Plexo Legrand кнопковий вимикач 10 A, сірий

код товару: 069540
Технічні характеристики Plexo Legrand кнопковий вимикач 10 A, сірий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кнопковий вимикач
Вид монтажу зовнішній
Матеріал пластмаса
Основні
Тип кнопковий вимикач
Вид монтажу зовнішній
Колір сірий
Клас захисту IP IP55 /- IK 07
Додаткові характеристики
Матеріал пластмаса
Додатково кнопковий вимикач (Н.Р. контакт)
кнопкові вимикачі 10 А
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 40 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0001 м3
Встановлюються в коробки для накладного монтажу або в супорти з рамкою для вбудованого монтажу. Серія Legrand Plexo - це електроустановочні вироби, що ідеально підходять для використання в приміщеннях з агресивним середовищем (наприклад підвищеною вологістю). Серія вологозахищених електроустановочних виробів розроблена для установки в технічних приміщеннях житлових будинків і будівель спеціалізованого призначення (гаражі, підвали, паркінги, майстерні та кулінарні цехи), а також для установки поза приміщеннями (тераси, сади, кемпінги ...). Монтажні коробки з сальниками або кабельними вводами і супорти поставляються в комплекті з рамкою. Призначені для установки збірних механізмів.
337 грн*
немає в наявності
Де купити: Plexo Legrand кнопковий вимикач 10 A, сірий:
Mekka
Plexo Legrand кнопочный выключатель Н.О. контакты, 10 A, серый (069540)
Компанія Legrand - провідний виробник у виготовленні продукції електротехнічного призначення, постачальник комплексних рішень для електричних та інформаційних мереж. Виробам Legrand знаходяться застосування як в житловому будівництві так і в промисловому і адміністративному секторі. Вузька спрямованість - електротехніка, сприяла компанії Legrand зайняти лідируючу позицію в багатьох країнах світу в своїй галузі.Таке лідерство Legrand на електротехнічному ринку, зумовлене низкою факторів, серед яких: висока культура виробництва, а також масштабні вкладення коштів у дослідження та розробку передових технологій .
На сьогоднішній день, Legrand - це 19% світового ринку інсталяційного електрообладнання (розетки, вимикачі) і 15% ринку пластикових кабельних каналів.Штаб-квартира компанії Legrand знаходиться у Франції. На заводах Legrand виготовляється близько 130 тисяч найменувань електротехнічної продукції, а сама компанія володіє більш ніж 4500 чинними патентами на винаходи. Розробка кожного продукту Legrand ведеться з обліку найпередовіших технічних рішень, а кожен виріб відповідає найвищим вимогам європейської якості.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів