Star Wars™: Squadrons [Blu-Ray диск] (PS4)

код товару: 1086559
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Star Wars™: Squadrons [Blu-Ray диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Розробник Motive
Видавець Electronic Arts
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Вікові обмеження від 16 років
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Параметри упаковки
Ширина 170 мм
Висота 10 мм
Довжина 140 мм
Вага 0.09 кг
Об'єм 0.0002 м3
Дата релізу 02.10.2020 року* дата попередня і може змінюватися. Кожен хто розмістить передзамовлення на гру отримає бонус! - Миттєвий доступ до додаткових косметичних предметів для зоряних винищувачів та пілотів. Опануйте мистецтво пілотування зоряним винищувачем під час боїв у Star Wars™: Squadrons. Пристебніться й відчуйте адреналін багатокористувацьких сутичок від першої особи в складі ескадрильї. Завербовані пілоти зоряних винищувачів Нової Республіки й Імперського флоту зійдуться в стратегічних битвах 5 на 5. Удосконалюйте зоряний винищувач і змінюйте склад своєї ескадрильї, щоб опанувати різні стилі гри та знищити ворогів. Пілоти здобуватимуть командні перемоги й виконуватимуть тактичні завдання на відомих і не бачених раніше полях бою, зокрема газовому гіганті Явін-Прайм і розколотому місяці Галітан.
немає в наявності
Керуйте зоряними винищувачами, як-от X-wing Fighter і TIE Fighter. Налаштовуйте спорядження й зовнішній вигляд і перенаправляйте енергію між зброєю, щитами та двигунами, спостерігаючи за всім із кабіни. Крім того, гравці зможуть повністю зануритись у світ гри за допомогою віртуальної реальності на PSVR і ПК!


Станьте пілотом у захоплюючій одиночній кампанії Star Wars, що відбувається після подій Повернення джедая. Погляньте на події очима прихильників двох фракцій, легендарні й нові лідери яких зійшлися в битві за галактику. Нова Республіка бореться за свободу. Імперія вимагає порядку. Приєднуйтеся до найкращих пілотів галактики.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів