Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Товари для дому та саду - Газонокосарки - Ryobi - Щіткова машина ONE+ RY18PCB-0 18В з чистячою щіткою (без АКБ и ЗП)

Ryobi Щіткова машина ONE+ RY18PCB-0 18В з чистячою щіткою (без АКБ и ЗП)

код товару: 5133004729
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Ryobi Щіткова машина ONE+ RY18PCB-0 18В з чистячою щіткою (без АКБ и ЗП):
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип щіткова машина
Тип двигуна електричний (акумулятор)
Основні параметри
Тип щіткова машина
Тип двигуна електричний (акумулятор)
Двигун
Тип акумулятора Li-Ion
Напруга акумулятора 18 В
Ємність батареї 1.5 А/год
Час заряду акумулятора (100%) 2 год /4 Ач
90 хв /2,6 Ач
60 хв /1.5 Ач
Особливості
Комплектація картонна коробка
щітка для чищення
Фізичні
Рівень шуму 80 дБ
Вага 3.5 кг без акумулятора, 3.9 кг - загальна вага
Гарантія
Гарантія 36 місяців
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 190 мм
Довжина 1190 мм
Вага 5.10 кг
Об'єм 0.0475 м3
Машина щеточная Ryobi RY18PCB-0 ONE + призначена для чищення різних рівних поверхонь, наприклад таких як тераси або настили. Телескопічна рукоять дозволяє встановити оптимальну довжину для кожного користувача. Еластичне покриття робить роботу комфортнішою, особливо при тривалому використанні. Швидка заміна аксесуарів без використання додаткових ключів. Миючі засоби, призначені для чищення різних поверхонь, купуються окремо.
немає в наявності
Бездротова техніка Ryobi для швидкого прибирання

Більш зручно, економно й ефективно. Ryobi презентує техніку, із якою можна забути про неохайні подвір’я, що можуть зіпсувати враження від красивих будинків.

Садовий і електроінструмент Ryobi ONE+ розробляють і виготовляють із 1996 року. Це понад 20 років інновацій у межах однієї системи, що є лідером на світовому ринку акумуляторних електроінструментів для до­­машнього використання. Один акумулятор ONE+ можна експлуатувати із понад сотнею інструментів для дрібного ремонту, створення виробів, роботи в саду й обслуговування автомобіля. Інструменти Ryobi слугуватимуть упродовж тривалого часу, вони мають конкурентну ціну та захищені трирічною гарантією.

Технологічний прорив у підмітанні

Машина для підмітання Ryobi R18SW3-0 (без акумулятора в комплекті)

Ryobi R18SW3-0 — перша бездротова модель на ринку. Вона легка і мобільна, нею зручно маневрувати та керувати. Дві її щітки обертаються зі швидкістю 140 об/хв, забезпечують шлях прибирання завширшки 53 см, а завдяки великому 17-літровому контейнеру можна прибирати навіть велике сміття.

Регульоване за висотою заднє колесо дає змогу використовувати машину на найрізноманітніших поверхнях. Бокові бампери убезпечують стіни від пошкоджень. Вертикальні ніжки — зручне рішення для зберігання, адже допомагають заощадити місце в гаражі або майстерні. М’яка, регульована за висотою ручка гарантує зручний безпечний хват, а завдяки ножному вимикачу не потрібно торкатися руками пильних і брудних частин машини.

Потужний акумулятор, який можна вибрати в лінійці Ryobi ONE+, R18SW3-0 гарантує автономну роботу протягом понад трьох годин: збирати листя, кошену траву, тирсу, тріски, цвяхи та гвинти з доріжок у дворі та з підлоги в гаражі.

  • Код товару: 5133004365
  • Напруга 18 В
  • Ширина оброблюваної поверхні 53 см
  • Об’єм контейнера 17 л
  • Швидкість щіток 140 об/хв
  • Вага (без акумулятора) 8,3 кг
  • Вага (загальна) 8,7 кг

Ефективна альтернатива мийці високого тиску

Акумуляторна щітка Ryobi RY18PCB-0 (без акумулятора в комплекті)

Акумуляторна щітка швидко очистить поверхні від моху, бур’янів і бруду, ефектно освіжить патіо, дерев’яний настил, кам’яну доріжку та багато інших поверхонь внутрішнього подвір’я. Із потужним мотором 18 В не потрібно докладати надмірних зусиль, достатньо просто ковзати поверхнею, а щітка з жорсткою щетиною якісно видалятиме бруд. Ця модель стане ефективною альтернативою мийці високого тиску, оскільки не пошкоджує тротуарну плитку.

Телескопічне руків’я дає змогу встановити оптимальну довжину для кожного користувача. Щоби відрегулювати довжину штанги, треба просто послабити засув і посунути руків’я вгору або вниз. Також можна точно відрегулювати кут нахилу допоміжного руків’я й у такий спосіб забезпечити оптимальне зчеплення, зручний хват і правильну поставу під час роботи.

Для захисту користувача від сміття, що летить, передбачено спеціальну захисну панель. А завдяки живленню від акумулятора пристрій готовий до використання будь-де й будь-коли.

  • Код товару: 5133004729
  • Напруга 18 В
  • Щітка в комплекті жорстка
  • Вага (без акумулятора) 3,5 кг
  • Вага (загальна) 3,9 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів