BioShock Collection, Switch

код товару: 5026555068031
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики BioShock Collection, Switch:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Action
Видавець Take-Two Interactive
Доступні мови у грі Англійська мова
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Action
Видавець Take-Two Interactive
Доступні мови у грі Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Додатково
Розмір коробки 10 х 170 х 100 мм
Вага 50 г
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 100 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.06 кг
Об'єм 0.0002 м3
Відкрийте для себе незабутні світи і беруть за душу історії високо оціненої критиками серії BioShock разом з набором BioShock: The Collection. Відвідайте міста Восторг і Колумбія в іграх BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered, and BioShock Infinite: The Complete Edition, включаючи всі додаткові матеріали для них. Боріться за життя і обманюйте ворогів в морських глибинах або ширяючи над хмарами.
немає в наявності
  • BioShock Remastered: досліджуйте підводне місто Восторг, що став притулком для найвидатніших умів людства і доведений до кошмарної антиутопії через гординю одну людину.
  • BioShock 2 Remastered: погляньте на Восторг очима Об'єкту Дельти, смертельно небезпечного прототипу Великих татусям, який повинен знайти свою Маленьку Сестричку - це питання життя і смерті.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition: опинившись в боргу у серйозних людей, приватний детектив Букер Девітт взявся за нездійсненне завдання: він повинен відправитися в Колумбію, літаючий місто над хмарами, і врятувати загадкову жінку на ім'я Елізабет.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів