Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Котиків

код товару: 6156Z
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Котиків:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Розміри 19.1 x 8.9 x 16.3 см (упаковка)
Матеріал тканина
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурки тварин
Серія Families
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 4 шт + книга
Розміри 19.1 x 8.9 x 16.3 см (упаковка)
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал тканина
Упаковка відкрита упаковка
Особливості фігурка(и) в комплекті
Комплектація книжка з історією не входить в набір
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 190 мм
Висота 160 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0027 м3
Сім'я Котиків від Li'l Woodzeez - це забавні мешканці казкового лісу. Родина складається з 4 персонажів: батько - Чет, мати - Кіт і діти - Уоллі і Діксі. Кожен день сім'я готує смачні страви. Кіт-справжній кулінарний геній! Він може приготувати щось смачненьке з будь-якого продукту! Всі фігурки - дуже приємні на дотик. Ігрові фігурки розвивають творчу фантазію дитини, а також тактильне і зорове сприйняття. За допомогою фігурок дитина тренує пам'ять, запам'ятовуючи різноманітних героїв. Граючи з ними, розвиває дрібну моторику рук. Малюк може збирати великі колекції і грати разом з друзями. Комплектація: чотири ігрові фігурки. Розмір набору в упаковці: 19.1х8.9х16.3 см. Рекомендований вік: 3+.
629 грн*
899 грн .
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Котиків:
Інтернет магазини
Boyz.com.ua
Li`l Woodzeez Набор фигурок - Семья Котиков
Comtrading
Фигурка Li'l Woodzeez Семья Котиков (6156Z)
Exe.ua
Фигурка Li"l Woodzeez Семья Котиков (6156Z)
Iphouse.com.ua
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Котиков 6156Z
Medvegonok.com.ua
Li`l Woodzeez Набір фігурок - Сім'я Котиків
Національні мережі
24 Moyo.ua
Набор фигурок Li'l Woodzeez Семья Котиков (6156Z)
Будинок іграшок(bi.ua)
Набір фігурок Li'l Woodzeez Сім'я котів з книжкою (6156Z)
Всесвіт Li'l Woodzeez – безмежний, як і творчі здібності дитини

Бренд Li’l Woodzeez належить сімейній компанії Battat, яка була заснована ще в 1897 році в США та Канаді, і ось уже понад 120 років виготовляє іграшки для дітей різного віку. Колекція іграшок Li'l Woodzeez користується попитом у понад 62 країнах світу. Усі товари виготовлено з міцних та якісних матеріалів.

Головні герої Li'l Woodzeez — це фігурки лісових мешканців, поєднані родинними зв'язками. Вони мають оксамитове покриття й дуже приємні на дотик. Маленькі об’ємні фігурки надзвичайно деталізовані, а голова та ручки — рухливі. Кожна сім'я складається з чотирьох персонажів: мами й тата заввишки 9 см, а також синочка заввишки 7 см і донечки — 5 см. Можна зібрати власну колекцію Li'l Woodzeez, грати та фантазувати разом.

Сім’ї Li'l Woodzeez відрізняються одна від одної способом життя та родом занять. За допомогою гри дитина зрозуміє соціальні ролі, спробує різні професії. Надалі це допоможе їй скласти власне уявлення про сімейні цінності та зрозуміти різницю між дорослими й дітьми.

  • Комплектовання: ігрові фігурки, 4 одиниці
  • Розмір пакування (ш × в × г) 19,1 × 8,9 × 16,3 см
  • Рекомендований вік 3+

Набір фігурок Li’l Woodzeez «Сім’я Сов»

Код товару 6007M

Родина сов керує охоронною службою. Сови знають відповіді на всі запитання й розгадають будь-яку загадку. Гра з фігурками сприяє розвитку творчої фантазії дитини, а також покращує тактильне і зорове сприйняття. За допомогою фігурок дитина розвиває дрібну моторику рук, тренує розумові навички, запам’ятовуючи різноманітних героїв. В комплекті йде книжка з історією «Солодких снів».

Набір фігурок Li’l Woodzeez «Сім’я Білок»

Код товару 6008Z

Сім’я Білок за сюжетом вправно керує пекарнею, яку відвідують усі казкові персонажі Li'l Woodzeez, щоби придбати свіжоспечені смаколики. У наборі чотири члени родини, що займаються кожен своєю справою: мама й тато випікають найсмачніші пироги з яблуками, а їхні дітки збирають і чистять яблучка. Книжки в комплекті немає.

Набір фігурок Li’l Woodzeez «Сім’я Котиків»

Код товару 6156Z

Сім’я Котиків урізноманітнює й доповнює колекцію іграшок Li'l Woodzeez. За легендою, сімейство котів працює на вантажівці з харчовими продуктами «Солодощі та ласощі», де щодня готує смаколики для всіх лісових мешканців Li’l Woodzeez. Кіт — справжній кулінарний геній — може приготувати щось смачненьке з будь-якого продукту. Книжки в комплекті немає.

Набір фігурок Li’l Woodzeez «Сім’я Дикобразів»

Код товару 6461Z

У сім’ї Дикобразів Li'l Woodzeez четверо осіб: мама Пеггі, тато Портер, а також їхні діти — Куінн і Куілл. Родина є власниками ательє «Шпильки та голки», де допомагають усім звірятам із шиттям та ремонтом одягу. Книжки в комплекті немає.

Збирай, колекціонуй та створюй власний світ Li'l Woodzeez!

Однією з особливостей товарів бренда є широкий асортимент, що може задовольнити запити дітей різного віку. Безліч сюжетів для гри, повна деталізація, функціональність та висока якість вирізняють Li’l Woodzeez з-поміж інших товарів. Ігрові набори легко поєднуються між собою. Можна створити невеличке містечко, де лісові мешканці житимуть і працюватимуть разом.

Граючи з наборами Li’l Woodzeez, дитина розвиватиме фантазію й уяву, знайомитиметься з різними професіями та вчитиметься бути доброю і турботливою. В асортименті бренда завжди можна знайти щось цікаве: від чарівних лісових мешканців, ігрових наборів до автомобілів і невеликих аксесуарів.

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Закусочна на колесах»

Код товару 61522Z

Закусочна – це компактний багатофункціональний автомобіль. Іграшка легко розкладається та перетворюється на сучасну закусочну на колесах, яку обладнано за останніми трендами. Тут є все, що необхідно для цікавої гри: великий столик, стільчики-пеньки, каса, меню, а всередині машини розташовано кухню. Набір стане корисним доповненням до іграшок Li'l Woodzeez і чудовою знахідкою для активних малюків із розвиненою фантазією.

  • Комплектовання: 89 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 41 × 23 × 22 см
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Кемпер»

Код товару 6486Z

Ігровий набір «Веселий кемпінг» — це яскраво-рожевий кабріолет й автопричіп — справжній будинок на колесах, у якому можна жити та подорожувати. Дах причепа й бокова стінка розкладаються, тож дитині буде зручно грати. Усередині причепа є кухня з аксесуарами, вітальня з канапою і спальня. У кабіні машини можна розмістити дві фігурки, а ще дві можна посадити в трейлер. Набір чудово підійде для сюжетно-рольових ігор із будь-якою родиною Li'l Woodzeez.

  • Комплектовання: 40 предметів (фургон, машинка і 38 аксесуарів)
  • Розмір пакування (ш × в × г) 32 × 18 × 34 см.
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Веселий кемпінг»

Код товару 61166Z

Настав час вирушати в подорож. Веселий кемпер — саме те, що потрібно для родини Li'l Woodzeez. У комплекті є повністю завантажений трейлер з усіма домашніми зручностями, а також автомобіль, який відвезе родину куди завгодно. Трейлер відкривається, щоби продемонструвати всі чудові аксесуари і полегшити дітям доступ всередину.

  • Комплектовання: автомобіль, трейлер і 38 аксесуарів для ігор
  • Розмір пакування (ш × в × г) 34 × 17 × 33 см
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Будиночок із сюрпризом»

Коди товарів: WZ6603Z, WZ6613Z, WZ6604Z, WZ6614Z

Будиночок Li'l Woodzeez стане цікавим подарунком для дитини. Адже вміст будиночка — справжній сюрприз! Іграшку виконано у формі жолудя з яскравим дахом, а всередині розміщено одну ігрову фігурку тварини та невелику іграшку.

  • Комплектовання: 3 предмети (будинок, фігурка, іграшка)
  • Розмір пакування (ш × в × г) 12 × 9 × 9 см
  • Рекомендований вік 3+

WZ6603Z

WZ6604Z

WZ6613Z

WZ6614Z

Долина завзятих професіоналів

У процесі гри дитина краще сприймає інформацію. Можна наочно продемонструвати як облаштовано поліклініку або пекарню, адже все продумано до найменших дрібниць.

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Павільйон із морозивом»

Код товару WZ6627Z

Мініатюрне кафе-морозиво Li'l Woodzeez чудово впишеться в новий ігровий сюжет. У комплекті багато різноманітних аксесуарів: іграшкова їжа, зокрема фруктове морозиво кількох видів, ріжки й бутерброди, меблі та яскрава вітрина. Набір сумісний із різноманітними фігурками, що робить гру більш цікавою.

  • Комплектовання: 18 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 15 × 16 × 19 см
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Перукарня»

Код товару WZ6626

Маленька, але надзвичайно затишна перукарня доповнить колекцію іграшок Li'l Woodzeez, що допомагають розвивати фантазію і творчі здібності малюка. Час для перевтілень! Відвідайте разом із друзями Li’l Woodzeez новий салон краси. У наборі є дві підставки з перуками, які пасуватимуть будь-якому персонажу з долини, а також усе необхідне, щоби відчути себе справжнім віртуозом перукарської справи: 20 деталізованих предметів, які виготовлено з якісного пластику.

  • Комплектовання: 20 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 15 × 16 × 19 см
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Пекарня»

Код товару WZ6619

Ігровий набір «Пекарня» є захопливою іграшкою-будиночком, де все пристосовано, щоби пекти та продавати хліб, булочки, тістечка, тортики тощо. Пекарями зможе влаштуватися на роботу будь-хто з мешканців долини Li'l Woodzeez. У наборі іграшок є все, що потрібно для веселої гри. Набір сумісний з іншими іграшками бренда.

  • Комплектовання: 69 предметів
  • Розмір пакування (ш × в × г) 16 × 30 × 21 см
  • Рекомендований вік 3+

Ігровий набір Li’l Woodzeez «Поліклініка»

Код товару WZ6628

Ігровий набір «Поліклініка» – це деталізована копія невеличкого медичного центру. Не переймайтесь, адже двері клініки «Walk-In Health» завжди відчинені. У наборі є все необхідне для медичного догляду, зокрема ліжко, медичний візок, аптечка, пов’язка, гіпс тощо.

  • Комплектовання: 43 предмети
  • Розмір пакування (ш × в × г) 16 × 30 × 21 см
  • Рекомендований вік 3+
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів