Графічний планшет Huion H430P

код товару: H430P_HUION
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Графічний планшет Huion H430P:
Основні параметри
Повний список параметрів
Робоча область 121.9 x 76.2 мм (PC), 47.6 x 76.2 мм (для Android)
Розподільна здатність 5080 lpi
Живлення пера батарея без електромагнітного резонансу
Вага планшета 0.135 кг
Основні
Тип графічний планшет
Підключення дротове
Швидкість відгуку 233 мс
Робоча область 121.9 x 76.2 мм (PC), 47.6 x 76.2 мм (для Android)
Розподільна здатність 5080 lpi
Чутливість до нахилу ±60
Тип вводу стилусом
Додатково
Комплектація планшет
перо
короткий посібник користувача
кабель Micro USB
затискач для наконечника пера
Перо
Живлення пера батарея без електромагнітного резонансу
Рівнів тиску пера 4096
Максимальна висота зчитування 10 мм
Змінні наконечники для пера x 8
Інтерфейси
Інтерфейси USB /(ПК), MicroUSB (планшет)
Фізичні
Колір чорний
Габарити ( ШхВxГ ) 187 x 140 x 8 мм
Вага планшета 0.135 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 220 мм
Висота 40 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.40 кг
Об'єм 0.0015 м3
Один планшет - безліч можливостей для самовираження. Чарівний дизайн. Планшет H430P з мінімальною товщиною 6,3 мм важить стільки ж, скільки мобільний телефон, що забезпечує Вам більше зручності і менше стомлюваності, коли Ви малюєте або, наприклад, граєте в osu!
1599 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Графічний планшет Huion H430P:
Інтернет магазини
ACDC
Графічний планшет Huion H430P (H430P_HUION)
Comtrading
Графический планшет Huion H430P
Mekka
Графический планшет Huion 4.8"x3" H430P, microUSB, черный (H430P_HUION)
Moyo
Графический планшет Huion H430P
kidis.ua
Графический планшет Huion H430P (H430P_HUION)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Графический планшет Huion H430P
Якщо Ваша робота говорить за себе, не переривайте її.

4096 рівнів чутливості до тиску не тільки дозволяють відображати лінії плавно і точно, але і змінювати їх, надаючи різний тиск на перо. Висловлюйте свої ідеї максимально точно разом з Inspiroy H430P.

Huion Inspiroy H430P: один графічний планшет і безліч можливостей для творчості

Ваша дитина прагне проявляти власну творчість на повну? Підтримайте її у мріях та допоможіть реалізувати приховані здібності та таланти разом з портативним графічним планшетом Huion H430P, що стане ідеальним помічником у перших кроках юного митця.

Особливості Huion H430P

  • Ручка-перо без батареї: стилус не потребує підзарядки.
  • Знімний кабель Micro USB: в разі необхідності кабель легко замінити.
  • 4096 рівнів чутливості до тиску ручки-пера: у два рази точніше ніж раніше.
  • Надзвичайно легкий та компактний: вага графічного планшета складає всього 135г.
  • 4 експрес-клавіші: цього достатньо, щоб налаштувати комбінацію клавіш, якими часто користуєтесь.
  • Підтримує пристрої, що працюють на Android 6.0 або новіше, що створює безліч переваг, як-от: діти не займають гаджети дорослих, можуть малювати в будь-якому місці, навіть на відпочинку (наприклад, пляж, в гостях, з друзями) та миттєво ділитись малюнками в соціальних мережах через Android.

Комплектація

У невеликій білій коробці на користувача чекає достойна комплектація, а саме: графічний планшет Huion H430P, ручка-перо, 8 змінних наконечників та пінцет для їх заміни, кабель Micro USB, два OTG адаптера (Micro USB та USB-С), інструкція з експлуатації та спеціальний диск з інформацією про завантаження драйверів.

Тож маємо дійсно гарне комплектування, що містить все необхідне для художників початківців.

Дизайн та ергономіка

Перше, що слід зазначити це надзвичайно компактні розміри Huion H430P. Даний графічний планшет має корпус з чорного, приємного на дотик пластика, що важить стільки ж, скільки, приміром, мобільний телефон, всього 135 г. Його товщина складає 6,3 мм, а габарити 186.6 x 139.2 x 6.3 мм відповідно.

Тож під час користування Huion H430P вам гарантовано більше зручності та менше стомлюваності, коли малюєте. Також його зручно класти в рюкзак або сумку, де він не займатиме багато місця. Це дійсно прекрасне рішення для юних художників, що цінують портативність.

Загалом зовнішній вигляд Huion H430P дуже милий, такий собі «маленький помічник», що завжди під рукою. Дизайн графічного планшета мінімалістичний та не перевантажений зайвими деталями. Розмір його робочої поверхні складає 4.8:3 дюйма, що дозволить отримувати більше контролю та досягати більшої точності.

З фронтальної сторони знаходиться: робоча область та чотири експрес-клавіші (по дві справа та зліва), які можна налаштувати під себе. Самі клавіші знаходяться над робочою поверхнею, що дуже зручно, адже не заважатимуть під час малювання. Серед зручностей, можна відзначити ще й наявність сітки з точок на робочій поверхні, що дозволяє полегшити процес малювання для новачків. Також тут присутній й логотип бренду.

На бічній стороні верхньої грані маємо один рознім під Micro USB.

На задній частині корпусу розташовані чотири прогумовані круглі ніжки, щоб гаджет не ковзав під час роботи та наліпка з додатковою інформацією від виробника.

Функціонал

Окрім самого планшета, не меншої уваги заслуговує і ручка-перо, що йде в комплекті. Так, вона має 4096 рівні чутливості, що дозволяє не лише зображати лінії плавно та точно, але і змінювати їх, створюючи різний тиск на стилус. До слова, рішення цифрового пера складає 5080 LPI (ліній на дюйм), що створює максимальну достовірність передачі руху на робочій поверхні планшета та забезпечує точну реакцію на найменший штрих, проведений пером.

Також дана ручка оснащена технологією пасивного стилуса, що дозволяє працювати з нею без батареї. Це дуже зручно, адже з нею можна забути про підзарядку або заміну батареї.

Як зазначалось раніше, планшет має чотири експрес-клавіші, що легко налаштувати під власні потреби. Клавіші можуть буті налаштовані для скасування, вибору кисті, вставки та багатьох інших функцій.

Висновок

Тож Huion H430P – це хороший інструмент для художників початківців, які тільки починають знайомство з комп'ютерною графікою, але не готові витрачати кошти на дорожчі гаджети. Даний планшет дійсно підкуповує своїм компактним розміром та портативністю, а в парі з легкою ручкою-пером, що не вимагає підзарядки, створить безліч можливостей для самовираження.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів