Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Razer Cynosa Chroma - Russian Layout:
Основні параметри
Повний список параметрів
Підключення дротова
Формат Геймерські
Кількість клавіш 104 шт
Основні
Підключення дротова
Формат Геймерські
Кількість клавіш 104 шт
Додатково
Особливості Ігровий режим
Підсвітка /Razer Chroma™ з 16.8 млн відтінків
розпізнаються до 10 одночасно натисків клавіш
Підтримка Synapse 3
Режим Hypershift
Вологозахист
Фізичні
Колір чорний
Вага 950 г
Габарити ( ВxШxГ ) 154 x 463 x 31 мм
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 40 мм
Висота 220 мм
Довжина 480 мм
Вага 1.25 кг
Об'єм 0.0042 м3
Якщо ви думаєте, що клавіатура з усім необхідним не може стати краще подумайте ще раз. За допомогою Razer Cynosa Chroma ми зберегли все необхідне і посилили її функціями. Тепер вона може похвалитися всебічною ігровоюпродуктивністю з індивідуальним підсвічуванням клавіш, тому у вас є більше можливостей для налаштування.
немає в наявності
На базі технології підсвічування Razer Chroma™

Індивідуально програмовані клавіші з підсвічуванням і можливістю вибору 16,8 млн. відтінків кольорів. Виберіть один з готових ефектів підсвічування або створіть власну унікальну палітру кольорів відповідно до власного смаку - все це з легкістю налаштовується за допомогою Razer Synapse 3 (бета-версія).

Вмикай на максимум

Завдяки підсвічуванню Razer Chroma™ з 22 зонами налаштування зліва, справа і спереду клавіатури тепер у вас є ще більше можливостей для освітлення вашого ігрового процесу і перегляду вашої клавіатури.

Гладкий. Тихий. Стрімкий 

Наші м'які і пружні ігрові клавіші забезпечують зручне натискання і вдосконалену підтримку в порівнянні з клавіатурами на основі гумової мембрани, тому кожне натискання дає чітке спрацьовування. Кожне натискання характеризується повним і чітким ходом клавіші, тому ви можете бути впевнені в точності дій в будь-якій грі.

Справжня індивідуальність

Нарешті з'явилася клавіатура, яку можна дійсно назвати «своєю». Завдяки Razer Synapse 3 (бета-версія) ви можете перепризначувати функції клавіш, прив'язувати до них макроси, налаштовувати підсвічування пристрою та інші складові, щоб зробити ігровий процес саме таким, який потрібен вам. Цей єдиний інструмент для конфігурації обладнання не знає кордонів, тому дайте волю уяві.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів