Borderlands Legendary Collection, Switch

код товару: 5026555068659
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Borderlands Legendary Collection, Switch:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Action
Видавець Take-Two Interactive
Доступні мови у грі Англійська мова
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Action
Розробник Turn Me Up Games
Behaviour Interactive
Видавець Take-Two Interactive
Доступні мови у грі Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10 х 170 х 100 мм
Вага 50 г
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 100 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.06 кг
Об'єм 0.0002 м3
У виданні Borderlands Legendary Collection вас чекає втричі більше хаосу, втричі більше видобутку, а головне - втричі більше движуху! По ходу пригод в Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 і Borderlands: The Pre-Sequel вам доведеться перебити цілу ораву рейдерів і страшних тварюк, випробувати безліч зразків найпотужнішого озброєння і навіть, якщо пощастить, врятувати Всесвіт. Також до ваших послуг купа додаткових матеріалів для кожної з ігор, сумарно розтягують проходження ще на 100 з гаком годин *.
немає в наявності
  • Всі три частини можна проходити як поодинці, так і в режимі спільної гри: два гравці на розділеному екрані або від двох до чотирьох гравців по Інтернету.
  • Borderlands: Game of the Year Edition. Вас чекає той самий шутер, з якого все почалося, тільки доповнений і поліпшений! У вас буде шанс випробувати незліченна безліч забійних стовбурів в ролі одного з чотирьох шукачів Сховища, у кожного з яких своє древо навичок. Вам належить відправитися на підкорення Пандори, дикої планети, де, згідно з легендами, знаходиться Сховище - джерело неймовірних технологій прибульців.
  • Borderlands 2. У ролі одного з шести авантюристів ви повинні спробувати вирвати Пандору з лап Красеня Джека, злочинного генія і за сумісництвом виконавчого директора величезної корпорації. У цій історії про помсту і спокуту ви зможете завести нових друзів, озброїти їх оберемком потужних стовбурів і разом вступити в бій за порятунок планети.
  • Borderlands: The Pre-Sequel. Це історія становлення Красеня Джека, головного лиходія Borderlands 2. Дія The Pre-Sequel розгортається в період між Borderlands і Borderlands 2. Вас чекає все той же гібрид шутера і рольової гри в запаморочливих нових декораціях.

* Доповнення «Командир Ліліт і битва за Притулок» для Borderlands 2 до цього видання не входить.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів