Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS ROG STRIX Z490-H GAMING:
Основні параметри
Повний список параметрів
У напрямку геймерська (overclocking)
Форм-фактор ATX
Тип підключення LGA1200
Процесорна сумісність Intel Core 10h Generation
Північний міст (чіпсет) Intel Z490
UEFI BIOS
Максимальний обсяг пам'яті 128 ГБ
Слотів PCI-E 16x 3 шт (x16 or x8+x4+x4)
Слотів PCI-E 4x 1 шт (max at x2 mode)
Підтримка CrossFire / SLI AMD 2-Way CrossFireX T
Звук 7.1
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
LAN (RJ-45) 2.5 Гбіт/с
USB 2.0 5 шт
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244 мм
Основні
У напрямку геймерська (overclocking)
Форм-фактор ATX
Процесор
Для процесорів Intel
Тип підключення LGA1200
Процесорна сумісність Intel Core 10h Generation
Чіпсет
Північний міст (чіпсет) Intel Z490
BIOS Ami
UEFI BIOS
Оперативна пам'ять
Тип роз'єму DDR4
DDR4 4 слоти
Кількість слотів 4 слоти
Максимальний обсяг пам'яті 128 ГБ
Параметри відео
Графічний інтерфейс PCI-E x16 3.0
PCI-E x1 3.0
PCI-E x4 3.0
Слотів PCI-E 1x 1 шт
Слотів PCI-E 16x 3 шт (x16 or x8+x4+x4)
Слотів PCI-E 4x 1 шт (max at x2 mode)
Підтримка вбудованої відеокарти
Вихід HDMI 1.4b
Підтримка CrossFire / SLI AMD 2-Way CrossFireX T
Display Port 1.4
Параметри аудіо
Аудіочіп ROG SupremeFX /S1220A
Звук 7.1
S/P-DIF out
Підключення накопичувачів
Інтерфейс підключення SATA 3
M.2
SATA3 (6 Гбіт / с) 6 портів
Мережеві інтерфейси
LAN (RJ-45) 2.5 Гбіт/с
Кількість LAN-портів 1
Модель LAN-контролера Intel I225-V
Роз`єми підключення
USB 2.0 5 шт
USB 3.2 Gen 1 8
USB 3.2 Gen 2 2
M.2 роз'єм 2
Додатково
Система управління PXE
WOL
Фізичні
Розміри ( ВхШ ) 305 x 244 мм
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 270 мм
Довжина 340 мм
Вага 1.77 кг
Об'єм 0.0064 м3
В материнській платі ROG Strix Z490-H Gaming використовується класична червоно-чорна колірна схема ROG, яка тепер поєднується з футуристичним малюнком у вигляді тексту. Ця ігрова материнська плата формату ATX пропонує все найнеобхідніше, включаючи сучасні високошвидкісні інтерфейси і інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення ROG. Яскрава і інноваційна, ROG Strix Z490-H Gaming ідеально підходить для геймерів будь-якого рівня.
немає в наявності
Материнськi плати ASUS для ентузiастiв, творцiв i геймерiв

Традиційно в ASUS є кілька лінійок материнських плат у межах одного чипсета. Плати лінійки ROG Strix призначені для потужних ігрових ПК із потенціалом розгону. В ігрових платах лінійки TUF поєднуються високотехнологічні функції з надійними, перевіреними компонентами, а в лінійці Prime зібрані всі функції, необхідні для систем під будь-які завдання.

ASUS Z490 – революція інтелекту

Ключовою особливістю нових материнських плат серії Z490 стало впровадження трьох фірмових утиліт, які працюють із застосуванням технологій штучного інтелекту.

Фірмові утиліти

AI Overclocking — це інтелектуальна утиліта, яка автоматично вибирає профіль, що відповідає встановленим процесору та системі охолодження для використання оптимальних налаштувань напруги й частоти.

Доповнює систему розгону інтелектуальна система охолодження AI Cooling. Вона визначає температуру процесора й використовує свій алгоритм для розрахунку мінімальної швидкості вентилятора, необхідної для ефективного охолодження системи з метою зниження рівня шуму зі збереженням високої продуктивності роботи системи. Третя утиліта, яка базується на використанні штучного інтелекту, — AI Networking — спрямована на керування трафіком та інтернет-з’єднанням.

Ексклюзивна утиліта ROG GameFirst VI аналізує особливості використання додатків та інтелектуально перемикає їх пріоритети і налаштовує пропускну здатність залежно від вибраних параметрів

Модельний асортимент

Лінійка ROG Strix, орієнтована на потужні ігрові конфігурації, має солідну підсистему живлення з урахуванням продуктивності топових процесорів Intel Core 10 покоління. Радіатор, який використо­вують для відведення теплоти від силових елементів, з’єднаний із тепловою трубкою, а для охолодження чипсета Z490 застосовують допоміжний радіатор.

Оригінальна модель ProART Z490-CREATOR 10G — перша материнська плата ASUS серії ProArt, що орієнтована на творців контенту. Вона відрізняється новим контролером Intel I225-V та підтриманням стандарту 10G Ethernet для максимально швидкого доступу до мережі. Крім технічних інновацій, ProART Z490-CREATOR 10G також отримала спеціалізований софт CreatorHub для швидкого і зручного моніторингу роботи ПК та його оптимізації під творчі завдання.

Довговічність материнської плати TUF Gaming Z490-Plus забезпечується завдяки низці ексклюзивних технологій та особливостям конструкції, з-поміж яких ASUS SafeSlot і TUF LanGuard.

Материнські плати лінійки Prime мають потужну схему живлення з мікросхемами DrMOS, що забезпечує якісне електроживлення процесорів Intel Core 10 покоління.

ROG Maximus XII

Ділянка VRM для потужних процесорів 10 покоління Intel потребує ефективного охолодження, тому на материнських платах серії ROG Maximus XII, націлених на топові версії й експерименти з оверклокінгом, для передавання тепла від силових елементів до радіатора використовують високоефективний термоінтерфейс. Завдяки оптимізованому розведенню слотів пам’яті OptiMem III материнські плати ROG Maximus XII підтримують стабільну роботу модулів пам’яті на підвищеній частоті — 4 800 МГц і вище.

ASUS B550 для сучасних ігрових ПК

Материнські плати на базі чипсета AMD B550 підтримують 20 ліній PCIe 4.0 загального призначення від процесорів AMD Ryzen третього покоління. Основний слот PCIe на всіх нових платах ASUS B550 пропонує 16 ліній PCIe 4.0, крім того, забезпечено підтримання до чотирьох портів USB 3.2 Gen 2 (10 Гбіт/с) із підключенням безпосередньо до процесора AMD Ryzen третього покоління.

Для швидкої й надійної роботи материнські плати серії B550 підтримують Wi-Fi 6 і Ethernet із пропускною здатністю 2,5 Гбіт/с, оснащені надійною системою живлення, високошвидкісною оперативною пам’яттю та корисною функцією BIOS Flashback.

Інтелектуальне шумозаглушення

Особливою фішкою нових материнських плат на базі чипсета ASUS AMD B550 є система інтелектуального шумозаглушення на основі алгоритмів штучного інтелекту. Широкій аудиторії ексклюзивну систему інтелек­туального шумозаглушення ASUS представили в преміальних навушниках ROG Theta 7.1 і портативній моделі ROG Strix Go 2.4. Материнські плати дістали програмну реалізацію цієї технології. Її цільова аудиторія — гравці і стримери, яким необхідно забезпечити високу якість передавання без фонових перешкод, а також усі користувачі, які хочуть мати у своєму арсеналі зручний інструмент для голосових комунікацій.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів