700-3000К) /3000К
Коефіцієнт передачі кольору >90
Клас енергоефективності A++
Додатково
Додатково без інфрачервоної складової у випромінюванні, що не приваблює комах
просте встановлення
екологічно чисті
без вмісту свинцю або ртуті
магнітне кріплення
Фізичні
Матеріал корпуса алюміній
Розміри, мм 652 х 35 х 59
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Трекові світильники на магнітному шинопроводі від болгарського виробника V-TAC носять назву Magnetic linear light system (магнітна трекова система) – це новий тип освітлювання в сучасному інтер’єрі. Перевагою традиційної трекової системи є можливість регулювання направленості світла, а також розташування світильників, кількість яких можна в любий час легко змінювати (збільшувати або зменшувати) в залежності від необхідності. Магнітний шинопровід це альтернативне рішення, яке має ті ж самі переваги, но при цьому спрощує процес взаємодії з світильником. Безпечність системи полягає в тому, що електроживлення в шинопроводі це 24 Вольта постійного струму, а дугазахистні елементи забезпечують гарантований захист від ураження навіть при підключенні/відключенні частин системи на працюючому магнітопроводі. Потужний магніт дозволяє ідеально відрегулювати освітлення в приміщенні без будь якого спеціального обладнання. Існує декілька варіантів монтажу даної системи – накладний, вбудований та підвісний.
немає в наявності
Освітлення сучасного інтер’єру V-TAC

Новинкою 2020 року у світі світлодіодних рішень стала поява магнітної системи. Це цілковито нова концепція освітлення, яка дає змогу безпечно налагоджувати та регулювати освітлювальні пристрої за лічені хвилини в найзручніший спосіб.

Продукція V-ТАС, яка виготовлена з дотриманням жорстких стандартів якості, має видані акредитованими лабораторіями сертифікати CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV.

Перевагою традиційної трекової системи є можливість регулювання спрямованості світла, а також розташування світильників, кількість яких можна будь-коли легко змінювати (збільшувати або зменшувати). Магнітний шинопровід — це альтернативне рішення, яке має ті самі переваги, однак при цьому спрощує процес взаємодії зі світильником.

Магнітна трекова система освітлення

Трекові світильники на магнітному шинопроводі болгарського виробника V-TAC мають назву Magnetic linear light system (магнітна трекова система). Така система буде доречною як для освітлення житлових будинків та офісів, так і виставкових приміщень і великих торговельних залів. Усі компоненти Magnetic linear light system зроблені з металу та міцного пластику, а електропровідна система повністю мідна, без домішок, що робить її більш надійною.

Крім того, система є безпечною, адже електроживлення в шинопроводі — це 24 Вт постійного струму, а дугозахисні елементи гарантують захист від ураження навіть під час підключення/відключення частин системи на працюючому магніто­проводі. Потужний магніт дає змогу відрегулювати освітлення в приміщенні без жодного спеціального обладнання.

Монтаж і потужність

Є кілька варіантів монтажу такої системи — накладний, вбудований і підвісний. Джерело живлення монтують окремо та підключають через провід до мідної направляючої (магнітний шинопровід). Потужність джерела живлення розраховують з огляду на сумарну потужність усіх світильників. Завжди необхідно враховувати запас 15-35 %, якщо, наприклад, у майбутньому потрібно буде додати світильники.

З-поміж елементів для створення системи будь-якої форми та довжини: різноманітні заглушки, конектори й елементи кріплення.

Особливістю системи є те, що вона може не тільки заповнювати різноманітні приміщення м’яким і рівномірним світлом, але і створювати оригінальні динамічні чорні лінії на стелі, що є актуаль­ним у сучасному інтер’єрі. Стриманий дизайн Magnetic linear light system, що вирізняється лаконічними формами та простотою ліній, буде вдалим доповненням будь-якого інтер’єру незалежно від його стилю.

Круглий трековий світильник LED V-TAC, SKU-7966, магнітне кріплення, 15 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652841

Лінійний трековий світильник LED V-TAC, SKU-7954, магнітне кріплення, 20 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652728

Лінійний трековий світильник LED V-TAC, SKU-7960, магнітне кріплення, 30 Вт, 24 В, 3000К, чорний

Код товару: 3800157652780

 

Дистриб’ютором європейського виробника V-TAC в Україні є ERC. За додатковою інформацією звертайтеся на адресу Yevhen_Drok@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів