Home - Consumer Goods & Electronics - Electronics, computers and office - Media tablets - Graphic Tablets - Huion - Графічний монітор Huion Kamvas Pro 13

Графічний монітор Huion Kamvas Pro 13

SKU: GT133_HUION
Previous
Next
Technical characteristics Графічний монітор Huion Kamvas Pro 13:
Main features
Full list of features
Diagonal 13.3 "
Workspace 293.76 × 165.24 mm
Resolution 1920 x 1080 (Full HD)
Power of the pen battery without electromagnetic resonance
Tablet Weight 0.91 kg
Main
Type drawing monitor
Connection wired
Diagonal 13.3 "
Response time 25 msec
Workspace 293.76 × 165.24 mm
Luminance 220 kd/m²
Resolution 1920 x 1080 (Full HD)
Display IPS
Aspect ratio 16:9
Contrast 1000:1
Sensitivity to slope ±60
Сolor display
Additionally
Additionally Anti-glare glass
Finger touch
Full-laminated glass
Package contents stylus /PW507
quick start guide
pen nib clip
graphic display
power adapter
cleaning cloth
3-in-1 cable
plug
Gamut 120% sRGB
Full viewing angle 89 ° °/89°(H)/89°/89°(V) (Typ.)(CR>10)
Adjustable stand ST300
Pen
Power of the pen battery without electromagnetic resonance
Maximum reading height 10 mm
Pen Holder PH05
Replacement tips for the pen x 10
Interfaces
Interfaces USB /type C
Physical
Colour dark grey
Dimensions (HxWxD ) 388 x 219 x 11 mm
Tablet Weight 0.91 kg
Voltage 100 V -240V, 50/60Hz
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 250 mm
Height 70 mm
Length 420 mm
Weight 2.65 kg
Volume 0.0074 m3
Connection: wired; Workspace: 293.76 × 165.24; Permission: 1920 x 1080 (Full HD); Diagonal: 13.3 "; Power of pen: battery without electromagnetic resonance; Tablet weight: 0.91 kg;
14199 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: Графічний монітор Huion Kamvas Pro 13:
Online stores
ACDC
Графічний монітор Huion Kamvas Pro 13 (GT133_HUION)
Comtrading
Графический монитор Huion Kamvas Pro 13
Iphouse.com.ua
Графический монитор Huion Kamvas Pro 13
Mekka
Графический монитор Huion 13,3" Kamvas Pro 13, USB-C,черный (GT133_HUION)
Moyo
Графический монитор Huion Kamvas Pro 13
National networks
24 Moyo.ua
Графический монитор Huion Kamvas Pro 13
Epicentr
Монитор графический Huion Kamvas Pro 13,3" GT133_HUION black
Huion Kamvas Pro 13: творити чи витворяти?!

Якщо ви творча особистість чи може просто вирішили опанувати нові графічні навички, то вам як художнику, варто мати планшет! Але в еру цифрових технологій і планшет художника змінив свій вигляд. Тепер він має можливість одразу оцифровувати вашу творчість.

Отож тепер постає цілком логічне питання: а який планшет обрати? Особливо, якщо ти ще молодий дизайнер чи художник. А, отже, грошей на дорогі та флагманські моделі ще немає. Але і втрачати у функціональності теж не хочеться. Відповіді на ці питання, повинен мати - Huion Kamvas Pro 13

Тож давайте його оглядати та ним малювати!

Особливості Huion Kamvas Pro 13

  • Високоякісне антивідблискове скло, що забезпечує відмінну передачу кольору
  • Підтримка функцій чутливості до нахилу стилуса: +/- 60 рівнів розпізнавання
  • Пасивне перо PW507 для більш точного та природного процесу малювання
  • Компактність та зручність завдяки розміру екрану в 13 дюймів
  • Кольорова гамма 120% sRGB дозволяє вам побачити ще більше кольорів і відтінків
  • 4 експрес клавіші та 1 сенсорна панель дозволяють зекономити час при налаштуванні клавіш під зручні для вас команди

Перед тим, як почати огляд, пропоную вам трохи ознайомитись із самим брендом.

Huion

Huion - це відома китайська компанія, яка виробляє як цифрові, так і аналогово-цифрові прилади. Товари компанії відповідають стандартам Європейського Союзу, Китаю та Сполучених Штатів Америки (CE, FCC і CCC). А продукція Huion експортується в Європу, Північну та Південну Америку, Азію, Африку - в загальному в більш ніж 100 країн і регіонів світу.

Компанія Huion вийшла на міжнародні ринки ще у 2000 році і почала реалізовувати USB-кабельні та бездротові графічні планшети, дисплеї і трасувальні LED панелі. Після десяти років наполегливої ​​праці та динамічного розвитку компанії, Huion стає лідером з експорту, а кількість споживачів продукції Huion виросла в рази. Отож графічні планшети та інші товари Huion стали популярними в Японії, Тайвані, Сінгапурі, Південній Кореї, Франції, Сполучених Штатах Америки, Нідерландах та багатьох інших країнах.

Комплектація

У чорній молодіжній коробці на вас чекає досить непогана комплектація. Адже в коробці є все і навіть трохи більше для комфортного використання цього графічного планшету. Тут ви побачите:

  • Сам графічний монітор Huion Kamvas Pro 13
  • Цифрове перо PW507 і тримач для нього
  • Кабель 3 в 1
  • Адаптер живлення
  • Перехідник
  • Підставка
  • 10 змінних наконечників
  • Затискач
  • Серветка з логотипом бренду
  • Інструкція
  • Рукавичка Cura CR-01

Як бачите, виробник явно не зекономив на укомплектуванні. Наразі, це одне з кращих укомплектувань, які я зустрічав. Адже професійну рукавичку для малювання я точно не очікував тут побачити. Отож за укомплектування виробнику ставимо плюсик.

Дизайн

Щодо дизайну, то він доволі простий, але функціональний. Чорні кольори, приємний на дотик пластик, великий екран і трохи функціонально налаштованих клавіш з лівої сторони. І, як на мене, то такий дизайн планшету спроектований більше під праву руку. Адже з лівої сторони знаходяться функціональні клавіші, якими якраз зручно користуватись лівою рукою, поки права зайнята пером.

Габарити графічного планшета становлять 388 x 219 x 11 мм, вага складає 910 г та товщина - 11 мм. Як бачите, планшет доволі легкий і компактний. Тому його досить зручно покласти в рюкзак і носити із собою.

З лівої сторони розташовані (зверху вниз): клавіша увімкнення/вимкнення, 4 програмовані клавіші, між ними невелика сенсорна панель та в самому низу функціональна клавіша.

З правої сторони знаходиться тільки логотип компанії, а на бічній стороні знаходиться один універсальний порт - USB /type C.

Екран

Графічний планшет має 13-дюймовий IPS екран, із роздільною здатністю 1920 x 1080 (Full HD), контрастністю 1000:1, яскравістю 220 кд/м та співвідношенням сторін 16:9. А завдяки технології ламінованого екрана, намальовані лінії виходять максимально точними та природними. Крім того, поверхня екрану покрита антивідблисковим склом, яке істотно зменшує "відблиски" й забезпечує кращий захист вашого зору.

Як заявляє виробник, планшет підтримує таку саму колірну палітру, як цифровий друк, що охоплює 120% sRGB кольорів. Тому цей пристрій може не лише забезпечити вам ширшу колірну гаму, але й більш насичені кольори з природним переходом.

Щоправда, у мене відображаються кольори на екрані планшету значно яскравіші ніж на моніторі ПК і це було досить незручно у користуванні. А ось як їх відкалібрувати між собою я не знайшов.

Функціонал

Чотири експрес-клавіші та сенсорна панель, яку я згадував раніше, допоможуть заощадити час та підвищать вашу продуктивність. Адже ви можете налаштувати їх під свої бажання.

Завдяки інтегрованій складеній конструкції ви легко і швидко можете підготувати монітор до роботи під потрібним вам кутом. Крім того, завдяки протиковзному дизайну підставна стійка та може розміщуватись на різних поверхнях.

Поверхня стенду зроблена з алюмінієвого сплаву, надаючи їй стильного вигляду.

Перо PW507 з 8192 рівнями чутливості до натискання, легко дозволить малювати на піксельному рівні. Плюс із функцією природного нахилу ± 60 градусів процес малювання принесе набагато більше задоволення. До слова, працює таке перо без батареї, що є дуже зручним варіантом для використання.

Високий показник швидкості відгуку планшету забезпечує найкращу продуктивність і швидку реакцію під час роботи графічним монітором. Правда, на практиці цього не вистачає, адже перо трохи відстає від курсора.

Kamvas Pro 13 сумісний з Windows 7 або пізнішими версіями й Mac OS 10.11 чи новішими. Він також сумісний з основним програмним забезпеченням, як-от Adobe Photoshop, Clip Studio, Paint Tool Sai та інші.

Враження

Планшет має ряд плюсів і мінусів. Але він точно має право на звання кращого планшета для новачка та аматора! Адже серед величезних цінників на флагманські графічні планшети, Kamvas Pro 13 відрізняється доволі економічним цінником. Та водночас він себе показав на досить непоганому рівні. Отож його можна активного використовувати на початку своєї творчої кар'єри.

Плюси

  • Хороша комплектація
  • Його габарити, адже він тонкий і легкий
  • Оптимальний розмір робочої поверхні для малювання - 293.76 × 165.24 мм
  • Простий у налаштуванні та калібрування. Достатньо просто завантажити драйвер і відкрити його.
  • 4 клавіші, що можна налаштувати під себе
  • Підключення до планшета здійснюється тільки через один рознім, який міцно фіксує дріт

Мінуси

  • Для користування планшетом потрібно під’єднати багато дротів
  • При майже кожному включенні потрібно калібрувати екран, але це робиться швидко і просто
  • Як на мене, то екран досить яскравий і насичений, тому кольори я підбирав на екрані комп'ютера, щоб точно не помилитись
  • Невеличка затримка роботи стилуса. Тобто стилус із курсором не співпадають при роботі, є невелике гальмування. Правда, воно менше секунди та до цього звикаєш, але воно є.

Висновок

Що я хочу сказати, підбиваючи підсумок. А хочу сказати про його вартість. Адже Kamvas Pro 13 обійдеться практично у два рази дешевше, ніж подібний дисплей Wacom. І це його головний і сильний аргумент. Так, графічний планшет має ряд переваг, починаючи від комплектації, габаритів, його легкому налаштуванню та користуванню. Але є і недоліки у вигляді зайвих дротів, досить яскравих кольорів і певних зауважень до стилуса.

Отож я можу його рекомендувати для початківців та аматорів у графічному дизайні, моделюванні та малюванні. А як накопичите більше грошенят і наберете

Menu
Products catalog
Products catalog