Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный

код товара: TWPRO400SPLITTER-2
Технические характеристики Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип Сплиттер-разветвитель
Совместимость TWPRO400WRLP-B
Цвет кабеля черный
Основные
Тип Сплиттер-разветвитель
Длина кабеля питания 0.15 м
Совместимость TWPRO400WRLP-B
Тип кабеля AWGH22
Цвет кабеля черный
Дополнительно
Особенности возможность соединения гирлянд /вхід одного типу Male, виходів два типи Female
Гарантия
Гарантия 12 месяцев
Параметри упаковки
Ширина 20 мм
Высота 10 мм
Длина 400 мм
Вес 0.02 кг
Объем 0.0001 м3
Twinkly PRO 2 Port Splitter совместимый с Wi-Fi контроллером TWPRO400WRLP-BEU и применяется для разделения линии на две при подсоединении светодиодных управляемых гирлянд Twinkly PRO.
420 грн*
есть в наличии
* Рекомендованная розничная цена
Где купить: Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный:
Интернет магазины
ACDC
Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный (TWPRO400SPLITTER-2)
Comtrading
Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный
Exe.ua
Спліттер-розгалуджувач Twinkly Pro, IP65, чорный (TWPRO400SPLITTER-2)
Iphouse.com.ua
Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro, IP65, черный
Itbox
Гирлянда Twinkly PRO Сплиттер-разветвитель Pro, IP65, черный (TWPRO400SPLITTER-2)
Национальные сети
24 Moyo.ua
Сплиттер-разветвитель Twinkly Pro,черный
Професійна серія Twinkly PRO. Decorate like a boss

Перед читанням цієї публікації бажано ознайомитися з інформацією про споживчі товари Twinkly, стаття про які є на сайті ERC. Після цього матеріал про Twinkly PRO сприйматиметься більш цілісно і зрозуміло.

Час творити дива з Twinkly

Про відмінності

Читали вже про споживчі гірлянди Twinkly чи ні, але зараз йтиметься про їхні суттєві відмінності від професійних рішень Twinkly PRO. Варто усвідомити, по-перше, що гірлянди Twinkly та Twinkly PRO несумісні конструктивно й за керуванням, хоча й матимуть гарний вигляд на спільних інсталяціях. За стандартом захисту та за виконанням продукцію Twinkly PRO орієнтовано на зовнішнє використання та за складних погодних умов. Twinkly PRO мають стандарт IP65, проти стандарту IP44 у Twinkly. Але ж і стандарт IP44 – це суттєво, якщо порівнювати з тим, що на ринку є деякі гірлянди сумнівної якості, які ледь витримують першу інсталяцію чи один сезон використання. Гірлянди Twinkly PRO зроблені так, що слугуватимуть роками.

Twinkly PRO мають трохи більші за розміром світлодіодні лампи (вони розміщені в захисній капсулі й через це розмір лампи збільшено) та іншу кабельну систему. За принципом керування це ті самі сигнальні кабелі та кабелі живлення (їх загалом шість) до кожного світлодіода, але «товстіші», бо це вже кабель AWG22. Є опція з прогумованими дротами (Rubber AWG 22). Через це гірлянди Twinkly PRO, ще й із капсулами світлодіодів F5, мають професійний вигляд. Хоча такими ж надійними і міцними є споживацькі гірлянди Twinkly.

Ліворуч – споживацькі гірлянди Twinkly. Праворуч – дві світлини професійних гірлянд Twinkly PRO

Новітня генерація світлодіодних гірлянд

Twinkly та Twinkly PRO – це найновіші преміальні генерації світлодіодних декорацій на основі трьох типів світлодіодів. Ними можна адресно керувати завдяки розумним світлодіодним технологіям, що базуються на численних патентах Twinkly та Twinkly PRO в галузі світла та комп’ютерного розпізнавання образів. Апаратне забезпечення Twinkly PRO назавжди змінює важкий процес встановлення на просте підключення. Жодних інструментів і мінімум часу, жодних складних програмувань, спрощений процес налаштування ефектів та їхньої зміни. Додаткові матеріали та танок із бубоном також не потрібні.

Основа рішень Twinkly PRO – контролери світла з живле­нням від електромережі 220 В, із підключенням Ethernet та керуванням освітленням «прямо з коробки». Контролери працюють у парі з безкоштовним програмним забезпеченням (Twinkly PRO – лише iOS) Twinkly і можуть керувати аж до 1 500 світлодіодами кожен. Налаштовуються за хвилини без інших додаткових зусиль, їх можна вмикати каскадами для збільшення кількості ламп аж до сотні тисяч і більше. Гірлянди Twinkly PRO для підключення до контролера можна вибрати із широкого розмаїття асортименту: з декількома формами лінз, із різними типами світлодіодів, конфігурацією, кольорами кабелів, щоби відповідали вибраному стилю декорації.

Twinkly PRO надає комплексне рішення зі спеціальною лінійкою продуктів для малих, середніх чи величезних інсталяцій, якими можна керувати віддалено незалежно від того, де їх розташовано. Один програмний додаток для керування всіма групами. Скажіть «прощавай» ручному картографуванню та складному розробленню ефектів. Завдяки додатку Twinkly можна керувати освітленням зі свого смартфона. Запатентований алгоритм комп’ютерного зору здійснює повне відображення інсталяції в режимі 2D або 3D (меппінг) за лічені хвилини в будь-якій формі. Меппінг можливий навіть із дрону. Він може бути поетапним. Можна, наприклад, поєднати кілька контролерів і працювати з ними як з одним, згрупувавши їх та всі підключені до них гірлянди разом за допомогою програми. Світлодіодними гірляндами Twinkly PRO можна керувати не лише з мобільних пристроїв, а й через комп’ютер. З одного облікового запису власник формує цілий простір декорацій, керує їх меппінгом, організацією груп, визначенням, створенням і редагуванням сценаріїв ефектів та відеоефектів, включно з аудіосинхронізацією.

Це віртуальний простір, синхронізований із Twinkly Cloud і Web App. Робочий простір має одного власника, проте може мати кілька користувачів. Власник може запросити інших користувачів увійти в той самий простір, щоби просто спробувати, а цей користувач уже буде потенційним партнером Twinkly чи Twinkly PRO.

Світловими ефектами, створеними Twinkly PRO, можна прикрашати будинки, стіни, споруди, дерева й кущі, газони – усе, що заманеться, легко граючи надскладними, небаченими до цього ефектами. Дуже цікавими є рішення на несучих сітках, коли інсталяція ніби висить у повітрі (так, наприклад, імітують величезні прапори). Уже немає обмеження в 4 000 світлодіодів у групі, на відміну від споживацьких рішень Twinkly.

Хочете об’єднати в ансамбль кілька груп по 10 000 у кожній? Із Twinkly PRO це реально! Бажаєте «фарбувати» будівлю свого підприємства у фірмові кольори? Завантажити відео й відтворити його грою сотень тисяч рознесених у просторі ламп діодів – це нереальне тепер уже можливе й не надто складне. Twinkly PRO оселить магію Twinkly на великих декораціях. До об’єктів, де будуть розгорнуті рішення Twinkly PRO, гарантовано буде прикуто увагу. Автор має лише створити ідею, сценарій, виділити потенційні центри уваги. До речі, можна вигадати власний сценарій гри світла чи скористатися готовим із галереї ефектів, адаптованим завдяки 2D- чи 3D-меппінгу до таких об’єктів.

Донедавна правильний спосіб прикрашання та відповідного підсвічування, наприклад, стовбурів і гілок штучних чи натуральних дерев, був надважким, трудомістким завданням. Через це ми бачили лише щось жовтаве де-не-де на великому дереві та раділи хоча б такому. Із Twinkly PRO це завдання стає легким, бо створює можливості для творчості, перетворюючи процес на розвагу, а не на тяжку працю. Що ж стосується традиційних різдвяних ялинок, то вони взагалі тепер не потребуватимуть прикрас. Вистачить гірлянд Twinkly чи Twinkly PRO. Навіть, якщо ялинка сягає 10 м чи більше. Чим вища та незвичайніша споруда для інсталяції гірлянд Twinkly PRO, тим більш вражаючим буде результат. Важко порівнювати з альтернативами, якщо вони взагалі є. Єдине, про що треба подбати, – про щільність, про кількість ламп на квадратному метрі, які створюють потрібну візуалізацію.

Керування гірляндами Twinkly PRO

Центральним пристроєм в організації декорацій Twinkly PRO є контролер. Є кілька версій контролерів в асортименті, проте найуживанішими мають стати саме Ethernet-контролери, поєднані в певні конфігурації відповідно до завдань. Із ними створення масштабних керованих світло­діодних декорацій у гро­мадських або інших відкритих зовнішніх чи внутрішніх просторах не є важким завданням. Наприклад, контролер TWPRO1500 охопить до шести світлових гірлянд AWW чи RGB або п’ять гірлянд RGBW. Отже, кожен із Twinkly PRO Ethernet-контролерів серії TWPRO1500 зможе вмикати та керувати декорацією з 1 500 світлодіодами в разі використання гірлянд AWW чи RGB (тобто на шість виходів по 250 шт.) та до 1 250 шт. у разі використання RGBW-гірлянд (тобто на п’ять із шести виходів по 250 шт.). А з додатковими контролерами в організованих лініях легко поєднати десятки тисяч світлодіодів в одну масштабну керовану пейзажну групу декорацій.

Застосовують кілька типів гірлянд, які відрізняються за організацією ламп на кабелі: 250 ламп в одну лінію (типу TWP-S-CA-1X250) завдовжки 25 м, дві лінії по 125 ламп (типу TWP-S-CA-2X125), де кожна завдовжки 12,5 м, або гірлянди у вигляді штор чи бурульок – п’ять ліній по 50 ламп (типу TWP-CU-CA-05X50) завдовжки 5 м кожна. Усі ці гірлянди мають ще кілька різновидів залежно від типу світлодіодів (AWW, RGB чи RGBW) та кольору ізоляції кабелю (білий, зелений, чорний, прозорий).

Є й інші модифікації гірлянд Twinkly PRO з використанням світлодіодних ламп G45 на 20 ламп, проте вони менш масові, часом їх використовують для спеціального акцентування на загальному фоні. Зручно те, що до частини кабелю з безпосередньо світлодіодними лампочками веде кабель живлення завдовжки 5 м, який ще можна подовжити на 5-10 м завдяки додатковому кабелю TWP-EXT.

У керуванні допоможе хмарне сховище Twinkly Cloud для необмеженого налаштування різних пейзажів і створення ефектів і синхронізації з ПК, мобільним додатком або пультом дистанційного керування. Не потрібно перейматися щодо погодних умов, адже діапазон робочих температур – від -20 °С до +40 °С, а у вимкненому стані (зберігання) він ще ширший – від -30 °С до +60 °С. Це стосується і гірлянд, і контролерів, і блоків живлення.

Типова конфігурація декорації Twinkly PRO, побудованої на Twinkly PRO Ethernet-контролерах, досить проста. У разі з Twinkly PRO все виконує мережа з контролером. На відміну від «звичайних» (споживацьких) гірлянд Twinkly, які легко налаштувати споживачу самотужки, рішення Twinkly PRO вимагає трохи більше часу та знань для налаштування. Проте й можливості величезні.

Якщо в декорації потрібно мати ламп більше, ніж спроможний об’єднати один контролер, використовують групи контролерів в одноранговій чи навіть у дво- та триранговій конфігурації. Четвертий ранг використовувати не радять. Рекомендовано мати не більше трьох рівнів ліній контролерів, аби запобігти можливій втраті даних під час керування ефектами декорацій.

Twinkly PRO – чарівно, сучасно, неперевершено й ефектно

Декорації на базі рішень Twinkly PRO чи Twinkly треба бачити. Часом достатньо побачити просто відеофрагменти, яких багато вже на сайті, сторінці у Facebook і на інших цифрових інформаційних каналах ERC. Проте найкраще переконає жива інсталяція, яку створено восени минулого року в сквері перед офісом холдингу ERC (м. Київ). Вона ж слугує додатковим наочним навчальним майданчиком для бізнес-партнерів і фахівців.

Діюча комбінована інсталяція рішень Twinkly та Twinkly PRO у сквері біля офісу ERC. Завітайте, аби дізнатися більше на практиці

 

Twinkly та Twinkly PRO руйнують стереотипи про світ гірлянд і методи їх застосування, як і про стандарти декорування, якщо такі взагалі мають бути. Цьогоріч продовжуватиметься розвиток рішень Twinkly PRO.

Розпочинайте здобувати досвід використання та інсталяцій вже зараз! Twinkly та Twinkly PRO радо буде поруч із кожним.

Долучайтеся та, як кажуть поціновувачі Twinkly PRO, «Decorate like a boss»!

Докладно про кожен продукт Twinkly чи Twinkly PRO можна дізнатися на сайті www.erc.ua

Додатково можна відвідати й сайт www.twinkly.com або pro.twinkly.com

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров