UAG Camo Backpack для ноутбуков до 15" [Camo Backpack для ноутбуків до 15", Grey]

код товару: 981830113061
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики UAG Camo Backpack для ноутбуков до 15" [Camo Backpack для ноутбуків до 15", Grey]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 15"
Колір сірий
з малюнком /темно-серый узор милитари
Основні
Тип рюкзак
У напрямку молодіжна
спортивна
Форм-фактор ноутбука 15"
Відділення
Для ноутбука
Дод. зовнішнє
Дод. внутрішнє
Особливості
Кріплення на чемодан
Ручки для перенесення
Особливості нагрудна застібка
Фізичні
Об `єм 24 л
Колір сірий
з малюнком /темно-серый узор милитари
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 310 мм
Висота 200 мм
Довжина 500 мм
Вага 1.04 кг
Об'єм 0.0310 м3
Продукція від компанії Urban Armor Gear розроблена і спроектована таким чином, щоб забезпечити максимальний захист вашого пристрою, при цьому зберігаючи зручність і надійність.
немає в наявності
• Міцний корпус, ергономічна підкладка для максимального комфорту і зручна ручка для перенесення.
• Матеріали стійкі до екстремальних погодних умов.
• Спеціалізований доступ і зберігання ноутбука (до 15-дюйма) і ремінець для надійного кріплення для рухомого багажу.
• Просторий і місткий з внутрішніми роздільниками, додаткові відділи та кишені.
• Спеціальна кишеня з верхнім завантаженням і флісовій підкладкою.

місткість - 24 літри.
Стильний та місткий рюкзак від UAG, що готовий до екстремальних активностей

Думаю, що важко буде знайти того, хто нічого не чув і не знає про компанію UAG. Напевно словосполучення «ударозахисний чохол» міцно закріпилось за цим брендом. Та сьогодні нам на огляд потрапила новинка, що дійсно здивувала. Адже це стильний та функціональний рюкзак від UAG.

Отож, які він має особливості дізнаємось разом у цьому огляді!

Особливості:

  • Міцний корпус, ергономічна підкладка для максимального комфорту та зручна ручка для перенесення
  • Матеріали стійкі до погодних умов
  • Спеціалізований доступ та зберігання ноутбука (на 16-дюйма) та ремінець для надійного кріплення до рухомого багажу
  • Просторий та місткий із багатоорганізаційними розділювачами, кількома відділеннями та кишенями
  • Особлива кишеня з верхнім завантаженням

Дизайн

Рюкзак відразу привертає погляд своїми великими габаритами та цікавим дизайном із вставками з військового камуфляжу. Наплічник ніби так і натякає своїм стилем, щоб його взяти з собою в турпохід чи на військові навчання. Хоча він доволі легко впишеться і в нестримне життя мегаполісів, і в більш спокійний відпочинок на природі. Адже цей рюкзак є досить універсальним по своєму функціоналу.

Отож до наших рук потрапила версія у чорному кольорі із чорно-сірими вставками військового камуфляжу. Такий варіант дизайну пасуватиме, як на нашу думку, всім. Адже це доволі універсальний варіант, який не буде привертати зайву увагу. Але це не точно, адже він виглядає стильно та цікаво.

Сірий варіант рюкзака теж можна назвати універсальним. А ось варіант із помаранчевими вставками – виглядає максимально яскраво і незвично. Думаю, він буде цікавим для поціновувачів чогось яскравого чи просто, тим хто хоче, щоб їх можна було побачити та ідентифікувати на великих відстанях.

Всі замки на рюкзаку мають стрічки із логотипом UAG.

Хочеться звернути увагу на його шеврон, що легко знімається та змінюється. Адже в комплекті є ще один іншого кольору. Так, один чорний із білим написом UAG, а інший – у сірому варіанті із чорним написом. Мені здається це рішення для тих, хто все-таки хоче виділитись та зробити свій рюкзак унікальним чи просто адаптувати його під себе.

Оскільки на місце шеврону можна буде прикріпити будь-який інший за своїм уподобанням.

Функціонал

Цей 24-літровий рюкзак має велику кількість різних відділень та кишень, що дозволить вмістити більшість ваших речей, які необхідні для проведення дозвілля поза домом.

Коли відкриваєш рюкзак, одразу знайомишся із доволі унікальним рішенням для кишені в ньому. Адже це кишеня-міні сумка («бардачок»), тобто відділення, яке має габарити достатні для того, щоб помістити там предмети першої необхідності. Це може бути, наприклад, обладнання для зйомок (екшн-камера чи фотоапарат), документи, гаджети чи продукти для перекусу. Особливість цієї кишені ще в тому, що дістати необхідні речі з цієї кишені достатньо легко, не потрібно повністю відкривати рюкзак та витягнути з нього всі речі. Таке рішення максимально зручне і практичне у використанні.

Розкривши рюкзак повністю, розумієш: по-перше, що він дуже великий та місткий; по-друге, що він має багато відділень і гаманців; по-третє, що він повністю не розкривається, тим самим тримаючи свою форму і не дозволяючи речам випадати з нього.

Як ми зазначали раніше, всередині рюкзака є достатньо багато кишень:

  • спеціальне місце для 16-дюймового ноутбука
  • відділ для планшетів
  • менший відділ для гаджетів
  • два тонких відділи під канцелярію (приміром, ручки та олівці)
  • відділ на замку для дротів чи гарнітури
  • кишеня із сітки для різних дрібничок

До слова, всі замки і блискавки мають додатковий гумовий захист, що є практичним як для захисту від вологи, так і для зручного відкривання.

Сторона рюкзака, що торкається вашої спини, має своєрідний цікавий малюнок і фактуру. Таке рішення не є жорстким і не давить на спину. Крім того, наплічник не прилягатиме повністю до спини та тіла, та буде створювати повітряний потік, що є практичним і зручним у спеку. Також тут є ремінець, який дозволить надягати рюкзак на ручку багажу дорожньої сумки.

Також зверху рюкзака є середньої жорсткості ручка для зручного носіння та тримання його однієї рукою.

Рюкзак не був би рюкзаком, якщо у нього не було б ручок для носіння на плечах. Вони досить м’які та стильні, легко регулюються під зріст. Ручки мають на собі зачіпки, куди можна кріпити карабін. Також тут є додаткові кріплення, які фіксуються на животі, що є дуже практичним і зручним для тривалих походів.

Спереду, одразу під вишивкою, є кишеня, що досить тяжко відкривається. І все це не просто так, адже це продуманий спосіб додатково захисту його вмісту від крадіжок. Тут можна зберігати документи.

Дві симетричні бокові кишені, різняться між собою при їх відкритті. Для термоса чи пляшки з водою буде зручніша права, а для різних дрібничок (кабелі, гаджети, їжа, канцелярія) –ліва кишеня.

Ще одна кишеня, яку не одразу можна побачити, знаходиться одразу біля спини. В ній можна зручно переносити документи формату А4 чи карту для подорожей.

Для кого

Моя відповідь – майже для всіх! Так, рюкзак більше позиціонується для туристичних походів, подорожей та інших активностей поза містом. І його вставки військового камуфляжу підходять далеко не під кожен діловий стиль чи вечірній одяг. Але це не забороняє його використовувати в робочі будні під стиль casual чи брати його із собою на вихідні на відпочинок із сім'єю. Завдяки трьом варіантам кольорових рішень та стильному урбаністичному дизайну, наплічник доволі легко впишеться у ваш активний ритм життя.

Враження

Рюкзак приємно вразив своїм дизайном, габаритними розмірами та великою кількістю кишень. Захищеність від вологи та практичність у деталях є додатковими перевагами. А урбаністичність та універсальність кольорів роблять його рюкзаком «must have». Одягаючи такий рюкзак, відчуваєш +100% до своєї готовності до пригод.

Висновок

Наплічник від бренду UAG обіцяє бути надійним помічником у доволі екстремальних умовах. Його функціональність, захищеність від природних умов, бездоганне пошиття та дизайн, так і просять випробувати його на режим виживання. Але у спокійному темпі вихідного дня, рюкзак буде не менш функціональним помічником для кожного.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів