Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - fischertechnik - Кейс для транспортування ліній Trainingsmodelle

fischertechnik Кейс для транспортування ліній Trainingsmodelle

код товару: FT-551587
Технічні характеристики fischertechnik Кейс для транспортування ліній Trainingsmodelle:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид аксесуар для конструктора /кейс для транспортировки линий Trainingsmodelle
Тип гри аксесуар
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Основні
Вид аксесуар для конструктора /кейс для транспортировки линий Trainingsmodelle
Тип гри аксесуар
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
З'єднання деталей відсутнє
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Індивідуальний кейс для безпечного зберігання та транспортування моделей fischertechnik Trainingsmodelle, який точно відповідає їх розмірам. Це робить його ідеальним для користувачів, які регулярно використовують моделі на ярмарках, виставках, використовують їх для демонстрацій або шукають надійний захист під час зберігання цих моделей. Практичний варіант транспортування працює таким чином: Заводська модель розміщується один раз у нижній частині корпусу (висота: 30 мм). Далі знімається лише верхня кришка (висотою: 340 мм). Саму фабричну модель більше не потрібно переміщувати, вона повністю функціонує в нижній частині кейсу.
немає в наявності
Матеріали: Корпус з алюмінієвого профілю з пластиковими пластинами та сталевими куточками, а також 4 сталевими рухомими ручками. Верхня частина корпусу частково облицьована м'якими вставками з ударопоглинаючого паралону різної висоти та має 3 внутрішніх кишені на блискавці для кабелів та аксесуарів. Нижня частина облицьована твердою піною.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів